Şimdi Ara

Yerli insansız hava aracı Bayraktar, yerli roket ile hedefleri başarıyla vurdu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne kadar sevindim ya. bir de üstüne hafif top tarzı biir şey koydular mı tamamdır. dağda pkk mı gördü abi helikopter felan bir şeye gerek yok. saniyesinde tepesine roket yiyecek. hafif topta şehirlerdekiler için. sokağın ortasında barikat ardına saklananlar tepelerine hafif top mermisi düşünce girecek delik arayacaklar.
  • buyurun buda Battlefiled 4 teki UTS-15 türk yapımı Pompalı tüfeği

Ayni zamanda Gişe rekortmeni Hızlı ve Öfkeli 7 filminde Türk Savunma Sanayi’nin önde gelen firmalarından biri olan UTAŞ’ın, Bullpup pompa tüfek tipi ürettiği “UTS-15“ model silahı kullanılmıştır

UTAŞ’ın 2011 yılı itibariyle üretime başladığı UTS-15 adlı tüfeğin 5 adet varyantı bulunmaktadır. Bunlar; ayni zamanda ABD CIA ajanları tarafından çok beğenilmiştir ve kulanılmaktadır

1. UTS 15 Od Gren
    2. UTS 15 Marine
    3. UTS 15 Desert
    4. UTS 15 Hunting
    5. UTS 15 Mat Siyah

Alıntı :http://www.turkiyeistihbarat.com/turkiyeistihbarat-com-ozel-haber-unlu-hollywood-filminde-turk-silahlari/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 19 Aralık 2015; 14:35:18 >

• Gurur duydum, daha iyilerini de yaparız inşallah.
  • crit mekanizeler hariç insan hedefleri için crit daha etkili olmaz mı? tanksavar...

• Konvansiyonel silahlar uretmeliyiz. Rusya nükleer güçten bahsediyor. Bize 2 tane atom bombası yollayinca hirosimaya doneriz. Ancak bu adimda küçük te olsa önemli. Güçlü tr laflarini gecibiz. Suriye konusunda nr kadar güçlü oldugumuzu gördük. Ülkenin yarisini hain ilan ederek güçlü olan ulke bilmiyorum ancak bolunenler mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk'ün düşmanı hiç bitmez. Umarım daha çok gelişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Türk'ün düşmanı hiç bitmez. Umarım daha çok gelişir

Her seçimde Türklüğe en büyük darbeyi vuranlar başa gelirse tabii bitmez.

Bi3 de müslümanlık Türklük değil. Sizler bunun bilincine varamadınız. Farklı şeyler.

• Sci-Fi olacağı söyleniyor. Yinede fazla geleceğe gideceğini sanmam. Konusu Orta Doğu'da günümüzde gelişen olaylardan esinlenebilir. Belki Altay'ı falanda görürüz. :)

Bir umut işte. :)

• Çalışmalar harika .
  • Suriyede kim başarı elde etmiş.. Rusya Türkmenleri en fazla bombalıyor Amerika Irağın yarısını iside kaptirdi. Bunlar sanki çocuk oyuncağı. Ülkenin yarisi Iran Türkiye savaşa girse iranin yanında olurum diyen Millett vekilinearkasını duruyorsa o ülke fena operasyon yemiştir.. unutmayin Irakta sadamin yardımcısı tarık aziz amerikanın ajanni çıktı ülke iki günde teslim oldu..

Türkiye kimle kavga etse karşı tarafa geçen Birgin pkkli bir gün Rus bir gün isralci olan bir ülkenin yarisi pek hayırlı degil.. Ülkenin yarısınını Gençliğe hitabeyi oku Mayayı tavsiye ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazsoy

Suriyede kim başarı elde etmiş.. Rusya Türkmenleri en fazla bombalıyor Amerika Irağın yarısını iside kaptirdi. Bunlar sanki çocuk oyuncağı. Ülkenin yarisi Iran Türkiye savaşa girse iranin yanında olurum diyen Millett vekilinearkasını duruyorsa o ülke fena operasyon yemiştir.. unutmayin Irakta sadamin yardımcısı tarık aziz amerikanın ajanni çıktı ülke iki günde teslim oldu..

