|
Yerli koronavirüs aşısı TURKOVAC için onay başvurusu yapıldı
-
-
Adı bile çakma
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turkovac ne demek?
Böyle haberler almak güzel ama inaktif aşılarıj koruyuculuğu 3 ay. Umarım biontech gelmeye devam eder.
Çinliler Sinovac işe yaramıyor diye kullanmıyormuş. İnaktif aşıların etkisinin de düşük olacağını hesaba katarsak Biontech daha mantıklı duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A7F6B5320 -- 25 Kasım 2021; 11:22:34 >
hayırlı olsun.
-
Kobay bulamadıkları aşıyı, acil kullanım onayı ile kobaylarda denemeye başlayacaklar. Biontech 4.oldu hala ben 2.doz oldum covid de olmadım Allahım şükür spor yapıyorum yüzüyorum bisiklet biniyorum uykuma dikkat ediyorum öğün atlamıyorum. İnşallah bir gün biter bu gudubet mikrop herkes kafayı yemiş.
-
Haci Almanyaya soyle Biontech alsinlar acil, hastaliktan kiriliyorlar. Aaaa 1dk, bioentechi Almanlar bulmustu degil mi ? Pardon
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6 ay sonra erkisi azalıyor. Almanyadaki vakaların %85 i aşısızlar ve yaşlı gruptaki aşılılar.
Kandir kendini kardeşim aynen devam :) %93 asilama oranina sahip singapurda da zaten vakalari geri kalan %7 artirmis diyorlar ( 6 ay olmadi orada ) ;)
18 yaş üstü %93 dür muhtemelen. 18 yaş altı hesaba katılmıyor. çocuklar bulaştırmaya devam ediyor. aşılar %100 korumadığı için gayet normal.
-
Haci Singapurun ölüm verilerini acip bak, asidan once bu kadar olum yokmus simdi gunluk 20-30 ölü var. Asi %100 korumuyor ama ben asinin etkisini hala goremiyorum ? Besikteki bebege kadar asilansa bu sefer yeni varyant cikti diyecekler. Eskiden bunları soyleyenlere öcü muamelesi yapanlar artik ' bu is nereye gidiyor' diye sorgulamaya basladilar.
-
Bu datayı elde etmek için baya bi vakit lazım diğer aşıların bile etkinliği tam olarak belli değil uzun vadede belli olacak iş
Maalesef bitmeyecek. Bitmeyecekmiş gibi plan yapın.
-
Red yerse kahkaha tufanı
Gelmiş yine klavye başı kahramanları, bilim adamları, uzmanları. Bol keseden eleştiri yağmuru başlamış😂😂😂
Bu TURKOVAC düşmanlığını pek anlamayadım. Diğer aşılara bu kadar laf edilmiyor ama buna niye bu kadar laf ediliyor ki? Tarihler saptığı için mi?
-
Umarim basarili olur tebrikler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu TURKOVAC düşmanlığını pek anlamayadım. Diğer aşılara bu kadar laf edilmiyor ama buna niye bu kadar laf ediliyor ki? Tarihler saptığı için mi? |
Kobay bulamadıkları aşıyı, acil kullanım onayı ile kobaylarda denemeye başlayacaklar. Biontech 4.oldu hala ben 2.doz oldum covid de olmadım Allahım şükür spor yapıyorum yüzüyorum bisiklet biniyorum uykuma dikkat ediyorum öğün atlamıyorum. İnşallah bir gün biter bu gudubet mikrop herkes kafayı yemiş.
|
6 ay sonra erkisi azalıyor. Almanyadaki vakaların %85 i aşısızlar ve yaşlı gruptaki aşılılar.
|
Gelmiş yine klavye başı kahramanları, bilim adamları, uzmanları. Bol keseden eleştiri yağmuru başlamış😂😂😂
|
Bu tür haberlere sevinmek yerine nasıl karalarım coşkusuyla mesai verenler şaşırtmadılar. Bu insanlar aslında ülkelerinden veya iktidardan değil kendilerinden nefret ediyorlar. Başka açıklaması yok. |
18 yaş üstü %93 dür muhtemelen. 18 yaş altı hesaba katılmıyor. çocuklar bulaştırmaya devam ediyor. aşılar %100 korumadığı için gayet normal.
|
TBB bu ara hiç öyle bir kelam etmedi beyefendi o geçen sene yaz ayı için geçerliydi. Şuanda durumlar geçen seneye oranla daha iyi hastaneye yatış oranları çok az yatanların büyük kısmıda sinovac + aşısız olan kimseler Biontech ile yatanların çoğu 70 yaş üzeri ve birden fazla hastalığa sahip kimseler eskisi gibi panik ortamının azalması aşılar sayesindedir suanda pandeminin devam etmesi aşısızlar yüzündendir. Hastalığı kapanların %80 ı aşısız kesim şuan. |
Çocukluğunda ebeveynleri bu kişileri eldivenle sevmiş ve inşaata topları kaçmış bunların. Ülke yerin dibinde olsada eleştiri bulutlarda olsada eleştiri yaparlar. Eleştiri yapanlar sorsak ne yaptınız faydalı olarak bı zamana kadar hiç birşey. Neden kendilerinde faaliyet yok. Faaliyette olanların da nasıl önlerine geçeriz de zarar veririz diye mesai yaparlar
|
Aşıdan önce kapanma vardı şimdi yok arkadaşım. En basitinden Türkiye'de geçen sene bu dönemde okul yoktu 8 den sonra sokağa çıkamıyorduk hafta sonu tam kapanma vardı suanda her şey açık ona rağmen vakalar 70-80k ya fırlamıyor bunu göremeyecek kadar kör müsünüz?
|
Benzer içerikler
- twitter video indirme nasıl olur
- microsoft pc manager
- instagram efekt arama
- whatsapp neden açılmıyor
- afk nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X