Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (30. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
14.039
Cevap
331
Favori
602.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 30.1.2025)
Giriş

herkes algı kurbanı olduğu şeyi ispatlama yedirme peşinde ezik deniliyor bu kişiliklere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasada tutunabileceğini sanmıyorum çok ama yerlidir millidir o yeter insana...

• pithos kullanıcısına yanıt
    Bu yorumunuzun mantıklı bir dayanağı varmıdır hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkasında devlet desteği olduğu için 1 milyon tl nin altında satılacak.

• jethoca kullanıcısına yanıt

bırak hocam biz de bu ülkede yaşıyoruz ne goygoyu, bakanları korkudan istifa ediyorum diyemiyor görevden aflarını istiyorlar.

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

Kayıt düşülsün diye yazıyorum.

TOGG un fiyatı bir milyon tl nin altında olacak. bir kaç aya fiyatı açıklanır ve talep toplamaya başlanır.

• jethoca kullanıcısına yanıt

hocam,

bu şimdi benim son yazdığıma yanıt mı oldu?

• 1M olduğunu varsayarsak TOGG'un 1milyona kimse togg tercih etmez hocam eskide olsa Mercedes ya da BMW alır çoğunluk.

• 1 Aracın fiyati 1 milyondan ucuz olacak

2 Bu araçta musteri değil tedarik yani talebe yetişme sorunu olacak

Başlık burada. Hepimiz yaşayarak gorecegiz

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bi youtube kanalı vardı. İsmi yerliotomobil, türkiyeninotomobili gibi bir şeydi, kapandı mı acaba?

• Ooo çıtayı iyice yükselttiler

Yerli ama fiyati dunya markaları ile aynı.

• hoksi kullanıcısına yanıt
    Hoski yine formundasin.

Foxtv haber muhabiri gibi masallah

• virtue28 kullanıcısına yanıt
    Birak laf kalabalığını paran olsa gidip Emsallerine koşa koşa önce sen binersin

• hoksi kullanıcısına yanıt

Sakin ol, heyecan yapma az kaldi fabrika acilisina.

Parasi olan istedigini alsin, bana o fiyat seviyelerinde araba almak mantikli gelmiyor, elektirikli yada yada digerlerinden.

O arabanın tek muadili tesla, diğerleri yokmu, hadi ordan dersen de, ona ayri cevap veririm uzatmayalim.

Senin gibi bende merakla bekliyorum neler olacak, bak mesela 350 km menzilli e-c4 tanittilar 800 bin altina. Togg daki 300 km menzilli arac versiyonundan iyi bile menzil olarak. Şuan bayiler geldigi an biter, hem bu fiyatada satmayiz diyorlarmis. Millet alacak elektirikli c4 bulamiyor, yakinim da dahil.

• virtue28 kullanıcısına yanıt

Altındaki donu, ayağındaki çorapı yırtık, açlıktan nefesi kokan aktroller gelmiş toggu savunuyor ya en çok ona gülüyorum 

• Sismancocuk S kullanıcısına yanıt
    Genel icin yazayim birseyi savundugumuz yok, en azindan köstek olmuyoruz.

Sana gelince Çocukları muhatap almiyoruz, kralin gelsin.

• Sismancocuk S kullanıcısına yanıt

yok yaa o kadar da değildir, en azından bi megane 2005 alabiliyorlardır  

• Oğlum hibrit olmayan full elektrikli araca hiç bir alt yapı yokken kim bir milyon türk lirası, 200lük banknotlarla 60 tomar para yatırır. Bu kişiler yaranmak için yandaşlardan başkası olamaz, onuda çocuğuna, eşine gösteriş maayetinde alır, kendisi binmez.

Hangi memur, hangi öğretmen, hangi orta gelirli esnaf alır bu aracı, hiçbirisi, o halde koy çöpe gitsin, ben bu işlere TOGG'um.

TOGG Almanların ve Fransızların projesidir, adamlar o kadar zeki ki, önce sana sıfır maliyetle istasyonları kurdurtacaklar, ondan sonra elektrikli araçlarını piyasaya sürüp seni piyasada geriye itecekler. 15 yıl sonra yerli TOGG markası durdurulur, yabancı bir markayla ortaklığa gidilir. Bu kadar NET, forum o zamana kadar kapanmazsa 15 yıl sonra bu mesajı okursunuz.

Bir başka mesele, zengini, fakiri her kesimin alım gücü son bi kaç seneye göre 2 kat düşmüş, sen bunu yükseltmek yerine saçma sapan, sırf kendi yardakçılarının gözünü boyamak için hayali projelerle uğraşıyorsun, bazı orangutanlarda bunları yem olarak alıyor ve sindiriyorya en çokta buna tav oluyorum. Allah akıl dağıtırken siz nereydeniz acaba, size neden vermedi, otur bi düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 27 Ekim 2022; 14:51:9 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.