Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (703. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.051
Cevap
330
Favori
602.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 699700701702703
Sayfaya Git
Git

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 30.1.2025)
Giriş

Şöyle söyleyim Erciyes için kar çorabına da gerek yok ,tüm yollar açık hala açık , yazlık lastikle gelenler vardı , google a erciyes canlı yazarsan Kayserinin ,Erciyesin canlı kamera yayınları var   orası için gerek yok

bu hafta yağış bekleniyor , yurt genelinde ne olur bilemem , kar çorabı hiç kullanmadım

şu an tüm yollar açık kalıyor , uludağ veya denizli pistlerine de gidilir herhalde giden varsa daha net cevap verir

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Polen filtresi çok mu alakasız bir yerdeki takmak için başkasına ihtiyaç duyuluyor?

Polen filtresi her araçtan çok rahat takılabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VethekBK V kullanıcısına yanıt

bence bu sessizlik için tercih edilir  

• alfa-x kullanıcısına yanıt

üretim tarihi sormadım. Tüm araçları orada yaptırıyoruz biz. Fiyat 7250 5 taksit. Tek sorun işte yazın istanbulda kullanıma negatif etkisi olur mu. Micheline crossclimate 2 ile bu versiyon karşılaştırılıyor hep. Desenlere baktığımda conti daha önde. Ama testlerde michelin önde görünüyor. İstanbulda da öyle bir hava var ki. Bugün kışlık taksam yarın yazlık takmam gerekiyor gibi bir durum var acayip dengesiz😂😂 o yüzden 4 mevsime yöneldim. Orda da bu ikisi arasında kaldım. Ama daha önceden conti kullandığım için marka değiştirip değiştirmeme konusunda kararsız kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alfa-x kullanıcısına yanıt

Bir diğer husus bunların 4 mevsimi yok. Yazlık veya kışlık. İki lastik almak gerekiyor. Kafam allal bullak yeminle. Bende de bu sorun var. Sürekli araştırıp duruyorum kararsızlık hat safhada oluyor 😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Polen filtresi çok mu alakasız bir yerdeki takmak için başkasına ihtiyaç duyuluyor?

Polen filtresi her araçtan çok rahat takılabilir.
    Torpidonun altına yatmak gerekiyor herkesin eli yatkın değil

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Onları da yazmalıydim haklısınız.
    Yaz dönemi idi, 1.4 ve 21.19 yazılım yüklüydü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sorma hocam eski soğuklar yok acaba diyor insan , yazlıklar yepyeni :) yollar hep açık .Ankara ve yokuş çok bulunduğum yerde , araç 2200kg , sürüşüme güvenirim ama burası 4 mevsime uygun   falkenler baya iyi güven veriyor

Michelin crossclimate 2 den ben çok memnun kaldım. Aracın yol tutuşu aşırı değişti üstündeki lastiklere göre.

• Bende ankarada yaşıyorum.
    1 aydır 4 mevsim pirelli sf3 kullanıyorum. ıslak yol tutuş olsun, frenleme olsun, sessizlik olsun çok memnunum.

• 
Sayfa: önceki 699700701702703
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.