Anladım hocam, hakkınızda hayırlısı olsun Togg alırsanız ve benim ki gibi donanım ve yazılım konusunda KUSURLU bir sürüme denk gelmezsiniz inşallah. Sinirlenince ellerinizi toprağa değdirin iyi geliyor elektiriği çekiyor :)) |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (715. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 6.2.2025)
-
-
Teşekkürler hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
SOS uyarısı ekranda mı yanıyor yoksa yukarıdaki aydınlatmanın oradaki yazıya mı diyorsunuz hocam ?
o hep yanıyor da benim araçta!
-
Hızlı teslimat araçları ne kadar hızlı acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok benimki 97-98 de hata verip şarjdan kesiyordu. Sonra hatalar silsilesi geliyordu. Yoksa 80 üstüne çıkmıyorum beklemiyorum anca işim olursa. Ama yine deniyim dedim yine hatalar. E fishte kafa rahat doldurdum sorun sıkıntı yok çok şükür.
Trugo şarz eden arabanın Togg olduğunu anlasa özel indirim yapacak da. Bilemiyor işte kim geldi kim gittiğini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabio07 -- 12 Şubat 2025; 14:54:19 > -
valla hocam bu birazda şans işi bence.Mercedes audi alıp sorun yaşayan bir sürü insan var.Hatta bazı firmalar togg kadar değer bile vermiyor müşterisine.
-
Normalde her obc portun bir adresi vardır diye düşünüyorum. Bu adreslemeden faydalanabilirler. Cihaz iletişim kurmak adına bu yolla hareket ediyordur diye tahmin ediyorum. Ama tabi bilemem.
Hem ekranda hem de aydınlatmanın orada yanıyor.
Bugüne kadar buna ihtiyaç yoktu , Trugonun amacı tüm elektrikli araçlara hizmetti , gerekli elektrikli kültürü oluştu artık Togg a özel durumlar yapılabilir ,yani 2. aşama :)
plaka TC no eşleşmesi şasi eşleşmesi telefon eşleşmesi TOGG un elinde zaten var ,trugoya ,diğer uygulamalara plaka da girdik
togg da cep telefonu numaralarımız kayıtlı , hangi telefondaki uygulama togg sahibi veritabanlarında var , bunu trugo ile paylaşır
tek sorun aynı aracı 2 ayrı kullanıcı kullanacaksa bu numaralarda o araca eklenir
benim aklıma gelen çözüm ,uygulamaya araç şasi no hanesi açılır , nasıl kredi kartı bilgisi veya araç plakası giriliyor bu alan açılır gireriz , bu toggun veritabanı ile ilk kayıtta kontrol edilir Togg sahibi belirlenir çok kolay bir işlem
hatta şuda yapılır araç konumu ile uygulamayı kullanan telefon konum bilgisi aynı ise istasyondaki araç Togg dur der şarj başlar
-
-
Yapacak adama yol çok da nerede 😪quote:
Orijinalden alıntı: alfa-xBugüne kadar buna ihtiyaç yoktu , Trugonun amacı tüm elektrikli araçlara hizmetti , gerekli elektrikli kültürü oluştu artık Togg a özel durumlar yapılabilir ,yani 2. aşama :)
plaka TC no eşleşmesi şasi eşleşmesi telefon eşleşmesi TOGG un elinde zaten var ,trugoya ,diğer uygulamalara plaka da girdik
togg da cep telefonu numaralarımız kayıtlı , hangi telefondaki uygulama togg sahibi veritabanlarında var , bunu trugo ile paylaşır
tek sorun aynı aracı 2 ayrı kullanıcı kullanacaksa bu numaralarda o araca eklenir
benim aklıma gelen çözüm ,uygulamaya araç şasi no hanesi açılır , nasıl kredi kartı bilgisi veya araç plakası giriliyor bu alan açılır gireriz , bu toggun veritabanı ile ilk kayıtta kontrol edilir Togg sahibi belirlenir çok kolay bir işlem
hatta şuda yapılır araç konumu ile uygulamayı kullanan telefon konum bilgisi aynı ise istasyondaki araç Togg dur der şarj başlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
Hocam sos bende de 2 kere oldu fakat bende internet gidiyordu olduğunda. İkisinde de hiç bişey yapmadım kilitleyip gittim 2 saat sonra falan uygulamaya veri gönderdi araç gidip baktığımda düzelmiş. Youtubda hemen düzelsin istiyorsanız modemin gücünü kesip açan video var ama bence uğraşmaya değmez. Geri kaçırma için çok dik yokuşta yavaşça hareket ettiğinizde tek pedal modu durdurmuyor. Emekleme modunu açmak lazım. Aracın dik yokuşta geri kaçırmaması için yazılım güncellemesi şart bence. Bunun için bizim emeklemeyi açmamıza gerek olmamalı . Tek pedalı kullanıyorsan araç eğimi algılayıp hill holder yapmalı.
Çok eskiden yazılmıştı: "ilk defa kullanırken sorun yaşadığınız istasyonu mecbur değilseniz bir daha kullanmayın" diye.
-
Hocam sos konusunda uyarı halen duruyor. Ben de önemsememe başladım. İnternet var çünkü. Geri kaçırmada güncelleme konusunda size katılıyorum. İstanbulda kışın dik yokuşların durumu malum. Bir güncelleme şart. Emekleme moduna da güncelleme gelse iyi olacak. Aracın bazı durumları algılamasında gecikme var. İşlemci hızı ile ilgili bir sıkıntı var. İnşallah geliştirirler.
Bugün birşey farkettim. Aracın dörtlü flaşörlerini açtığımda bi süre sonra çok derinden flaşörün sesiyle senkron şekilde telefonlardaki arama sesi geliyor. Kendi telefonum açık sanmıştım ama flaşör açık olduğunda altta bi arama sesi var. Artık TOGG nereyi arıyorsa :):)
-
-
Batarya sıcak mıydı hocam kaç km lık sürüşten sonra taktınız? 20 km sürüş son 10 km si gazlayarak sıcak bataryada durum buydu benim :
Havalar oldukça soğuk. Batarya kimyası soğuktan çok etkileniyor. Koruma amacıyla geri kazanım dahil şarj gücü düşürülüyor olmalı. Bizde de farklı değil. Çok sıcaklarda da benzer bir durumla karşılaşmanız normal olurdu.
Genel olarak, şarja batarya soğukken başlamak önerilmiyor zaten (bu batarya sağlığı için bir öneri; olmazsa olmaz gibi bir anlam yüklememek lazım); bu yüzden bir süre kullandıktan (batarya ısındıktan) sonra şarj etmek daha verimli olacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X