Şimdi Ara

Yerli Kart Oyunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şans faktörünü az tutup zeka&strateji özelliğini yukarıya çekerseniz oynayabilirim.
    Çünkü tamamen şansa bağlı bir oyun zaten var. Biraz daha hardcore oyunculara hitap ederse iyi olur çünkü piyasada böyle oyunlar az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 18 Ocak 2016; 16:29:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Şans faktörünü az tutup zeka&strateji özelliğini yukarıya çekerseniz oynayabilirim.
    Çünkü zaten tamamen şansa bağlı bir oyun zaten var. Biraz daha hardcore oyunculara hitap ederse iyi olur çünkü piyasada böyle oyunlar az.

Sizin için belki öyle ama her zaman daha basit oyınlar daha popüler olup daha bütük bir oyuncu kitlesi kazanırlar. Hearthstone, lol, metin2 gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tebrikler, takip ediyoruz.
    TR dil desteği var dimi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 18 Ocak 2016; 15:16:16 >
  • Arkadaşlar kickstarter kampanyası başarısız sonuçlandı, takip edenler görmüştür :) alternatif yollarla oyunu çıkarmaya çalışacağız, merak edenler üzülmesin. Süresi ertelendi sadece. Forumdan destek verenler oldu, çok teşekkür ediyoruz. Bir süre için hayatta kalmaya yoğunlaşmamız gerekiyor, inşallah yakında güzel bir haber getirebiliriz :)
  • bi şey soracam madem oyunu siz yaptınız "TÜRKÇE" niye oyun için yardım isterken ingilizce resimler kullanıyorsunuz.
    herkesin yaptığı gibi oyunu modlayıp yazıları türkçe yapınca türkçe oyun mu yapmış oluyorsunuz.
    bilmem kimin yaptığı oyuna türkçe yazılar ekleyip sonra milleti kandırıyorsunuz. ileride bir oyun oynarken bir sorun çıktığında %100 çözüm bulacakmısınız?
    mağdur olan insanlar için fedakarlık yapabilecekmisiniz yoksa bilmem nereye ticket atıp günlerce bekledikten sonra.
    oyunun sistemi böyle diyip geri mi çevireceksiniz.
  • ngn kullanıcısına yanıt
    selam, ilk cümleden sonrasında ne demek istediğini pek anlayamadım maalesef. oyunu gerçekten biz yapıyoruz, hem de textmesh pro dışında hiçbir asset kullanmadan; eğer ki bunu sorguluyorsan :) niye Türkçe resimler kullanmadık, çünkü kartların Türkçe resimleri hazır değil. hazır olduğunda onları da paylaşırız. niye hazır değil? 1- çünkü oyun yapımcılığı konusunda tavsiye aldığımız tecrübeli kişiler oyun çıkmadan Türk oyuncusundan göreceğiniz ilgi çok çok az olacak, buna hazırlıklı olun; olduğuydu. biz de kasmadık işin doğrusu. zaten kickstarter'da destek olanların yaklaşık 70% i yabancı oldu 2- piyasadaki kart oyunları arasında Türkçe seçenek sunan 1 veya 2 oyun vardır. haliyle bu da bize kartları ingilizcesi ile koymanın pek sorun olmayacağını düşündürdü. yani ingilizce kart oyunu oynadıklarına göre ingilizce'yle bir şekilde idare edebildiklerini...

oyunu çıkarmak nasip olursa o zaman bizim oyunculara vereceğimiz değer ve destek verebilmek için ne kadar hevesli olduğumuz ortaya çıkacaktır. sen iyisi mi sabret :) Türkçe'ye ve Türkçe desteğe doya doya ulaşacaksın.

daha fazla bilgi için Anda Games teşekkürler :)

• Dijital olarak tüm dünyaya pazarlama potansiyeli olan ürünleri ana dilinde yaparsan kendi ayağına sıkmış olursun. Piyasaya ingilizce çıkıp ana dil desteğini sonradan eklemek daha güvenlidir.

Şans etkeninin azaltılıp taktik derinliğin hedeflenmiş olması ilgimi çekti.

