Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (708. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.273
Cevap
331
Favori
612.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 6.2.2025)
Giriş
  • Ben togga giydiriyorum da bu çin arabası daha berbatmış

• Beni tekrar aradılar. Pazartesi öğlen 13:00 a randevu oluşturduk. Bu gece güncellemenin geleceği söylendi. Akşam 22:00-23:00 dan sonra beya yarın deneyim dediler bakalım. Nasıl olacak süreç. Bu arada lastikleri değiştiremedim. 2025 gelicekmiş cumartesi onlardan takıcaz 4 mevsim conti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alfa-x kullanıcısına yanıt
    Abi kusura bakma yeni gördüm mesajını.
    sagolasin verdiğin bilgiler için direk servise gideyim bari.. ben ara ara deniyorum hala yok.. başarısız diyor..

Ben Nisan 2024 te aldım.. benimde 23binlerde senle aramızda 1,2 hafta vardı sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    O gün aradım boşuna gitmeyin önce yükleme yapın dediler.. :) bende hıyar gibi bekliyorum

• Trugo dan Togg umuza özel indirim beklerken zam haberi geldi

• Son bir ay ortalama tüketim verisi

Havalar soğudu bu hafta. 15 yapmıştım ortalamayı, yükselmiş.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Değerli Kullanıcımız,

08.02.2025 itibarıyla Trugo şarj istasyonlarımızda AC ve DC şarj tarifelerinde fiyat güncellemesi yapılacaktır.

Detaylı bilgi için:www.trugo.com.tr/price sayfamızı ziyaret ederek veya mobil uygulamamızdaki "Ücretler" kısmından ulaşabileceksiniz. İyi yolculuklar dileriz.

Mesaj bana da geldi fakat fiyat hala aynı sitede . Yarın güncelleyecekler herhalde. Ben de zam diye değerlendirdim.

• adam94 kullanıcısına yanıt
    Zam togg araç sahiplerini kapsamayacağını düşünüyorum böylece indirim yapmış olacaklar:)

• Ceo000 C kullanıcısına yanıt

Trugo da hali hazırda aracı doğrulayan bir sistem var mı? Plakaya vs tanımlayabilirler gerçi ama sanmam.

Bilmiyorum 🤷🏻‍♂️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

• Ceo000 C kullanıcısına yanıt

• volkandeutr V kullanıcısına yanıt

• Bu arabanın 2. El bir değeri de yok
    920 gram altına aldık 1 yıl sonra 500 gram etmiyor
    Rezillik

• Multistrada kullanıcısına yanıt
    Totem mi yapıyorsun aynı şeyleri yazarak:)

Bildiğimiz kadarıyla aktif olarak yok, Özören kendi Tesla'sına Togg gibi gösterip bedava şarj yaptığını açıklamıştı Togg'lara ücretsiz şarj hediye edilen bir günde.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada, 1.5 aylık güncel 1.5 yazılımlı aracın kullanım tecrübelerini de paylaşayım, araçla ilgili bilgi edinmek üzere konuya gelenler için.

Servise çekildiğinde akü değişmiş ve ...26 sürüm yüklenmişti.

Servis çıkışı yolda ekranlar reset atmıştı, şimdi de ekranların kapanması, kapanıp açılması, kapanıp açılmaması ve hiç açılmaması sorunları devam ediyor.(...26'da kronikmiş diye duydum)

Uzaktan veri okuma yine kapanmıştı, ekranlardan seçerek DTC sıfırlama ve açıp kapatma yaptıktan sonra bir daha bağlantısı kesilmedi çok şükür, galiba 10 gündür falan bağlantı var, inşallah durum stabilleşir artık. Bu noktada daha önce yapmadığım bir şey yaptım, 3 ekrandan birine sürekli internet isteyen bir uygulama(ör: YouTube) koydum, hiç açmasam bile orada tutarak veri akışını kesmemek adına bunu yaptım.

Daha önce hiç yaşamadığım araçtan inmeden alarm çalması hatası maalesef bende de yaşandı. Arka koltukta bir çanta vardı, tam araçtan ineceğimiz zaman çalmaya başladı, aynı gün 2 defa yaşandı. İnince çalsa anlarım ama biz içerideyken çalmasına anlam veremedim.

Klima ilk açıldığında kötü kotu gelmesi(1 aylık araçta normal değil).

Ekranlarda çok çeşitli uyarılar ve hatalar, alışınca çoğunu görmezden geliyorsunuz ama dikkatli olmakta fayda var. Kar yağdığında ultrasonik sensörlerin hata vermesi, yine ADAS'ın soğuk ve/veya yağışlı havalarda çalışamayacağını söylemesi. Kameraların kış şartlarında özellikle yağmur yağışında yetersiz kalabilmesi.

