Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: 1.1.1.1. , 1.1.1.1.
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
14.199
Cevap
331
Favori
609.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 6.2.2025)
Giriş
    🤩

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  •  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
     YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONURecep Tayyip Erdoğantwitter
    “Cennet vatanımızın yollarında... Yerli ve millî... 🇹🇷”
    https://twitter.com/RTErdogan/status/1555934657316790273?s=20&t=vOjXCyZVBAhAizcnUINzTQ

Kadranlar çalışıyor. Yazılımı yapılmış. Medya-Eğlence ekranı tekleştirilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baz model menzil 300 km imiş . Gerçek menzili 200 ü bulmaz

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

ön göğüsteki sürücüye bakan ufak sensör gibi bir şey var acaba ne ki o? biliyor musunuz?

• facepunchS F kullanıcısına yanıt
    Sana @hoski cevap verir, eminim birsey hazirlamistir. :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • virtue28 kullanıcısına yanıt

Öyle bir kullanıcı yok sanırım hocam

• ekonomik krizde kim alıcak bu arabayı aq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B8229786 -- 13 Ağustos 2022; 15:15:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Size söylüyorum bu proje tutsa bile on yıla kalmaz ar*plara satarlar

• Ciddi ciddi bu arabanın çıkacağına inanan var mı yahuu ????😂😂😂

• Get Back kullanıcısına yanıt

siz bunu ciddi ciddi soruyormusunuz.

KOcaman fabrika,, çalışan 1000 civarında insan yüzlerce üst düzey mühendise ve milyarı aşan yatırıma rağmen hala soruyor musunuz.

Ben anlamıyorum. Erdoğanı AKP yi sevmeyebilirsiniz de neden bu kadar ülkenize düşmansınız.

Ben ülkemizin bu güzel projesini övdüm diye de hemen yandaş ilan edilirim.

•  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONUSAVUNAN ADAMyoutube
    DESTEK İÇİN KATIL: https://www.youtube.com/channel/UC9PV_e9dYsBVyzhydDQ3Hjw/join Twitter; https://twitter.com/_Savunan_Adam_ Erdoğan Ak parti grup konuşması, Erdoğan kılıçdaroğlu grup, CHP istanbul mitingi, Kılıçdaroğlu İstanbul, YUnanistan abd, Kılıçdaroğlu istanbul mitingi konuşması, Selçuk Tepeli Fox, Fox Bardak, Fox Bardak, Fox Kameraya Bardak atma, Selçuk Tepeli, Kılıçdaroğlu 22.00, Kılıçdaroğlu açıklama, Kılıçdaroğlu belge, Kılıçdaroğlu yolsuzluk, Hakan Ural Kılıçdaroğlu, Hakan Ural Kaçacak Cevabı, Hakan Ural Erdoğan, Hakan Ural son açıklama, Teşekkürler Kılıçdaroğlu, İmamoğlu Van, Ekrem İmamoğlu VAN, İmamoğlu Vanlı esnaf, İmamoğlu Esnaf, ERdoğan'ın sorduğu sorulara cevap, Halil Konakçı vaaz, Halil Konakçı son açıklama, Halil Konakçı et, Akşener arabası, Kılıçdaroğlu arabası, Akşener genç kıza parmak salladı, Akşener genç kız, Akşener kürdistan, Akşener soylu, Meral akşener burası kürdistan, Burası Kürdistan, Cemal Enginyurt Latif Şimşek, Cemal Enginyurt, Latif şimşek, Latif Şimşek Açıklama, Cemal Enginyurt Açıklama, Erdoğan yüksek askeri şura, Erdoğan yaş kararları, Erdoğan yaş toplantısı, Erdoğan asker, Erdoğan İsmail Hakkı pekin yaş, İsmail Hakkı Pekin Erdoğan anısı, Mercedes'den istifa edip togg'da işe başladı, Mercedes'ten istifa eden genç mühendis, Erdoğan TOGG konuşması, TOGG görüntüleri, TOGG robot, TOGG üretim, TOGG Fabrikası, TOGG Mühendisleri Videonun daha çok kişiye ulaşması amaçlı Beğen Butonuna basabilirsiniz, Vesselam..
    https://www.youtube.com/watch?v=9iDmU8bh_S0&feature=youtu.be
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

yaşım 47 öğretmenim.

20 yıl öncesini de gördük.

çok kötüydü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 23 Haziran 2024; 1:33:11 >
  • kkvan kullanıcısına yanıt

Evet keisnlikle sizin yazdığımız rakamlardan ucuza satılacak.

• Get Back kullanıcısına yanıt

Fabrika içindeki durumu biliyorum. Arkadaşım üretim mühendisliği yapıyor. O araçlar cikicak. Hatlar hazır finetuning dediğimiz olayları gerçekleştiriyorlar.

Enselerinde boza pişiyor. Stress yüklü çoğu

• Gabriel.Espaso kullanıcısına yanıt
    Ülkeden nasıl soğuttular beni bi bilseniz hocam
    Şu ülke ağzıyla kuş tuttu diyırum ki kessin bunda bi hile hurda vardır diye.

Yanlış olmasın durumumda allaha şükür gayet iyidir yani büyük bir avmde küçük bir mağazam bile var yani

Ama işte insan soğuyunca tam soğuyor yani…

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.