Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: enka1235 , enka1235
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
14.209
Cevap
331
Favori
609.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
22. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 6.2.2025)
Giriş
  • Yeni gelismelere gore yedek 20 bin kisi daha belirlenecek. Ancak yedeklerin paralari geri yatirilmayacak anlasilan. Eger yedeklerden de iptal edilirse o zaman geri yatirilabilir.

Sartlar asagidaki resimde detayli yaziyor. Yedek sirasi gelmeyen icin 2024 de oncelik verilmesi bi nebze iyi olmus ama bir seneye neler olur neler, cikmazsa yedeklerde beklemek pek mantikli olmayabilir.

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yedek liste olması kesindi zaten, iptal edenler olabilir sonuçta, az da olsa. Yedekten bile çıksa beklerim de çekilişin ertelenmesi iyi olmadı, araba alacağım bu hafta, aracı da buldum satıcıyla görüştüm, çekilişi bekliyorum

• virtue28 kullanıcısına yanıt
    Hiç yoktan iyi ama yedekte beklemek isteyip istemediğimizi soracaklardır diye düşünüyorum.

Sonuçta 2024’ü beklemek saçma olabilir. 60 bin 2024 için çok bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    27 saat:17.00 son basvurular. 29 u heyecanla bekliyoruz. Cikmazsa bari yakinlardan birilerine ciksa arada kullansak, incelesek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar kura da çıkarsa tesliatları ne zaman olucak. 60 bin TL eksi den çekip basvurmayi düşünüyorum ama mantıklı mı SİZCE?

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Eksiye girmenize gerek yok, bosuna faiz vermeyin. Kredi kartinizin limitini 60 bin odemeye kadar cikartabilirseniz ki farkli kartlar ile de odemeyi 60 bin e tamamlayabilirsiniz, son odeme tarihi gelmeden, cikmazsa paraniz geri yatar. Boylelikle masrafi olmamis olur.

Ekleme: Teslimat oncelikle sacilen araca gore ve kura siralamasina gore olacak diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 26 Mart 2023; 5:7:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Eksiye girmenize gerek yok, bosuna faiz vermeyin. Kredi kartinizin limitini 60 bin odemeye kadar cikartabilirseniz ki farkli kartlar ile de odemeyi 60 bin e tamamlayabilirsiniz, son odeme tarihi gelmeden, cikmazsa paraniz geri yatar. Boylelikle masrafi olmamis olur.

Ekleme: Teslimat oncelikle sacilen araca gore ve kura siralamasina gore olacak diye biliyorum.
    Hocam teşekkür ederim peki ,29 martta herkesin belli olacak mi? Birde araci eğer çıkarsa satmak istiyorum hemen satilabilir mi? Uzun menzilli şuan 1200 civarı sarılma durumunda ne kadara gider, İnternet'e 5 milyon eder diyenler var bu sallami acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: murattekno

Hocam teşekkür ederim peki ,29 martta herkesin belli olacak mi? Birde araci eğer çıkarsa satmak istiyorum hemen satilabilir mi? Uzun menzilli şuan 1200 civarı sarılma durumunda ne kadara gider, İnternet'e 5 milyon eder diyenler var bu sallami acaba

Alıntıları Göster
    Al sat isine engel koyabilirler, yine 6 ay yada 6000 km gibi. Suan belli degil sanirim aciklama gelmedi hic o konuda.

5 milyon işi abartininda abartisi olmus. Al sat icin mumkunse almayin, gercek kullanicilara firsat olsun, al satcilar yuzunden araca ulasamiyoruz gercek kullanici adaylari olarak. Fiyat olarak ne olur suan kestirilmez ikinci elde ama ionic 5 varken 1700 e o paralari bulmaz diye dusunuyorum. Ozelliklik olarak togg ondan daha ozellikli ollabilir ama piyasa meselesi tabi.

• Öyle tabi, ben de hem kısa menzilliyi yetersiz bulduğum hem de daha kısa vadede sonuçlnamasından dolayı uzun menzilli tercih ettim.

• gun kullanıcısına yanıt
    Bende sizin durumunuzdayım kredi kampanyası yapmazlarsa vazgeçeceğim ama bu 60 bin tl yi iade ederler mi vazgeçme durumunda

• Fueb F kullanıcısına yanıt
    Kredi yaparlar ama bence teslime yakın tarihlerde belli olmaya başlar.

Yani size çıkarsa sonra teslim tarihinden önce vazgeçerseniz parayı alırsınız o sırada sırası gelenlere kredi ne şartlarda olduğu belli olur ona göre karar verirsiniz.

Ağustos filan çıktı mesela bir sürü insan önceden alacak.

• Fueb F kullanıcısına yanıt

Aynı şekilde düşünüyorum. Taksitli ya da kredili bir ödeme planı olacak mı merak ediyorum. Türkiye’de peşin araba almak çok zor artık. Bir kolaylık sağlanırsa ben de bu topa girebilirim.

• Krone K kullanıcısına yanıt

Bir devlet bankasında çalışan arkadaşım togg için özel kredi ekranın sisteme eklendiğini söyledi. Büyük ihtimalle düşük faizli veya faizsiz kredi kampanyası olacaktır.

• bömes kullanıcısına yanıt
    Ne kadar kredi cekilebilecegi de onemli. Vade ve miktari merak ediyorum acikcasi.

• arkadaşlar merhaba. kredi kart basvuran kisinin karti olmak zorunda mı? benim limit cok kartım oldugundan hicbiri 60 olmuyor 2 3 karttan odeme.tamamlayabilir miyim?

• megalomanyag kullanıcısına yanıt
    Kart eklemeden farkli kartlar ile cuzdana odeme yapip 60 bin oldugunda siparisi tamamlayabilirsin.

• virtue28 kullanıcısına yanıt

tşk ederim peki esimin hesabindan da başvuru yapmak istiyorum. benim kartlarimla onun e cuzdanina tutar yukleyebilirmiyim?

• megalomanyag kullanıcısına yanıt
    Kart secimi yapmiyor uygulama, yapabilirsiniz.

• Aynı hesaptan ikinci çekilişe gireyim dedim olmadı. Aktif siparişiniz var, yeni sipariş veremezsiniz dedi.

• arkadaslar standart menzil v1 ile v2 arasinda hangisini tercih etmek mantikli aradaki fiyat farkina deger mi

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.