Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (716. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.306
Cevap
332
Favori
615.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 6.2.2025)
Giriş

Ben de tam bunu söylemek istemiştim: bakınız bir önceki mesaj.

• GAYRI kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen direkt kısıtlanmış hızları çünkü uzun yolda giderkende girdim batarya sıcakken farketmiyor. Sıcak güne denk geldim 17 18 derece hava girdim gene aynı. Mantıklı mı bence değil tamamen saçmalık olarak görüyorum bunu belirlediği fiyata göre verdiği hizmet saçma. Düşük başlar yükselerek devam eder en kötü batarya ısındıkça, veya uzun yoldayım basa basa gidiyorum zaten sıcak batarya gene 80 veriyorsun e sıcak güne denk geldik 20 derecelere gelmiş hava gene 80 belli bi sınır nokta koydukları bariz geçmiyor o hızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N2366 -- 13 Şubat 2025; 14:24:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • N2366 N kullanıcısına yanıt

Biliyorsunuz ki şarj istasyonlarında siz aslında direk şebedeken değil şebeke ile şarj aleti arasındaki akü sisteminden elektrik çekiyorsunuz. Bu sistemlere olan yatırım göründüğünden daha az. Bu nedenle bahsi geçen 100 üzeri hızları belki birkaç pilot yerde görebilirsiniz, kalanı için ortalama hızlar bu seviyerde seyrediyor maalesef.

• N2366 N kullanıcısına yanıt

Aynı istasyondan başka araçlar daha yüksek hız görüyor mu hocam?

Araç uzun menzil ise şikayet açın Togg care üzerinden. Servis çok uzak değilse randevu alıp gösterin bence.

Adana'da 125-135 gören yakın Trugo vardı, diğeri yolumun üstü 145 görüyor. 120 den aşağı hız veren Trugo yok. Yazın 165 görüyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Uzun menzil hocam gruplarda da takip ediyorum genel olarak insanları benimle aynı durumda gördüğüm için servis yoluna başvurmadım henüz. İstanbulda yaşıyorum istanbul içi birçok yerde denedim, uzun yolda yaptım eskişehir civarlarına gittim geldim yolda taktım vs yok 90 geçene denk gelmedim, yaz ayını bekliyorum şu an açıkcası Aralıkta aldım aracı henüz gerçek manada sıcaklarda durum ne deneyimim olmadı bazı insanlarda yazın yüksek hızda şarj alınıyor vs diyenleri gördüm, havalar gerçek manada ısındığı zamanda gözlemlemek istiyorum durum böyle devam ederse o zaman servisle iletişime geçicem.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.