range roverdaki ses sistemi de meridian ama ayni ozellikte mi bilmiyorum yani opsiyon olarak alinsa daha iyi olur 20bin tl ses sistemi opsiyony icin iyi fiyat ama sistemin ses performansini bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (41. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 6.2.2025)
-
-
Size 2023 yili icinde sira gelir muhtemelen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de 14400. Yedegim. Yedekler ile ilgili su sekilde dusunuyorum.
1. İlk 1000-2000 yedege bu sene sira gelebilir
2. Yedekleri magdur etmeyeceklerini dusunuyorum. Bunu da soyle saglayabilirler; parayi iade edip yedek hakkini devam ettirirler, doviz kuru uzerinden kaporayi dovize cevirebilirler (ki bu ihtimal cok dusuk), aracin satis fiyatini sabitlerler.
Yedeklere firsatlar sunulacagi kanisindayim. Risk alip beklemek mantikli olabilir. Eger kapora sizin ekonominizi cok etkilemeyecekse tabi.
Edit: tv100 web sitesindeki haberde su sekilde bir ifade geciyor: “Çekiliş sonucuna göre asıl ve yedek listeye girmeye hak kazanan 40 bin kişi, akıllı cihazlarını teslim almaya kadar geçen süre boyunca da çeşitli ayrıcalıklara sahip olacak.”tv100
Togg yedek liste nedir? Togg yedek liste ne olacak? Togg yedek listedekilerin avantajları var mı?https://www.tv100.com/togg-yedek-liste-nedir-togg-yedek-liste-ne-demek-togg-yedek-liste-sirasi-hemen-gelir-mi-haber-659519
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsunami0108 -- 30 Mart 2023; 22:7:53 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
9binden yedeğim uzun menzil. Aslında bekleyim diyordum ama o kadar olumsuz yorumlar varki vazgeçmek üzereyim. 60 bin TL de pul olacak ya şimdi vazgeçeceğim ya da sonuna kada bekleyeceğim biraz bekleyip vazgeçmek daha da zarar ama karar veremiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
400 küsür beygirlik olan çift motorlu 4x4 0-100 4.5 sn olan model ne zaman satışa çıkacak ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
29 Ekim
Yedek Liste 1435. sıradayım, hesaplamamı yaptım. Önümdeki 21434 kişi içinden her 100 talihliden yaklaşık 6,7'si; bunlar arasında çekiliş için çoklu giriş yapıp çoklu asil talihli olanlar, mevcut aracını satışa çıkarıp satamayanlar, sipariş verirken belirlemiş olduğu versiyon ve donanımdan memnun olmayıp karar değiştirenler veya nedensiz almaktan vazgeçenler olması durumunda, sizce 2023 yılı içinde bana sıra gelme ihtimali nedir? Fikrinizi öğrenmek istiyorum.
-
2023’te 20000 araç teslimini başarabilirlerse size sıra gelir hocam bence
-
Hocam araçlar hazır değil miydi zaten ben 13465. Asilim o zaman bana ne zaman sıra gelicek
Sıralamam 4881 bana bile temmuz da sıra geliyor.bu bilgiyi nereden aldınız togg sayfasında bulamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5 6 aydır üretim yapılıyor hiç mi stokta araç yok.guya 3 dakikada 1 araç üretimi yapılıyordu.
Mart Nisan Mayıs sayılar çok düşük çok geç yükseliyor
Seçim nedeniyle belirsizlikler var seçimden sonra beklenmeyen gelişmeler oldu deyip uzun süreler süründürebilirler bekleyenleri
-
Planlamaya ve sıranıza göre Eylül üretimde görünüyorsunuz. Eylül - Ekim teslim gibi düşünebilirsiniz.
Otomobil yazarları ile paylaşılmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 31 Mart 2023; 12:43:0 >
Pek ihtimal vermiyorum ben, planlanan şekilde ilerleyeceklerdir. Şu ana kadar güzel gidiyor her şey.
İşin seçim ile ilgili siyasi kısmı geçti bence.
Her ne kadar marka siyasetin içine çekilmeye çalışılsa da Gürcan bey bu konuda gayet dirençli ve bilinçli ilerliyor. Siyasi kısmı yönetim kurulunda ki en başını da Rıfat Hisarcıklıoğlu çekiyor malum, Gürcan bey sallamıyor.
Arkadaşlar aracı teslim aldıktan sonra satmak için bir süre beklemek gerekiyor mu ? Birde küçük menzilli olan model kaça satılır acaba?
Teslim tarihine göre fiyat değişir . Minumum 2milyona satılır . Bu aracı almak için bekleyen fanatik büyük bir kitle var .
-
Anladım teşekkür ederim.
Mart ve Nisan ayındaki üretim adetlerinin azlığı beni korkuttu . Üretim tesisinde çalışanlar bilir.
Ya yeterli parça malzeme tedarik edilmedi ya da üretim hatlarını hızlandımak için kurulacak makine ve ekipmanlar hala gelmedi .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X