Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (32. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 14 Misafir (3 Mobil) - 14 Masaüstü5 Mobil
5 sn
14.048
Cevap
330
Favori
602.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 30.1.2025)
Giriş
    1000 ile 2023 arasındakileri açık artırma ile uğraşmadan 150 AVAX vererek hemen al seçeneği ile alabiliyorsun ondan bahsediyorum. Bir Eskişehirli olarak Devrim otomobilinin acı kaderini her daim yüreğinde hissetmiş birisi olarak TOGG projesini önemsiyorum, partiler ve siyaset üstü olarak görüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sirmehmed kullanıcısına yanıt
    150 avax ile siraya girilir, yanliz 25 bin kisi varmis simdiden, o is de kura yada acik artirma olacak anlasilan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 20 Bin kişi cüzdanını oluşturdu diyor,hesabına avax attı hazır kıta bekliyor değil :)

Zaten 3 gün içinde 20 bin kişi avax alsa tanesi 50 dolar olmuştu :)

• Ee, fiyatlar nerede? Ön siparişi veremiyor muyuz halen? Niye herkes ölü taklidi yapıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    45 bin ölümün yasi olabilir mi ?

(Siyasete çekmeyelim konuyu lütfen hic cekemem simdi)

• virtue28 kullanıcısına yanıt

Ne ilgisi var siyasetle kardeşim bunun? Yas ilan edildi, enkazlar kalktı, 309 bin binanın temeli atılacak noktaya geldi, ne saçmalıyorsun? Hayat devam ediyor, element uydurmak için başka şeyler bulmaya çalış, biraz kalıpların dışına çık.

Yukariya dogru bir kac sayfa okursan genelde siyasi laf sokma derdinde olduklarini gorebilirsin, gormustursun de.

Kalip dışı sözünü duzeltecegini silecegini düşünerek bilgin yoksa bildigim kadariyla cevaplayayim.

Son açıklamada depremden dolayi bir cok projenin düşünülen lasman ve gelismesinin tanitimini (mmu projesinin motor calistirip piste cikmasi dahil) biraz ileri tarihlere çektiler.

Suresi ikici bir aciklamaya kadar bilinmiyor ama yakinda yavas yavas gelismeler olur diye bekliyorum. Mart ayindaki satış hedefini yine gerceklestirirler. Yakinda İstanbula satis icin deneyim merkezi gibi yer de acacaklarmis. Haliyle fiyat da bu ay icinde belli olur.

Mış, muş, şöyleydi böyleydi anlamam ben, fiyatın açıklanmasından, ön siparişten bahsediyorum. Bu hususların bilmem ne deneyim merkeziyle de uzaktan yakından alakası yok.

Mart ayı geldi, yarın 3 Mart. Herkes araç kıtlığının yaşandığı yerde TOGG'dan fiyat bekliyor.

Neyi siliyorum anlamadım ama bilgin yoksa cevap vermek zorunda değilsin. Fısıltı gazetesi haberi değil bu, ekibin kendi beyanatı. TOGG haberi şu anda normalden daha büyük moraldir ayrıca, anlayana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Saygisizligindan bahsediyorum

Ukala ukala, deprem nedir bilmiyormuşuz, yaşamamışız, acı nedir görmemişiz gibi "45 BÖNÖN YÖSÖ ÖLÖBÖLÖR MÖ" yazarken saygı aklına gelmiyor sanırım. İşimize bakalım, sonra başkasına iş öğretiriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Cocuklara cevap vermeye yoruluyorum, cocuk degilsen daha buyuk sikinti.

Siz saygisizca yazmaya devam edin. Nasilsa burada yazilanin bir yapirimi yok.

Yazdiklarim ortada, siz kendinizi küçük düşürmeye devam edebilirsiniz, okuyorum yazdiklarinizi simdilik

• 29 ekime ertelenmiş. Mart ayında yollarda denen, yerli ve milli olan arabanın fiyatını dahi açıklayamadılar. Euro-Dolar sabit, her şey yerli yerinde ama çıkıp ilk 100 kişiye şu fiyattan lansmana özel satış yapacağız dahi diyemediler. Yetmezmiş gibi Çin'e ek gümrük vergisi geldi, ucuza elektrikli araba alamayalım diye. Arabanın çıkması yılan hikayesine dönerken bir de başımıza ek gümrük vergisi belası getirdi. Yazık.

Ustadim dünkü aciklamayi ben yanlis anlamadiysam 2023 adetlik ozel seri araclar icin anladim. Normal satis icin hala mart ayi diye biliyorum ama yeni haber mi var acaba. Bu baslikta pek bilgi paylasimi yapilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 9 Mart 2023; 13:38:52 >

• Twitin altı şenlik

• Trumore uygulamasını indirdim. Bilgileri girdim. 16 martta bakacağız artık.

• Açıldı mı acaba ben de çok yakında yazıyor hala

• Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    Hala çok yakında yazıyor

• Keske şu jantın ebatını biz, bir başka pakete bağlı olmadan seçebilsek. 19inç eğer süspansiyonlar ortalama ise çok yorar. Geri kalan tüm konfigürasyonlar çok iyi hazırlanmış. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Umarım yurtdışından da talep çok olur.

• 2 adet çekişiş hakkı için başvurdum en full olan kırmızı ve beyaz sectim, kura çıkarsa birtene alacağım inşallah çıkar 5 yasında passatı 1200 e rahat satarım sıfır gıcır gıcır togg ile keyfime bakarım

• NosWagen kullanıcısına yanıt

2 başvuruyada çıkarsa almadığın için kapora yanıyor mu

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.