< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (42. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 6.2.2025)
-
-
Şunu unutuyorsunuz sadece sıralamanız önemli değil. En pahalı model mesela nisanda teslim başlayacak. Yani senin numaran en önde ve sen en ucuz yani temmuzda teslim olacak aracı seçtiysen pahalı olan aracı seçen sırası geride olan kişi yine de senden daha önce alacak .
-
siralamasi ilk binde olup full opsiyonlu almayanlar buyuk ihtimal nisanda teslim alir araci
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bizim 60 bin iadeler ne zaman gelecek 14 gün içinde dediler, 2-3 güne yatması lazım normalde. işletiyorlar mı parayı?
-
ne 400 Bini 3 milyon tavan fiyat olur... fakirler sadece bakar...
-
Arkadaşlar bu togg u standart prizden şarj edebilecek miyiz? Evim müstakil. Wallbox falan gerekecek mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Wallbox olmadan anca 1 günde sarj olur, alsanız iyi olur yani.
Akşamdan şarja koysak, neticede wallbox olmadan da standart prizden şarj oluyor yani.
Akşamdan koyarsanız ertesi akşama alırsınız
Oluyor tabiki. Evlerdeki prizler en fazla kaç kwh ile şarj ediyor bilmiyorum ama bir yerde 24 saatte 300km menzil yapacak kadar şarj eder yazıyordu. Her gün 300 km yol yapmayacağımızı tahmin edersek eve gelişte şarja takarak her türlü halledilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu içimi rahatlattı, dediğin gibi her gün o kadar yol yapmıyoruz sonuçta. Aracın yanında bir adaptör falan geliyordur herhalde, standart priz icin.
Bende herkes gibi merak ediyorum. Bu rakkamları neye göre yazmışlar acaba. Yılda 175000 araç kapasitesi varsa, aylık nasıl 170 araç üretirler.
-
Kura sonucunda arac almaya hak kazanan arkadaslara hayirli olsun.
Deneyimlerinizi takip ediyoruz. Bana malaesef 2 cekilis hakkinda da cikmadi. Oysa merakla ve istekle cikmasini umud ediyordum. Kismet degilmis artik. 2024 ve sonrasinda sartlar ne gosterirse duruma gore bakariz.
Bana da asil liste 7947.sıra çıktı.
Şansımı denemek için başvurmuştum,çıkarsa ne yaparım diye düşünmedim hiç🙂
İptal de edebilirim,bir kaç arkadaş istedi yada onları devredebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulhana -- 31 Mart 2023; 23:41:35 >
Devretme diye bisi yok. Çekiliş kime çıktıysa ruhsat onun adına olacak.
Standart priz için gelmiyordur bence ama kolayca alınıp takılır gibime geliyor. Az km yapıyorsanız evet standart priz kurtarır ana devamlı tak çıkar ile uğraşırsınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yedeklere bekledikleri her ay için ekstra bir aylık garanti ve 500 km’lik 85 kwh lik bedava şarj veriyorlarmış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biliyorum .Ruhsat çıktıktan sonra devretmeyi bahsetmiştim.
Tam kapasite ilk başlarda hemen olmaz zaten, zamanla üretim tedarik zinciri oturdukça yakalanır. Yine de ilk yıl için rakamlar fena değil, umarım herşey yolunda gider.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X