Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (709. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: VethekBK , Tuncer YAMAN , CAGATAYYILDIRIM
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
14.313
Cevap
332
Favori
615.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 707708709710711
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 6.2.2025)
Giriş
  • Teşekkürler bilgi için. Aldığımız hatalar birbirinden farklı, demek ki yazılım dışında bazı faktörler de var. Bana atanan satış temsilcisi yazılımla alakalı işlerin Gemlik'te değil, teslimat noktasında yapılacağını söyledi, teslimat noktasından birisine aracın kontrol edilmeden teslim edildiğinden şikayet edince, "teslimat noktasında kontrol edilmez, işlem yapılmaz" gibi bir şey söylemişti. Aynı günlerde başka bir teslimat noktasından teslim alan arkadaşta bu başlangıç sorunları yoktu.

Fakat bir şey dikkatimi çekti, birkaç mesaj yukarıda 1.5 aylık deneyimlerimi yazdığım mesajda beğeni butonuna hiç basılmamışken sizin mesajda sayacı 4 olarak gördüm. Ben çok mesaj olmasın diye mesajlarımı biriktirerek yazmayı forum kültürüne uygun görüyorum, acaba yazdıklarım birbirine mi giriyor diye düşündüm bunu görünce. Aksini elbette düşünmek istemem, aracı övmeye gelmedim buraya, derdim sadece hakikat ve bir kişiye dahi faydam dokunursa memnun olurum.

-----

@VethekBK

1- Ekran reset denedim ama servisten önce miydi sonra mıydı hatırlayamadım, DTC reset muhtemelen ekranları da kapsıyordur diye düşünüyorum ama denemekten zarar gelmez, deneyeyim.

2- Eskiden hata çıktığında çekiyordum kayıt olması açısından, şimdi çok önemsememeye başladım ama kayıt altına almak aracımızın gelişimi için faydalı olacaktır. Biz bunları bildirdikçe araç sorunsuz bir noktaya gelecektir.

3- Sizin yazdığınız gözümden kaçmış, teşekkürler. Bu şekilde yaza yaza, paylaşa paylaşa sorunların üstesinden gelmeye çalışmak da güzel.

Ek video - Elektriklilerin şarj verileri ve kış performansları. Ek Soru: T10X'in şarj eğrisini gören var mı bir yerlerde?

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONUElektrikliyle Yollardayoutube
    Wltp Menzili Ne Kadar Gerçekci? Norveç'te Soğukta Menzil ve Şarj Testi. İlk başta, WLTP/EPA/CLTC test prosedürlerinin genel bir değerlendirmesini yaparak, gerçek koşullardaki farklılıkları anlatmaya çalıştım. İkinci olarak ise, 2025 yılı başında NAF (Norveç Otomobil Derneği) tarafından soğuk havada, gerçek sürüş ile yaptığı testin ve ADAC (Almanya Otomobil Kurumu) tarafından yapılan simüle testin değerlendirmesini yapmaya, verilerini analiz etmeye çalıştım. Bu testlerde olup ülkemizde satışı olan, Volkswagen İD.7 Pro S, Kişi EV3, uzun menzilli iki çeker Hyundai İoniq 5, Mini Countryman E, BYD Seal U EV, Peugeot E-3008 araçlarının test sonuçlarını değerlendirip yorumlamaya çalıştım. Son olarak, Elektrikli araç seçiminde, gerçek menzil ve şarj eğrisi verilerinin önemini anlatmaya çalıştım. Yorum ve değerlendirmeler kişisel düşüncelerimdir. Aşağıdaki kısımda istediğiniz bölümün dakikasına tıklayarak o bölümü izleyebilirsiniz. 📢 Dipnot: Bu paylaşımımda yer alan markalarla herhangi bir işbirliği​ bulunmamaktadır, yasal nedenlerle marka isimleri geçtiği için #reklam ibaresini ekliyorum. Tamamen deneyim, tecrübe, araştırma ve düşüncelerimden oluşan yorum ve bilgilerdir. Videodaki Bölümler; 00:00 Açılış 00:09 Genel bilgilendirme 01:55 Wltp, Epa, Cltc test prosedürleri üzerine 03:19 NAF ve ADAC testleri ve test koşulları, standartları bilgilendirmesi 05:16 Menzil açısından test sıralaması 05:48 Wltp menzil verisi sapması açısından test sıralaması 06:43 110 km/h üstü hızlarda test sonucu öngörüsü ve ADAC test sonuçları 07:54 Şarj süresi açısından test sonuçları sıralaması 08:33 Şarj gücü ortalaması açısından test sonuçları sıralaması 09:23 Şarj eğrisi açısından değerlendirme 11:30 Test araçları ve sonuçlarıyla ilgili yorum ve değerlendirme 14:20 Teşekkür ve kapanış Elektrikli arabalar ve bataryalarla ilgili bilgiler için internet adresleri, ev-database.org evkx.net batteryuniversity.com recurrentauto.com keheng-battery.com Türkiye Elektrikli Araç Kullanıcıları Telegram sayfası, https://t.me/Trelektrikliarackullanicilari #elektrikliyleyollarda #elektrikliyle #yollarda #Mg #Mg4 #Mg4luxury #yollar #elektrikli​ #electric #electriccar #car #automobile #araba #otomobil #otomotif #elektrikliaraba #elektrikliotomobil #şarj #charge #elektrikliaraç #battery #recharge #enerjikaybı #energy #degrade #chargestation #batterydegrade #maliyet #hesabı #ekran #verisi #lfp #nmc #lfpbattery #nmcbattery #lfpbatarya #nmcbatarya #otomobilgünlüklerim #otomobilgunluklerim #günlüklerim #vlog #gezi #travel #keşif #bodrum #volvoxc40 #p8single #volvoylayollarda #ex40 #volvo #xc40 #xc40recharge #VolvoP8 #volvocars #teslamysr #tesla #teslamy #teslamylr #teslamyp #performance #citroen #citroenec3aircross #citroenec3 #byd #bydatto3 #byddolphin #bydsealu #compare #karşılaştırma #mg4comfort #androidauto #abrp #lixhium #şarjplanlama #voltla #zes #astor #trugo #supercharger #googlemaps #googleharitalar #google #maps #haritalar #compare #karşılaştırma #Peugeot #PeugeotE3008 #e3008gt #e3008 #Mercedes #eqb250+ #eqb #MercedesEqb #kia #kiaev3 #ev3 #gtline #Elegance #Prestige #juniper #volkswagen #vw #id.7 #vwid7 #bydsealuev #cupra #cupraborn #born #Hyundai #ioniq #ioniq5 #hyundaiioniq5 #mini #minicooper #Countryman #minicountrymane #minielectric
    https://www.youtube.com/watch?v=EbiPzRxywSs

