< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (713. sayfa)
![](/static/forum/img/popularite.png)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 6.2.2025)
-
-
Bu araçlara 1.5.5 güncellemesi ne zaman gelecek veya yükleme yapıldı mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
QQ 100km de 4,3lt mi yakıyor? Bana çok iddialı geldi.
Bu arada benzin ve mazot fiyatı İstanbul"da 46 küsüre düştü.
Elektrik ise Adam akıllı bir maliyet kalemi olmadığı halde sürekli yükseliyor.
Şu işin içinde olan birisi açıklasa ne gibi maliyetler var?
Devletin sattığı fiyat belli. Akaryakıt istasyonuna göre birçok Maliyetten muaf. Dinlenme tesislerinin dolum süresi uzun olduğu için elektrik firmalara teşvik bile vermesi lazım. Sonuçta insanlar daha fazla zaman geçiriyor Bu da daha fazla harcama demek.
Sanırım sektörde tam bir rekabet ortamı oluşmadı. Aynı elektriği aynı tesiste biri 8,5'lara satarken diğeri 12 TL'ye fiyat çekiyor. Normalde 12'ye satanım buna cesaret edememesi gerek.
Keşke fotoğraf çekseydin tam bir rezillik öyleyse millete seal u öneriyoruz sorunsuz diye 17 kw/h şarj hızı ne ya🤔quote:
Orijinalden alıntı: alfa-xKesinlikle ,geçen ay bunu yazmıştım bende seal u yu bekledim kağnı gibi ,bitirmiş aküyü ,motor güçsüz :)) Güya DC de hızlı şarjlıyor bana denk gelen %70 lerde iken 16-17kw de şarj ediyordu diye hatırlıyorum.
"trugo fiyatını pahalandırıp togga özel inidirm gelirse en azından trugo kullanıcı sayısı azalır" bunu aynen Trugoya yazmıştım , şimdilik 1. adım geldi İnşallah 2. adımda gelir ,yoksa kötü
tesla yaparken trugonun yapmaması olmaz bence güzel indirim gelecek bu elektriklide Togg tercihinide olumlu etkiler
ayrıca şarj istasyonu açmayan markalar elektrikli araçta satamasın çözüm bu
elektrikli araç satabilmek için her ilde ayrı noktalarda en az 4 adet DC (her DC 2 araçlık) -100KW , 8 adet AC-22KW açma zorunluluğu getir , satış adedi 10 bini aşanlar içinde her 10binlik satış için büyük şehirlere en az 300km uzaklıkta olacak şekilde 10 ayrı noktaya 4 er adetlik (her DC 2 araçlık) DC180KW zorunluluğu getir
Madem hazır altyapıya elektrikli araç satacaklar onlarda elini taşın altına koysunlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bataryası 18 kW zaten onun. Plug in hybrid olanı.
Avm ye gidip daha ucuza ac şarja takmak, dükkanları gezerek şarj etmek varken boşuna istasyonları meşgul edip kendine de eziyet ediyor adamlar.
Sanırım o ilk güncellemeye gidenlere sonradan geldi bizimkisi 1.5.5quote:
Orijinalden alıntı: VethekBK
Bu araçlara 1.5.5 güncellemesi ne zaman gelecek veya yükleme yapıldı mı?
Sağ kolu ileri itip aşağı çektiğinde geri çekip aşağı ittiginde sürücü ekranına şerit takip kapatma ve trafik işaretleri uyarı sesi kapatma geliyor ve kapanıyorsa 1.5.5tir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 11 Şubat 2025; 8:9:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alfa-x seal u demiş ama hibrit olan seal u dm-iquote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBoBataryası 18 kW zaten onun. Plug in hybrid olanı.
Avm ye gidip daha ucuza ac şarja takmak, dükkanları gezerek şarj etmek varken boşuna istasyonları meşgul edip kendine de eziyet ediyor adamlar.
Hibritler başımıza bela şarj istasyonlarına yazılım atmak lazım 10kw/h altı error verecek başka türlü batar şarj istasyonları sadece bizim bekleme süremiz uzamaz
Düzeltme: Motor güçsüz demiş hibritmiş😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 11 Şubat 2025; 8:11:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X