Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (714. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.273
Cevap
331
Favori
612.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
81. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 6.2.2025)
Giriş
    selamlar hocam nasılsınız? Teşekkür ederim beni sormuşsunuz.🥰

egea yı sattım ama alana kadar ec4x oldu 1550 küsür ki hayatta o paraları vermem.

Hayırlısı ile bebek bekliyoruz Allah nasip ederse.

Şuan için maddi olarak dolphine yetiyor gücüm arabasız da kaldık ki araç gün geçtikçe daha da lazım olacak.

çok fazla seçenek yok temiz 2. el togg da olabilir,yada bekleyip paramı arttırabilirsem t10f de olabilir.Ama temmuz diyorlar bizim için çok geç Eylül gibi doğum olacak nasip kısmet olursa.Hayırlısı artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    bu arkadaş bizim WhatsApp grubunda gerçekten üzüldük benzer olay togg da olaydı bizim millet yerden yere vururdu.

evet seal u dm-i hocam ,zaten EV olan seal U daha satılmıyor diye biliyorum ,togg dururken onuda neden önerdiniz o da ayrı konu  

2024 chery tiggo 7 pro yu yaklaşık 200km ben kullandım , fena araç değil motor şanzıman uyumlu ,ses sistemi ,yaylanma güzel ama camlar ince ,sürüş zevki yok , Togg nerede tiggo 7 nerede diyorsun ,tiggo 7 bile 2 milyon olmuş

şuan Togg un uzun menzil en full olanı bile 1930 a piyasanın kalitesine göre en uygun fiyatlı aracı ,kredi vermese bile tiggo 7 ve diğer araçlardan alana kadar kesinlikle togg alınır   premium araç alıtorsun ve diğerlerinden çok daha uygun fiyatlı

Tank gibi V1 togg boş duster fiyatına satılıyor Toggu kullanan kolay kolay başka araçları beğenmez

• meeb kullanıcısına yanıt

Selamlar  

Maşallah , inşallah Rabbim hayırlısıyla , sağlıklı doğumu nasip eder yavrunuza kavuşursunuz

egea parasıyla altın aldıysan zaten paran artıyordur acele etme  , T10F olursa da güzel olur

kısa menzil V1 T10X cam tavan ,19" jant ile full 1.550  

• alfa-x kullanıcısına yanıt
    sağolun Allah razı olsun 🙏🥰

yok hocam hemen alıcaz diye faize attım.

kısa menzil pek düşünmüyorum hocam olursa uzun menzilli olur inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

evet seal u dm-i hocam ,zaten EV olan seal U daha satılmıyor diye biliyorum ,togg dururken onuda neden önerdiniz o da ayrı konu  

2024 chery tiggo 7 pro yu yaklaşık 200km ben kullandım , fena araç değil motor şanzıman uyumlu ,ses sistemi ,yaylanma güzel ama camlar ince ,sürüş zevki yok , Togg nerede tiggo 7 nerede diyorsun ,tiggo 7 bile 2 milyon olmuş

şuan Togg un uzun menzil en full olanı bile 1930 a piyasanın kalitesine göre en uygun fiyatlı aracı ,kredi vermese bile tiggo 7 ve diğer araçlardan alana kadar kesinlikle togg alınır   premium araç alıtorsun ve diğerlerinden çok daha uygun fiyatlı

Tank gibi V1 togg boş duster fiyatına satılıyor Toggu kullanan kolay kolay başka araçları beğenmez

Satıldı az getirmişler
    Ben seal u'yu doğrudan önermiyorum evde şarj imkanı olan için 0-100 şarjla bizim toggdan menzil olarak önde her ne kadar menzil aynı görunse de daha sorunsuz daha ucuz daha ne olsun ama benim gibi dışarıda şarj edene uymaz ac11 dc toggun kış performansı kadar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• meeb kullanıcısına yanıt

