Şimdi Ara

Yerli koronavirüs aşısı TURKOVAC için onay başvurusu yapıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu akşamki teke tek programında, tam program bitiminde altaylı'nın sorduğu bir soru oldu. sinovac, biontech veya karma aşı olanlar, yerli aşı olabilecek mi? diye. prf'ün verdiği cevap, bu çalışmanın yeni başladığı yönünde oldu. bu çalışma galiba acil onayın alınması ile birlikte yapılacak olan aşılamada bir netice verir mi demeliyiz, bilemedim şimdi.

• yerli aşı olabilecek mi derken, bu aşıları olmuş olanlarda yerli aşının kullanılması sonucunda etkinliğine yönelik bir soruydu galiba, şimdi tereddütte kaldım kendi mesajımı bu saatte okuyunca.   buna benzer bir şeydi. ben de bu soruya cevap ararken, bu aşıyı olmanın nasıl bir netice vereceğine yönelik, kısaca bu işin henüz başındayız cevabını almış olduk diyebiliriz.

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt

Senin egonu kim bileyledi la istediğim gibi yazarım 37 senedir kimse konuştuğuöa klavye başı karışmadı sanane ben kimseyi tutmam Atatürkçüyüm ben.!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürkçü isen bunun gerekliliklerini yerine getiriyor olmak gerek. Atatürk kadar yerli üretime önem veren bir insan mı oldu Türkiyede? Akpnin ülkeyi leş etmesiyle Türk doktorlarının yaptığı aşıya, Türk doktorlarına hakaret ve iftira atmanın manası nedir?

Beni Türk doktorlarına emanet edin diyen Atatürk, Türk doktorlarına aşıyı insanlara zarar verecek şekilde piyasaya sürdüklerini iddia eden sen? O doktorlar baskı da görseler bunu yapmazlar.

Sen misin Atatürkçü? Hahahah. Sen ancak omurgası eğri ideolojisine ne uyarsa onu seven, diğerlerini de reddeden birisin.

• Senin gibi kahve muhabbeti yapanlar onaylamıyor dünya sağlık örgütünde.

Onlar onayladıktan sonra sana susup konuşmamak düşer anca.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt

Dünyanın hali ortada bu cehalet olduğu sürece daha çok beklersiniz covid bitsin diye.

Millet biontech, sinovac oldu kaç kişi tr aşısı olacak görücez bakalım.

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt

Sen mhplimi bu diyordunya abisi onun için öyle dedim sen önce karşındaki insanları anla ondan sonda yorum yap okumadım bile. Git az ötede egonu tatmin et tadımız kaçmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 26 Kasım 2021; 15:34:48 >
  • Biteceğini beklediğimi zannediyorsun. Niye bitsin ki yeterince mutasyon yaşadı silmemize engel olacak kadar. Bundan sonra herkes bir ara yakalanacak. Ama esas olay yakalandığımızda ağır geçirmeden atlatmak o yüzden bol bol aşı.

• gun kullanıcısına yanıt

Gün hocam ben bliyorum zaten bunları cehalet ve aşımolmayan kesim olanları mafediyor,mikrop bitmiyor herkes çekiyor derdi askerdeki gibi mantık yok aşı olanda ölüyor diyor bünyesi antikor üretmiyorsa ,dengeli beslenmeyip, uyumuyor bünyesine bakmıyorsa bizim suçumuzmu ben türk aşısı olmam zaten oda çin çakması aşı biontech olurum yine 2 gün sonra zaten hastalananlar bağışıklık kazandıkça biter bu gudubet ozamana kadar açlığımızdan ölmessek iyidir.

• fero01 kullanıcısına yanıt

Forumda yaş seviyesi felan düşmüş iyice öğrenmiş olduk telefonda sorun var kasıyor format atmam lazım kasıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 27 Kasım 2021; 9:2:57 >
  • En son çikan varyanttan dolayi bütün aşılar yalan olabilir

• yılan hikayesi gibi oldu aşı aha şimdi yeni varyant cıktı birde onu araştırırlar 2 sene

• Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt
    Yüzde 70 inin pikaresinin % 100 ünün + % 50 sinin* %40 ının bölü kosinüsünin. %15 inin tanjantının 😀

bu ne laaaaaa 😂😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirlikanic -- 1 Aralık 2021; 0:44:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gectigimiz gunlerde yapilan arastirmalarda Sinovac inaktif asisinin Omicrona karsi hic etkisi olmadigi ortaya cikti. Turkovacin Omicrona karsi etkisi yuzde kac? Bu asi yurtdisinda onaylanmadi ve yurtdisi seyahatlerde bu asiyi olanlar asilanmis sayilmayacak buyuk ihtimal ve BionTech sivisini almak zorunda kalacaklar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.