< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (40. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 6.2.2025)
-
-
Valla arkadaşlarım yedek de olsa bekle diyor ama bize sıra gelene kadar 1.130 bine yazıldığım aracın fiyatı 1.5 milyon olur diye düşünüyorum. Bu sebeple kararsız kaldım iptal konusunda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu aracın fiyatı yükselince rakipleri de yükselecek hatta daha da yükselecek.bende beklemekten yanayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet bekleyecez gibi duruyor hocam. Yedek çıkanlara yeniden konfigüre hakkı veriliyor mu acaba mesela ben standart menzil v2 donanım seçmiştim, şimdi ise uzun menzil seçeyim diyorum. Bunu sağlarlarsa süper olur.
2023 te size sıra gelse değiştirme yapamazsıniz ama 2024 te gelirse olur diye biliyorum
Ben de yedekteyim kararsız kaldım.
-
Yedekler olarak bir konu açsak çok faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
Bende o yüzden endişeliyim 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da yedekten çıktı. İptal için uygulamadan tıklıyorum hata veriyor. 1 yıl sonra bu paradan geriye bir şey kalmaz.
-
Anladım hocam, sıralama karışık o zaman. Standart menzil temmuzdan başlıyor diyordu, bende ki uzun menzil, fakat siz sıralamasa benden yukarıdasınız.
Başka bir iptal yolu var mı? Uygulamadan nereden giriyorsunuz iptale hocam ben göremedim
-
Eline sağlık hocam
ilk bine nisanda teslim ederler mi acaba ? bir de meridien ses sistemini ekletmemisim ama sanirim cogu kisi ekletmis bu bi avantaj gibi geldi tabi ses sistemi olsa iyiydi biraz acemiligime geldi o opsiyonu ekledim saniyordum :/ sonradan acaba ekletilebilir mi telefonla arasam
Değiştirilemiyor hocam maalesef
Seçime kadar 5000 teslimat bekliyorum.
Uygulama da sipariş kısmına bakınca çekiliş devam mı diyor hala
Bende ekletmedim hocam çok fark ediyormuymuş babama alıyorum diye ekletmemistimquote:
Orijinalden alıntı: sinanarmyilk bine nisanda teslim ederler mi acaba ? bir de meridien ses sistemini ekletmemisim ama sanirim cogu kisi ekletmis bu bi avantaj gibi geldi tabi ses sistemi olsa iyiydi biraz acemiligime geldi o opsiyonu ekledim saniyordum :/ sonradan acaba ekletilebilir mi telefonla arasam
Ben standart aldım yani ortadaki paket V2 yani
Uzun menzilli daha erken teslimat edecekler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X