Şimdi Ara

Yerli insansız hava aracı Bayraktar, yerli roket ile hedefleri başarıyla vurdu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O konuda düzeltme yapıldı zaten bir arkadaşın uyarısı üzerine, sen yeni mi araştırdın google'da
  • Her aksam heykel açılışı haberleri izlemekten, cbaskani nin mahalle trafosu açılışı yapmalarından daha iyidir zannımca...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

O konuda düzeltme yapıldı zaten bir arkadaşın uyarısı üzerine, sen yeni mi araştırdın google'da

Hangi konuda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asau

quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

O konuda düzeltme yapıldı zaten bir arkadaşın uyarısı üzerine, sen yeni mi araştırdın google'da

Hangi konuda?

Trapspeed efendi sidewinder'ın kara hedeflerine değil havadan havaya atılan bir füze olduğu bilgisine nail olup yazmışta, bir arkadaş benim bu hatamı düzeltmişti, ondan bahsettim.

Evet sidewinder havadan havaya atılıyor, büyük bir hata yaptım, Allah kimsenin başına vermesin; böyle halka açık ortamlarda yapılan bilgi yanlışlarından saklasın.
  • şuan en büyük ihtiyacımız savaş uçağı ve uzun menzilli füze sistemleridir ,tabi aynı şekilde hava savunma sistemlerine
    ben yabancısına da razıyım ,çünkü su uyur düşman uyumaz
    efendim şuradan başladık ileride daha iyisini yaparız demek kendini kandırmaktır ,çünkü diğer ülkelerde boş durmuyor
    yerliden ziyade ortaklıklar yapılmasının çok daha faydalı olacağını düşünüyorum ,bir ilim öyle birkaç yılda elde edilemiyor ve hiç değilse geçiş döneminde işin ehli kişilerle çalışmak, işi daha kolay duruma getirecektir
  • Çok geç kaldık, çok, 30 yıl önce yapılmalıydı bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bi git lan

• Teknolojinin boku çıktı resmen yapacaksın bundan 1000 tane bak o zaman karşında ne f35 kalıyor ne başka uçak. Kamikaze yapar durursun en kötü. Artık atom bombasına da gerek kalmadı çünkü atom bombası kadar etkili yada daha etkili kimyasal silahlar var. Tek eksiğimiz güdüml füzeler umarım onlarda 1-2 seneye kadar tama olursa kimse gık diyemez.

@ahmet. Belki bu konuyla ilgili bir yazı yazarsınız Ahmet Bey,"atom bombası artık çokda önemli değil" şeklinde.
  • Aradan 9-10 yıl geçmiş ve Türkiye olarak dünyanın en çok SİHA satışı yapan ülke olduk.

Bugün Türk İha'ları hakkında kimsenin alçaltıcı bir söz söyleme hakkı da kalmada, sahalarda neler yaptığını herkes görüyor, merak edenler youtuba'dan da bakabilirler.

Yerli insansız hava aracı Bayraktar, yerli roket ile hedefleri başarıyla vurdu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.