< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 30 Mart 2023; 5:31:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (39. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 6.2.2025)
-
-
Zor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslinda süreç nasıl işleneceği yazılmış.yedekler en geç 2024 haziran ayına kadar.teslim edilecek.asillerden iptal eden olursa daha erken de teslim edilecektir
2024 hazirana kadar kim öle kim kala. Türkiyede ertesi gün bile uzak bir gün :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uzak tarih haklısınız ama bazı arkadaşlar yedek olduğu için hiç alamayacaklarını düşündüler o yüzden belirttim.
Yüzde 40.
2 hakta hiç çıkmama olasılığı = (137/177) X (137/177) = 0.6
2 hakta en az 1 tane çıkma olasılığı = 1 - (137/177 X 137/177) = 1 - 0.6 = 0.4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracı alınca 2 yıl satamama gibi bir durum var mı acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öyle bir ibare görmedim
Paketler ne hocam merak etim. 4.5k benim de full paket uzun menzil. İlk başta hep uzun menzil v2 ler mi var yoksa hepsi dahil sıralama mı merak ettim.
Paket ve menzil nedir hocam?
19824. sıra asil listede çıktım bende cok şükür :) ama cok sevinemedim siralamam cok yuksek bana sira gelene kadar fiuat cok yukselirse avantaji kalmazsa almam açıkçası. ilk 8000 şanslı sanırım. bir yandanda ileri siraya parayi toparlama için. veya ilk uretimlerde hata kusur cikarsa duzeltme güncelleme olur kullananlar tvlere forumlara yazar mnuniyet ogreniriz bizde ona gore hareket ededriz diye iyi oldu diyorum
cikan cikmayan herkese allah gonlunuze gore versin ins.
1200 Luk çift motorlu versiyon eşime yedek çıktı. Şimdi bu aracı teslim edecekleri tarih en yakın 2024 mu?
O zamana kadar 60bin lirayı bağlamak istemiyorum.
Ayrıca 2024 fiyatları da belli değil.
Yedek iptal edebiliyor mu hemen şu anda dünden beri truemore uygulaması normal çalışmıyor . Yedek olup benim gibi düşünenler ne yapmayı planlıyor ?
2024 TE ne kadara aracı alabileceğimiz de net değil
Çift motor yok ki seçenekte.uzun menzil olan çift motor değil
Kardeşim bilmediğiniz işler hakkında ne kadar ahkam kesiyorsunuz, hakim isterse 10 bilirkişiden de rapor ister, bir bilirkişiye güvenmek zorunda değil. Mahkemede bilirkişiye itiraz edebilecek iki taraf daha var hem.
-
Valla benim çok vaktim yok eşim başvurdu bir YouTube videosunda çift motor lafı geçmişti ondan öyle aklımda kaldı. Konu zaten motor da degil de sorum baskaydi
Nurettin nebatinin uygun faiz oranlarıyla togg kredisi için kamu bankalarıyla görüştük demesiyle çekilişe katıldık ve çıktı. Umarım laflarını yemezler ve kredi kampanyası çıkar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sascagon -- 30 Mart 2023; 16:9:32 >
Umarım yemezler.
Ama bir soru:
Nebati’nin hangi dediği doğru çıktı bugüne kadar?
Hocam iptal.edilip cüzdana 60bini alamaz miyiz oradan da kredi kartina iade?
Standart menzil v2 + cam tavan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 76erss -- 30 Mart 2023; 13:54:27 >
Herkes uzun menzil olan 523 km olanı seçmiş sanki .kısa menzil seçen var mı ? Kısa menzil temmuzdan itibaren diyor.uzun menzil olan ise Nisan da başlıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X