Türkiye kimle kavga etse karşı tarafa geçen Birgin pkkli bir gün Rus bir gün isralci olan bir ülkenin yarisi pek hayırlı degil.. Ülkenin yarısınını Gençliğe hitabeyi oku Mayayı tavsiye ediyorum

Daha düne kadar bolgenin lideriyiz hakimiyiz diye ic siyasete yönelik nutuk atanlar böyle bölgede oyun dışı kalır.

Ha bide Ortadoğu nun tüm karmasisi ülkemizde. Bari Suriye de aktif olsaydık. Basimizdakiler anca dersane basar türbe taşır yurtdışında böyle dimdizlak kalır.

Herkes kendine gelsin. Bir ülkenin yarısı hain ilan edilmişse o ülkede burnu b.ktan cikmaz. O yüzden bakin ülkede mutlu huzurlu varmı.

Bizin derdimiz kala kala baskanlik sistemi oldu. Sanki başkanlık gelse ulke uçacak. 13 yil boyunca inşaat hariç çoğu konuda arpa boyu yol aldık.

Nak ne güzel şeyler yapabiliyoruz. Aselsanda bir sürü mühendisi infaz ettiler.

Reçete açık. Yapmamız gereken hiç bir şeyi yapmıyoruz. Onun ile bunun ile ugrasmak yerine kafayı ilim bilim ve teknoloji ye yormaliyiz.

Ben mühendisliği bize ait her projeye açığım. Ancak bu sacma sapan inşaat için yapılmamalı. Sen Avrupanın hangi kentinde mühendislik yaptinda seni yadirgadik.

Önce kafamizi one egecez. Ve üretmeye baslayacaz. Bussüreç henüz baslamadi. Bati bizden 100 sene ileride çoğu konuda. Sen bu teknoloji ile goy goy yaparsan senin dibine kadar gelir seni oyun dışı bırakır

• bu ürününün gövde modelini benim şaliştıgım ekip yaptı.bu işler öyle kolay degil.bü ürün yüzde yüz yerlidir.. her parşası motoruna varana kadar.elektironik kartlarına kadar.özel söktör yapmıştır .yaparken devletin her kademesinden. hertürlü destek verilmiştir..geliştirme süreci çok gizli tutuldu.ve 5 sene sürdü.hayatı boyunca bir çivi çakmamış arkadaşlar burda yorum yapıyorlar.motoru yerli degilmiş. yüzde yüz yerli bir üründür.gurur duyabilirsiniz.bu bir başlangıştır

• Anka yalan olmayaydı iyiydi. Bayraktardan beklenmeyen hareketler. Anka Projesi baya gecikti umarım patlamaz proje. Sanırım anka motorla ilgili sorunu aşamıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: awolfinsky

Helal olsun gurur duydum gerçekten yerli ve milli imkanlarla yapılan birşeye dil uzatan vatan hainidir.Keşke sözde helikopterimiz ve tankımızda yerli olsaydı onlarla da gurur duysaydık.

Bu arada üstünde ki yazılara koptum

İmzanda veni kopardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Orijinalden alıntı: awolfinsky

Helal olsun gurur duydum gerçekten yerli ve milli imkanlarla yapılan birşeye dil uzatan vatan hainidir.Keşke sözde helikopterimiz ve tankımızda yerli olsaydı onlarla da gurur duysaydık.

Bu arada üstünde ki yazılara koptum

İmzanda veni kopardı

Humanistsen epey gülmüşsündür

• quote:

Orijinalden alıntı: Erbay güney

quote:

Orijinalden alıntı: beyazsoy

Suriyede kim başarı elde etmiş.. Rusya Türkmenleri en fazla bombalıyor Amerika Irağın yarısını iside kaptirdi. Bunlar sanki çocuk oyuncağı. Ülkenin yarisi Iran Türkiye savaşa girse iranin yanında olurum diyen Millett vekilinearkasını duruyorsa o ülke fena operasyon yemiştir.. unutmayin Irakta sadamin yardımcısı tarık aziz amerikanın ajanni çıktı ülke iki günde teslim oldu..

