< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 9 Şubat 2025; 16:12:32 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (711. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 6.2.2025)
-
-
Araç özelinde öyle birşey yoktur bence.
Şarj ünitelerinde her bir Sokete max 90kw güç verilmesiyle alakalı gibi.
Bazılarında tek araç tamamını 180kw kullanırken bazılarında gücü ikiye bölmüş gibiler. 🤷🏼♂️
Tahmin sadece benimkisi🤷🏼♂️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuncer YAMAN -- 9 Şubat 2025; 16:11:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Epdk kararı kasımda yayınlandı yönetmelik takip eden 3 ay diyor yani kasımda 2024ü geçenler şubattan itibaren zamlı 2024te 5000i geçmediysen yırttın 2025te 5000 ne zaman dolarsa takip eden 3üncü ay zamlı zamlıya geçince de 1 yıl 5000 kw/h altına düşmedikçe zamsıza dönemiyorsun
Eyvallah
Doğru anlamışım yani, bir ay içinde 418 kW geçince yanmıyoruz😁
Cari yıl tüketimi takip edeceğiz, mümkünse 5000 altında kalcağız🙋🏻♂️
Evet yaklaşınca dışarıda şarjquote:
Orijinalden alıntı: Tuncer YAMAN
Eyvallah
Doğru anlamışım yani, bir ay içinde 418 kW geçince yanmıyoruz😁
Cari yıl tüketimi takip edeceğiz, mümkünse 5000 altında kalcağız🙋🏻♂️
Gel telegrama şarj kampanyaları bölümü çok aktif biz dışarıda şarja mahkum olanlar en ucuza şarj peşindeyiz😂
Allah sizlere de evden şarj imkanı versin tez zamanda🙏🏻🤷🏼♂️
Telegram grubuyla işim olmaz artık, kapıyı çarpıp çıktımdı🤷🏼♂️
Adamı kanser eder oradaki tipler. Övende gömende iflah olmaz, laftan sözden anlamayan faşist tipler. Ya iyi diyeceksin ya kötü🤷🏼♂️ 15-20 tane dallamanın terörize ettiği bir çukur orası gözümde🤷🏼♂️
Allah muhabbetlerini artırsın🙋🏻♂️
Sadece şarj kampanyaları bölümüne bakacaksın 5000'e yaklaşınca gel de aktif yaz demedin ki😂
Eyvallah🙋🏻♂️😁
Şu Taha Hüseyine imkanı olan twitterda yazsın lütfen.
Trugo zamları yaptıktan sonra gelen indirimin reklamını yapacak mı?
Bırak soytarıyı ya azıcık utanma olsa özür diler hepinizin gazını aldım pişmanım diye 😂
Ya vallahi şu şaklabanlar yüzünden daha çok karalanıyor marka.
İlk şaklabanlığı yaptığında saydırdıydım, blokladı beni gevşek😁
2024 yılı başlarında 920 gram altın vererek alınıp, bir yıl sonra 600 gram altın edebilen bir otomobil var da biz mi bilmiyoruz? Otomobillerin sıfır kilometre fiyatları bile altın karşısında eridi.
-
Maksat elektrikli araçları engellemekse yine pek bir esprisi yok, halen daha dizelden bile ucuza geliyor.
-
Öyle bir şey yok aslında telegramda da yayıldı bu konunun elektrikli araçla zerre alakası yok koronadan beri elektiriği sübvanse ediyor devlet dar gelirliye arlık 417 kw/h kullanan adam dar gelirli değildir dedi bu bir anda ortalık elektrikli araç kavgasına döndü
-
2020 model corollam satılıkta.
Acaba satınca 1.4 e giriş modelini alsam diye düşünmeye başladım ama türk malı olmasından korkuyorum.
giriş modeli acaba kaç km meznili var acaba ?
-
O bindiğiniz japon tenekeden 3 gömlek daha üst bi araç.
Yalnız trumore uygulamasını indirip araç oluşturmanızda fayda var. 1.4e yok diye biliyorum.
İlla ki Yoktur da bu kadar zarar edeni de yoktur.
İlana koydum arayan soran da yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başına bela mı arıyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle bu başlık altında yazılanları okumanızı tavsiye ederim. Olumlu-olumsuz tüm görüşleri okuyup değerlendirin.
Ayrıca bu işin duayene sayılabilecek kişilerin videoları var youtube da onları izleyin.
Mesela şu videonun 06:02 - 08:55 aralığını izleyin. Almanya Nürburgring yarış pistinde TOGG'u test eden yarış pilotu Emir Aşarı'nın yorumları oldukça faydalı:
Sekizsilindiryoutube
Garaj 8 Sohbet serimizde bugün; Otomobil Adamlar olarak da bilinen ve AutoClub Youtube Kanalı'nda otomotiv gündemine dair güzel sohbet videoları çeken üçlüyle beraberiz. Halit Bolkan, Turgut Yüksekdağ ve Hakan Girginer. Kendileri ile güzel bir sohbet gerçekleştirdik ve adeta muhabbet muhabbeti açtı. Umarız videomuzu da beğenirsiniz, iyi seyirler. Garaj 8 serimizin oynatma listesinden diğer sohbet videolarını da izleyebilirsiniz. https://www.youtube.com/playlist?list=PLilXwgfTKeApu85Du_Pn75fKYtyMhqhwehttps://www.youtube.com/watch?v=hCleAr2mx40
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X