Bildirim
Yerleştirme Tahmini Anket
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Yerleştirme Tahmini Anket
(En Son Oy Tarihi: 15.4.2022)
Giriş
-
Bence koç moleküler biyoloji ve genetik %90 %9.9 boğaziçi endüstri gelir ama ben sizin yerinizde olsam bilkent endüstri ile koç kimyanın yerini değiştirirdim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam Bilkent'i aslında biraz da akrabalarımı tatmin etmek için yazdım. Koç Kimya hoş olur benim için tutarsa Bilkent'ten daha çok mutlu eder beni. İlgim var akademisyenlik hayallerim de var onun için. Teşekkür ederim ama yine de. -
endustri icin bogazici ve odtu bence daha iyi vakiflara gore. cevrenizdeki insan profili daha genis olacak, networkunuz ona gore genisleyecek. sahsen kisilik ozelliklerime uygun olsa dusunmeden boun endustri yazardim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de BOUN'ü tercih ederim Endüstride hocam. Normalde 1. tercihim Koç'tu TYT'de 394. oldum ama AYT kazık attı 2.5kya attı beni, yoksa Koç yazacaktım. BOUN tutar mı bilmiyorum şansımızı deniyoruz. Zaten Koç MBG ve Kimya alttaki tercihleri az çok öldürüyor. -
dogru hocam, haayirlisi olsun sizin icin. tebrik ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam çok sağ olun :) -
Up. -
Az çok anlaşıldı o zaman insanların ne düşündüğü. Teşekkürler arkadaşlar, umarım dediğiniz gibi olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X