Daha düne kadar bolgenin lideriyiz hakimiyiz diye ic siyasete yönelik nutuk atanlar böyle bölgede oyun dışı kalır.

Ha bide Ortadoğu nun tüm karmasisi ülkemizde. Bari Suriye de aktif olsaydık. Basimizdakiler anca dersane basar türbe taşır yurtdışında böyle dimdizlak kalır.

Herkes kendine gelsin. Bir ülkenin yarısı hain ilan edilmişse o ülkede burnu b.ktan cikmaz. O yüzden bakin ülkede mutlu huzurlu varmı.

Bizin derdimiz kala kala baskanlik sistemi oldu. Sanki başkanlık gelse ulke uçacak. 13 yil boyunca inşaat hariç çoğu konuda arpa boyu yol aldık.

Nak ne güzel şeyler yapabiliyoruz. Aselsanda bir sürü mühendisi infaz ettiler.

Reçete açık. Yapmamız gereken hiç bir şeyi yapmıyoruz. Onun ile bunun ile ugrasmak yerine kafayı ilim bilim ve teknoloji ye yormaliyiz.

Ben mühendisliği bize ait her projeye açığım. Ancak bu sacma sapan inşaat için yapılmamalı. Sen Avrupanın hangi kentinde mühendislik yaptinda seni yadirgadik.

Önce kafamizi one egecez. Ve üretmeye baslayacaz. Bussüreç henüz baslamadi. Bati bizden 100 sene ileride çoğu konuda. Sen bu teknoloji ile goy goy yaparsan senin dibine kadar gelir seni oyun dışı bırakır

İç kamuoyuda dış politaksya bakarak oy veriyordu one minute sonrasi akp'nin oyu dustu.. Davutoglu daimi hamasi konuşmayı sever onun bu laflarıyla ortadogu şekillenmez sen erdogani ciddiye alacaksın

2. Ülkenin yarısının hain ilan edildiği yok bir kaç cemaatciker ve Rus yanlısı ayndilik gibi guruplar (chp'nin içine de hafif sızmalar var) cemaat natoya ülkeyi satarken ayndinlik gurubu da Rusyaya.. iki gurupta darbe yapmaya kalktı(Rusya cikar gezi natoda da 1725) erdoğandanda bunlara ağzını payını verdi.. Şimdi pkk bayrağı devir aldı Rusya için bir daha deniyorlar)))))))

3.başkanlık sistemi ülkeye sart.. Türk halkı uzlaşma becerebilen (akdeniz halki) bir millet değil tek başına iktidar için bu sart.. Gördük 7haziran sonrası ülke kaoso girdi AKP öncesi de durum ortada bankalar sonuna kadar soyuldu.

4.evet aselsanda mühendisler infaz edilirken cemaat darbe yapma planlıyordu polisler darbeyle maalesef Tülkeye operasyon çekiliyordu bu bile hayinligi ortaya çıkarıyor ama sen hayin ilan edilmeye karşısın.. Gerçeği görmek lazım ülke içten ve dıştan hayonlerce kusatilmis.

5teknoloji konusunda gerideyiz ama AKP hükumetin döneminde arge ayrılan pay ikiye üçe katladı ama hala çok gerideyiz.. Hayinlerle uğraşmaktan bunlara fırsat gelmiyor ama yerli silah sanayisinde ülkenin yüzde 66'ni karşılıyoruz bu işler birden olmuyor

• Unutmayın ki havasız insan aracı (Metrobüs) da bunların icadı 😄

• helal olsun en önemli şey dışa bağımlı olmamak en en en önemli şey
  • Yerli uçak 3-4 sene önce goklerdeydi o noldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nekadar cok zorlanan varmış meğer

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.