Ek bilgi: Trumore ucuza şarj kartı almak için acele edin demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 7 Şubat 2025; 22:49:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceo000

Zam togg araç sahiplerini kapsamayacağını düşünüyorum böylece indirim yapmış olacaklar:)
    Yok trugo istasyonlarında böyle bir sistem

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yarın zam gelecek herkes telegramda 5000 tllik şarj aldı 520kw/h

Son 50 dakika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 7 Şubat 2025; 23:10:13 >
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

Ben hiç o beğeniye bakmadım valla. Birbirine girmesinden ziyade farklı kişilere tek mesaj altında farklı yanıtlar oluştuğunda o kişi tüm mesajı okumak istemeyebiliyor. Pas geçiyorlar. Artık zamani durumda wp mesajlarını bile insanlar kelime kelime yazar oldu.😂😂

dtc sıfırlama hata kodlarının silinmesi. Akabinde yeniden başlatma ise sistemin komple baştan başlatılması. Bu bahsettiğim olaysa soft reset. Yani tüm sistemden ziyade sadece basit bir müdahale. Ama bence sizin parça değişimi lazım. Bu araçta şöyle birşey var benim tahminim bu. Araçta topraklamada bir sorun var ve bir yerde şase olmasına sebep oluyor. Bu sizde ekran. Bende vites seçici bir başkasında başka birşey. Bende herşey yeni hat çekildikten sonra ortadan kayboldu. Ekranı çalıştıran parça neyse o değiştirilmeli ve yeni topraklama hattı çekilmeli.O yüzden tavsiyem servise götürmeniz yönünde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkandeutr

O gün aradım boşuna gitmeyin önce yükleme yapın dediler.. :) bende hıyar gibi bekliyorum
    Dedim bekleme git diye dinlemedin ki😂

•  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

Genelde heryerde 180 lik olduğunu göz önüne alırsak 11.82 olmuş fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N2366 -- 8 Şubat 2025; 0:12:14 >
  • ftftftftftft F kullanıcısına yanıt

Adamlar milyonlarca araba satıyor, rekabetçi olabilecek için 10 doların hesabını yapıyor, yüz binlerce mühendis çalıştırıyor ama bunu akıl edemiyor. YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

• N2366 N kullanıcısına yanıt

Bence bir videoda güzel bir süpriz var senilen şeyi yapıcaklar togg sahiplerine daha düşük rakamdan vericekler

• N2366 N kullanıcısına yanıt

İnşallah beklediğimiz , Hakkı nin dediği, bizleri ilgilendiren 2. Sürpriz Togg a özel indirim gelirde Togg lar 180kw likleri 9.60 dan kullanır , yoksa zes gibi trugo da tepki çeker..

