Şöyle söyleyim Erciyes için kar çorabına da gerek yok ,tüm yollar açık hala açık , yazlık lastikle gelenler vardı , google a erciyes canlı yazarsan Kayserinin ,Erciyesin canlı kamera yayınları var orası için gerek yok bu hafta yağış bekleniyor , yurt genelinde ne olur bilemem , kar çorabı hiç kullanmadım şu an tüm yollar açık kalıyor , uludağ veya denizli pistlerine de gidilir herhalde giden varsa daha net cevap verir |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (703. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 30.1.2025)
-
-
Polen filtresi çok mu alakasız bir yerdeki takmak için başkasına ihtiyaç duyuluyor?
Polen filtresi her araçtan çok rahat takılabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bence bu sessizlik için tercih edilir
-
üretim tarihi sormadım. Tüm araçları orada yaptırıyoruz biz. Fiyat 7250 5 taksit. Tek sorun işte yazın istanbulda kullanıma negatif etkisi olur mu. Micheline crossclimate 2 ile bu versiyon karşılaştırılıyor hep. Desenlere baktığımda conti daha önde. Ama testlerde michelin önde görünüyor. İstanbulda da öyle bir hava var ki. Bugün kışlık taksam yarın yazlık takmam gerekiyor gibi bir durum var acayip dengesiz😂😂 o yüzden 4 mevsime yöneldim. Orda da bu ikisi arasında kaldım. Ama daha önceden conti kullandığım için marka değiştirip değiştirmeme konusunda kararsız kaldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir diğer husus bunların 4 mevsimi yok. Yazlık veya kışlık. İki lastik almak gerekiyor. Kafam allal bullak yeminle. Bende de bu sorun var. Sürekli araştırıp duruyorum kararsızlık hat safhada oluyor 😂😂
Torpidonun altına yatmak gerekiyor herkesin eli yatkın değilquote:
Orijinalden alıntı: hardcrss
Polen filtresi çok mu alakasız bir yerdeki takmak için başkasına ihtiyaç duyuluyor?
Polen filtresi her araçtan çok rahat takılabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onları da yazmalıydim haklısınız.
Yaz dönemi idi, 1.4 ve 21.19 yazılım yüklüydü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sorma hocam eski soğuklar yok acaba diyor insan , yazlıklar yepyeni :) yollar hep açık .Ankara ve yokuş çok bulunduğum yerde , araç 2200kg , sürüşüme güvenirim ama burası 4 mevsime uygun falkenler baya iyi güven veriyor
-
Michelin crossclimate 2 den ben çok memnun kaldım. Aracın yol tutuşu aşırı değişti üstündeki lastiklere göre.
Bende ankarada yaşıyorum.
1 aydır 4 mevsim pirelli sf3 kullanıyorum. ıslak yol tutuş olsun, frenleme olsun, sessizlik olsun çok memnunum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X