Allah analı babalı devletli sağlıklı büyütsün ömür versin inşallah. Valla bebekte geliyorsa ben şahsen o kadar borca girmenizi tavsiye etmem. O bu şu her araçta sorun oluyor illaki. Size hitsp eden rahat hissettiren en uygun rakamlı araç hangisiyse o. Allah korusun hastalığı var o su var bu su var insan kendini teminat altına da almalı. Yoksa bu limitlerin ötesi yok insanoğlu hep en ulaşılmazı arzular. Ben oldam kenarda param varsa öyle ciddi bir borçta olmayacaksa alır dolphini geçerdim çok kasmadan açık konuşayım. Gönül o araçlarında daha ucuz olmasını isterdi. Ama nafile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meeb

sağolun Allah razı olsun 🙏🥰

yok hocam hemen alıcaz diye faize attım.

kısa menzil pek düşünmüyorum hocam olursa uzun menzilli olur inşallah.
    Sağlıkla doğsun Allah analı babalı büyütsün
    Dolphin iyidir al geç borca filan girme gördüm bugün canlı büyük araç golf gibi küçük filan değil rakam iyi batarya iyi rakipsiz o fiyata

• VethekBK V kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun teşekkür ederim.Yani hocam bizde öyle düşünüyoruz yoksa bu işin sonu yok gönlümüz togg da ancak aradaki meblağ benim için yüksek ,1350 m tl lerdeyken ec4x te işimi görürdü ancak 1550 tl oldu paketten çoğu şey eksildi tasarım makyaj çirkinleştirdi aracı.

dolphin nispeten çok daha küçük özellikle bagaj eşim için soru işareti 🤓 ama eşimde kullanacak daha kolay kullanırım diyor dolphini.

amaç belli şehirlerarası 300 küsür versin yeterli.

hocam arkadaşlara diyorum bu ülkede egea ve clio dan ucuz hiç bir araç sattırmazlar.Byd ye kızıyorlar ancak adamlar gerçekten clio parasıan full özellikte 62 kw bataryalı araba satıyorlar.Atto 3 1500 küsür süper model, üst modeller zaten tercih meselesi.

Ancak hep diyorum güzel ülkemde iyi ki togg varda elektrikli araçlar kendine yer edindi şarj alt yapısı gelişti gelişmeye devam ediyor.Yoksa bu yamyam firmaların eline kalsaydık bize kim bilir ne kadardan satarlardı.Çok şükür ki piyasayı togg ve ardından tesla belirliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 12 Şubat 2025; 0:1:21 >

valla hocam çok teşekkürler gerçekten sizden bu yorumu duymak bana güç cesaret verdi.İnanın ki togg gönlümüzde ve destekliyoruz kaç kişinin aklına koydum 🥰 yerli ürünleri destekliyorum imkan olduğunca evim beyaz eşyam vestel diğer yerli markalar.

keşke togg küçük modeli önce sunabilseydi bu fiyatlara ama onlar iddialı olmayı tercih ettiler haklı olarak.

İçim şöyle rahat bu byd bu herifler iyi kötü yatırım yapıyorlar 1 milyar tl yatırım az değil, togg a kardeş abi olacaklar, teknoloji transferi mutlaka olur çok doğaldır, parça tedarik imkanları artacak.İleri de iş ortaklığı bile olursa ben gocunmam varsın italyan desinler togg a hiç umrumda değil neyin ne olduğunu bilen biliyor zaten.Çok şükür yerli gururumuz 50 bin inci aracı sattılar.t10f ile ivmelenme biraz daha hızlı olacaktır satışlarda inşallah.

• 60kw/h bataryası olan tüm araçlar 1.500 ve üstü rakipsiz bu araç biraz dışarıda şarjda üzebilir şarj hızı düşük mümkün oldukça evde şarj etmeye çalış

malasef dc 88 kw , 2025 ler bir umut atto 3 gibi 125 kw olabilir diyorlar ama 2025 ler ne zaman gelir gelirse kaça gelir bilinmiyor.Uzun yolculuk öncesi evden %100 şarjla çıkmaya çalışıcam hocam.

• 
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.