Kickstarter malasef olumsuz şekilde kapanmış, yine de kısmetiniz açık olsun.
  • 0zhan 0 kullanıcısına yanıt
    insallah kardesim :) sartlar her ne kadar cok zor olsa da umuyoruz ki bir yol bulacagiz. iyi dilegin icin tesekkur ederiz :)
  • Unutmadan hatırlatayım oyununuz şans faktöründen çok zekaya dayalı olursa daha başarılı olur benim düşüncem. Yani Hearthstone değil de Yugioh gibi olmalı. Rakibin 4 canı var yerde 4 minyonum rakip slyvannasla 4 minyonun arasından Malganisi çekti tarafına. Kazanacağım maçı kaybettim ya böyle sinir bozucu oyun mu olur..
  • oyunu türkçe yapacaksınız değil mi bu arada p2w olmasın be aga
  • Funding Unsuccessful

This project's funding goal was not reached on January 17.

bu ne şimdi?
  • xLordRealx kullanıcısına yanıt
    Şans faktörünün ciddi anlamda kısılmış olması bizim oyunun en ayırt edici özelliği olabilir. tabii insanların tercihi bu tarz bir oyunda mı olacak göreceğiz :)
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    selamlar :) yukarıda da belirttiğim gibi kickstarter kampanyamız başarısız sonuçlandı. başka alternatifler arıyoruz oyunu çıkarabilmek için. ayrıca oyun Türkçe / İngilizce olarak 2 seçenekte sunulacak. teşekkürler :)
  • hocam bekliyoruz, hayırlı olur inşallah,.
    Bu arada büyük hearthstone güncellemesi için si ne düşünüyorsunuz yapımcı, geliştirici olarak.

• Ash Drogo, Golden Hair falan orjinal değil çok basit yüzelsel karakterler olmuş...
    Karakterler daha sağlam yapılırsa göz atılabilir.
  • Daha önce de incelemiştim, aşırı derecede takdir ettiğimi söylemeliyim. Umarım çok büyük yerlere gelirsiniz. Geliştirici ekibinde bulunmayı da isterdim doğrusu

• Nasıl gidiyor proje merak ettim? Umarım bırakmamışsınızdır...
  • Yeniden selamlar :) bir süredir cevap yazamadık kusurumuza bakmayın lütfen.

quote:

hocam bekliyoruz, hayırlı olur inşallah,.
    Bu arada büyük hearthstone güncellemesi için si ne düşünüyorsunuz yapımcı, geliştirici olarak.

Teşekkürler :) Biz her zaman adaletten yanayız, para harcayanların harcamayanlara bir üstünlük kuramaması bize göre en hayırlısı. Elbette para harcamış olanların adaletini de düşünerek orta bir yol bulacaklardır. Umarız biz benzer bir hataya düşmeyiz. Fakat şunu da belirteyim ben ekiptekilere kıyasla HS'ye en uzak olan kişiyim :D konuyu detaylıca irdeleyemiyorum.

quote:

Ash Drogo, Golden Hair falan orjinal değil çok basit yüzelsel karakterler olmuş...
    Karakterler daha sağlam yapılırsa göz atılabilir

Valla haklısınız :) İsimleri oluştururken tıkandığımız noktalar oldu. Ama genelde gözlenen bir durum olmadığı kanaatindeyim. Vakti gelince göz atmanız dileğiyle..

quote:

Daha önce de incelemiştim, aşırı derecede takdir ettiğimi söylemeliyim. Umarım çok büyük yerlere gelirsiniz. Geliştirici ekibinde bulunmayı da isterdim doğrusu
    çok teşekkür ederiz :) :) çok da takdirlik bir yanımız yok ama bir hayalimiz var işte... Ekibimizi genişletmek şu ara gündemimizde olan bir konu. Yalnız belirtelim ki hiçbir şekilde ödeme yapabilecek bir konumda değiliz, biz tamamen bizim gibi gönül verenlerden bir katılım almayı planlıyoruz.

quote:

Nasıl gidiyor proje merak ettim? Umarım bırakmamışsınızdır...

Teşekkürler dostum. Bırakmadık, zaten mümkün de değil bırakmak. Fakat yemeğin altını en kısık ateşe indirdik diyelim :) Önümüzdeki birkaç aylık süre için (devlet desteği faslı başlayana kadar) para kazanma ve tarzımızı gösterme fırsatı bulacağımız yeni uygulamalar yapıyoruz. Çok yakında onları da DH içinde duyurmaya başlarız.

Teşekkür ederiz dostlar, hep var olun :)

• Başarılar kardeşim ;)
  • bu oyunu mutlaka deneyimlemek istiyorum. başarılı olurda çıkarırsınız umarım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.