Servis sonrası ön cam tarafındaki küçük hoparlörlerin olduğu kısımlardan ve ön sağ ve ön sol camlardan trim sesleri gelmeye başladı. En yakın servis 350-400km uzakta olduğu için randevu alamıyorum.

Deli gibi elektrik çekmeye devam ediyor aslan parçası.

Aracın bağlantısı kesilmediği sürece yani planlı iklimlendirme sonrası bizi sıcak karşıladığı sürece hatalarını şimdilik görmezden geliyorum, inşallah tez vakitte tüm sorunları giderilir.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Son 1 haftanın verisi, sıcaklık -5 ile 15 derece arası ve genellikle 5km altı kısa mesafe kullanımıdır. Araca binmeden önce yapılan ön ısıtma tüketimi, tüketim verilerinde görünmüyor galiba(emin değilim).

Ekleme: Durumu destekleyen bir video da çekilmiş, şimdi gördüm.

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONUXCR GARAGEyoutube
    Togg ve elektrikli otomobiller için soğuk havada kısa mesafe tüketim testi. #togg #tesla #byd #hyundai #elektrikliotomobil #menzil #kar #istanbul #şarj #batarya
    https://www.youtube.com/watch?v=G52vz5PwVTU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 7 Şubat 2025; 21:43:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceo000

Totem mi yapıyorsun aynı şeyleri yazarak:)

Her gün yazmıyorum

Satışa çıkardık arayan soran yok.

Parayı çöpe atmışız haberimiz yokmuş

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

Bu ses açma joystiği ile adaptif kolundan ekranlara reset atılıyor. Onu denediniz mi. Ayrıca ben belirtmiştim daha önce. Ekranda internet isteyen bir uygulama bulunursa eğer bağlantı hiçbir şekilde kesilmiyor. Trustore youtube veya tv plus açık kalabilir. Ayrıca ekranlarda benzeri hata sürekli varsa bunları kayıt altına ilk hata saatinşde yazarak giderseniz dosyaya yüklesinler bunu belirtin özellikle danışmana. O şekilde hata incelemesi daha iyi oluyor. Her bir donanımın ayrı güncellemesi var. Tam bir entegrasyon yok. Her araç aslında farklı model o yüzden standarı yok. Ama hepsinde ortak yazılım kodlarıyla sorunları aşıcaklar gibi duruyor.

• 1.5 Aya geliyoruz alalı bilgilendirme olarak yazayım v2 full ayder, Aralık sonu almıştık aracı 2500 km ye dayandık bu süreçte ekran kapanma vs o tarz hiçbir sıkıntı yaşamadık. Aracı koydukları kurallara göre kullanmıyoruz yok çift start yok aksesuarda şarj vs. Acelem varsa frene basıp çalıştırıp direkt hareket ediyorum veya şarjlarımı beklemede yaptım bazen aksesuarda yaptım. Bazen beklemede başlatıp daha sonra arabaya gelince içine binip şarj esnası aksesuara geçirip bekledim falan şu ana kadar bu şekilde kendi kendine hiç hata almadım diyebilirim araçtan. 2 kere esa 1 kere immobilizer hatası aldık onda da biraz biz zorladık hataya diyebilirim, Esalardan birinde frene basmadan P tuşuna bikaç kere bastık esa yaktı araç tamam dedik çıktık sonra bindiğimizde hiçbir sorun yoktu. Diğer esa da yıkadık aracı sonra bi esa arızası gösterdi tamama tıkladım D ye taktım vitesi ve sürdüm her şey normal şekilde devam etti hata kalktı ortadan. İmmobilizer hatasında da araçta anahtar yokken start stopa birkaç kez bastık sonra araca anahtarla binince immobilizer hatası gösterdi araç. Kapatıp açtık ve hata ortadan kalktı. Kısaca henüz düzgün bir hata almadık diyebilirim veya bu çıkanlarda çıkınca tamama basıyoruz aynen her şey devam ediyor anlık yani etkilemiyor hiçbir şeyi. Şu ana kadar gayet memnunuz almak isteyen arkadaşlar varsa bence yeni araçları baya toparlamışlar donanımsal daha güncel olduğunu düşünüyorum çünkü almadan önce okuduğum birçok hatanın hiçbirine rastlamadık henüz araçta ve büyük hata verecek gibi bir izlenimde vermiyor gayet stabil çalışıyor her şey 2500km lik deneyimimde.

• N2366 N kullanıcısına yanıt

Nazar değdirmeyin 😂😂 bende çok şükür şuanda esa vs almıyorum arabanın kullanımını etkileyen birşey yok çok şükür.

• 
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.