Bildirim
YERİ DEĞİL AMA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
valla benim marka fanatikliğim yok.
hamgisi fiyat/performans avantajlıysa onu tercih ederim. -
valla dostum kimin hangi markayı sevdiği yada sevmediği beni nasıl ilgilendirmiyorsa kimseyide ilgilendirmez sanırım.ama ben şahsen son bir haftada gıcık olduğum bi olayı yazayım sana madem asus seversin duruma bi gözat.geçen hafta yeni bir cafe daha açtım nerden arkadaşlar girdi kanıma asus a7v8x-x motherboard ve asus 9550 ekrankartı geriside 512 ram amd 2.6+ işlemcili sistem .ancak makinalar ne zaman oyuna girse ya reset yada kitlenme yada donma oyundan atma falan yapıyor sence sorun nedir.öyle bana directx kur gibi klasik cevap vereceksen sakın cevap verme.olayın kaynağına gir bilgin varsa.yoksa burdaki herkesten (en azından yarıdan çoğundan) iyi kurarım windows u.
aslında konuyla ilgili topicte açtım ama verilen cevaplar sorunumu çözmedi maalesef. -
quote:
Orjinalden alıntı: bluestar
BU FORUM'U DAHA YENİ KEŞFETTİM.
ASUS MARKA BU FORUMDA PEK SEVİLMİYOR ZANNEDERSEM.
BU SİTENİN FORMATI HANGİ MARKA ALTINDA.
GENELMİ????.
BENDE ASUS'U TERCİH EDENLERDENİM VE
KİME SORDU İSEM ASUS CEVABINI ALIYORUM.
SİZCE ANAKART BAŞTA OLMAK ÜZERE FAVORİ PARÇALARINIZ.
ASUS -
Bu forumda AMD kullananlar daha çok bu yüzden Epox Abit vs daha çok.
Ama intelcilerde Asus kullanalar daha çok. -
quote:
Tanrı herkese
iki ayak verdi yürümek icin,
iki el verdi tokalaşmak icin ,
iki kulak verdi duymak icin,
iki göz verdi görmek icin,
fakat neden bir kalp verdi ?
Çünkü diğer kalbi başka birine verdi.
+1
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X