Gerçi 180kw liklere ayrı fiyat tarifesi bu ümidi de söndürüyor, olmadı trugo sende mi , bu fiyatlar elektrikli satışlarını düşürür, evden şarj da kısıtlandı.. heryer 180 lik trugo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 8 Şubat 2025; 0:32:53 >
  • Arkadaşlar finansman şartlarında değişim olur mu, 800 sıfır faizin tekrar gelme ihtimali nedir sizce? Satışlar baya düşmüş.

• Kuzeyli.2891 kullanıcısına yanıt

Satışların düşme sebebi satışa kapalı olmasıydı bir süre. Tekrar gelir mi şuanda gelmez. Bir iki aydır ticari tarafa töneliyorlar 1m kredi ile düşük faizli. O yüzden bireyseli biraz pas geçerler birkaç ay böyle devam eder diye düşünüyorum. Ticari tarafta satıl zayıf kaldı çünkü

• Şuanda güncellemeyi kuruyorum. Güncelleme bulunamadı diyen arkadaşlar. Önce ekranda internet kullanan bir uygulama çalıştırın. Örneğin youtube ekranların birinde plsun. Bir internet akışı olsun. Ondan sonra tekrar güncellemeleri kontrol et diyin. Bende o şekilde geldi. Belki faydası olur.
    Düzenleme : Bu atatürk havalimanındaki güncelleme için lokasyon tam olarak nerede atatürk havalimanı diye girdiğimizde doğrudan gidebiliyor muyuz? Buraya konumj atma şansınız var mk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VethekBK -- 8 Şubat 2025; 6:0:43 >

•  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
    Hiç bir zaman 120 kW üstünü göremediğim 180 kW lık istasyonlara ödeyeceğim yeni ücret 11.82tl yani zam oranı yüzde 19,5 ...

• Multistrada kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla sen kurtulmak istiyorsun. Geçenlerde takas için bana 1500 teklif ettiler. İstersen sen de o yolu deneyebilirsin. Üste çok az para vereceğin (kredi kartı da çekiyorlar ) ve piyasası iyi olan bir araba belirle ve takas yap kurtul gitsin.
    Fazla stres ve üzüntü kalbi yorar. Sağlığına dikkat et önemli olan sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: VethekBK

Şuanda güncellemeyi kuruyorum. Güncelleme bulunamadı diyen arkadaşlar. Önce ekranda internet kullanan bir uygulama çalıştırın. Örneğin youtube ekranların birinde plsun. Bir internet akışı olsun. Ondan sonra tekrar güncellemeleri kontrol et diyin. Bende o şekilde geldi. Belki faydası olur.
    Düzenleme : Bu atatürk havalimanındaki güncelleme için lokasyon tam olarak nerede atatürk havalimanı diye girdiğimizde doğrudan gidebiliyor muyuz? Buraya konumj atma şansınız var mk
    Güvenlikten sonra sola gideceksin tabelalar var

• quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

İnşallah beklediğimiz , Hakkı nin dediği, bizleri ilgilendiren 2. Sürpriz Togg a özel indirim gelirde Togg lar 180kw likleri 9.60 dan kullanır , yoksa zes gibi trugo da tepki çeker..

Gerçi 180kw liklere ayrı fiyat tarifesi bu ümidi de söndürüyor, olmadı trugo sende mi , bu fiyatlar elektrikli satışlarını düşürür, evden şarj da kısıtlandı.. heryer 180 lik trugo

Nasıl yapacak Çinliden istasyon alırken hiç düşünmemişler bir üst modeli alalım bağlanan aracı tanısın diye yok öyle bir sistem trugolarda togglara indirim dese millet plakalarımızı kopyalayıp şarj eder bakmışsın şarj eden tüm araçlar Togg😂

• sadays S kullanıcısına yanıt

O iş kolay, Trugo uygulamasına şasi no girme satırı eklenir, şasi no kontrolü yapar sadece trugoya indirim olur  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

Tesla şarjırları nasıl kandırıp Togg şarj ediyorlar  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

• Multistrada kullanıcısına yanıt

Hocam kimse aramaz takasa verebilirsen daha hayırlı olur bence. Atsan atılmaz satsan satılmaz

• 
Sayfa: önceki 707708709710711
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.