< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (653. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 21.1.2025)
-
-
Foruma artık pek bakmıyorum eskisi gibi ama sırf şu yoruma olumlu oy verebilmek için giriş yaptım, oldukça güzel bir yorum eline sağlık.
TOGG T10X sorunsuz bir araç değil, hatta bazı kritik sorunları var ama çok sorun yaşayanların sesi (doğal olarak) daha fazla çıktığı için insanlar çok sorunlu olduğu algısına kapılıyor
-
felaket gercekten ya. 😕
simdi facebook grubunda gordum ben de. ordakiler de kesin sebebini bilmemekle beraber ucuz kablo vs gibi varsayimlarda bulunuyor.
bu arka suspansiyondaki civata olayini siz nerden okudunuz hocam ben de bi bakmak isterim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Elektrikli araç sahipleri telegram kanalında hatta alttan resim çekmişler eski byd seal u dmi ile yeninin alta metal muhafaza yapmışlar yenisindequote:
Orijinalden alıntı: CemUsUsfelaket gercekten ya. 😕
simdi facebook grubunda gordum ben de. ordakiler de kesin sebebini bilmemekle beraber ucuz kablo vs gibi varsayimlarda bulunuyor.
bu arka suspansiyondaki civata olayini siz nerden okudunuz hocam ben de bi bakmak isterim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 2 Ocak 2025; 20:6:33 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Çok üzücü bir durum, inşallah byd bu zararı telafi ediyordur.
O nasıl mühendislikmiş öyle, depoyu delen civata mı olur ya. Hani Build Your Dream
Togg durduk yere alarm çaldı, komşulara rezil olduk diyoruz. Adamın hem arabası yanıyor, hem korna çalıyor
Geçen instagramda denk geldi byd seal u trafikte makaslı drift atarken ,yarım driftle sol sağ yapıyor 3. de sol arka teker alta katlanıyor , araba spin atıp 180 derece geriye dönüyor sol arka teker yerinden kopuyor , multistrada burada byd nin alttakım resimlerinide atmıştı alttakımı çook zayıf byd nin
-
Aynısı benimde başıma geldi Togg'u aradım sistem resetleme vs yaptırdı sonra araca tekrar tanımlama yapıldı ama işe yaramadı. Size dönücez dediler 1 ay sonra döndüler resetleme işlerini tekrarlamamı istediler yaptım oldu. :)
-
Bugün ilk kez esa aldım. Bir hayırlı olsununuzu alırım:) Akü arızası uyarısıyla beraber verdi esayı. Sabah hava çok soğuktu. Aracın buzunu 2-3 dakika cozdurup öyle çıktım evden. Geri geldim. Gün içinde sonra bir daha çıkmak için bindim araç çalışmadı. 2-3 kez 2 dtc reset yaptırdı teknik servis. Sonrasında sigorta sok takla duzeldi. Son 10 gündür çok fazla kullanmamıştım. 2 gunde bir yarım saat falan aşağı yukarı. Son 2 gündür de yatiyordu araba. Hata verdiği sırada akü seviyesi %50ye düşmüştü. Şarj da 10-15 gundur yapmıyordum. %25teydi şarjı. Ona bağlı olmuştur dediler. Ama ne kadar doğru bilmiyorum. %90a kadar aksesuarda şarj ettim yarım saat falan kullandım bir sıkıntı vermedi. Akü yüzdesi 90 oldu. Bu arada resetledikten sonra anlık yakıt tüketimi de 100kwlarda gezdi. Şarjdan sonra tekrar düzelip 18lere düştü. Tecrübeli kullanıcıların görüşü ne olur bu duruma diye yazmak istedim. Hayırlı kandilleriniz olsun hepinizin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
2021 tucson aldım İstanbul dan, İstanbul Adana 12 saat 1000km yol
2024 Togg aldım yine İstanbul dan, İstanbul Adana 30 saat
Ne garip işler. Araç bataryası ile beraber bir de aküyü mü takip etmek gerekiyor?
Togg' un güvenlik harici daha yalın bir yazılıma ihtiyacı var anladığım kadarı ile.
Ressetleyerek, aç kapa ile, sigorta sök tak ile çözüldüğüne göre yazılım komutlarında çakışmalar olunca (uzman arkadaşlar daha iyi tarifleyecektir) hata verip kendini kilitliyor veya hatayı silemiyor ve donuyor.
Kesinlikle daha yalın (sade) bir yazılım üzerine çalışılmalıdır.
Yolda kurda kuşa yem olmadıysan süreye takılma😂😂😂quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo2021 tucson aldım İstanbul dan, İstanbul Adana 12 saat 1000km yol
2024 Togg aldım yine İstanbul dan, İstanbul Adana 30 saat
Onu da gördüm bu Çin arabaları dandik herhal yavvquote:
Orijinalden alıntı: alfa-xGeçen instagramda denk geldi byd seal u trafikte makaslı drift atarken ,yarım driftle sol sağ yapıyor 3. de sol arka teker alta katlanıyor , araba spin atıp 180 derece geriye dönüyor sol arka teker yerinden kopuyor , multistrada burada byd nin alttakım resimlerinide atmıştı alttakımı çook zayıf byd nin
Bizimki taş gibi mübarek Volvoyu alacaktık baktığında logo hariç herşey volvo bu Toggda😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 3 Ocak 2025; 11:17:51 >
40 km/h hızla mi gittin hocam nasıl başardın:))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç güleceğim yoktu. Biz sefasını sürelim, bilmeyenler cefasını konuşsun...
-
aracı geçtiğimiz yaz aktif olarak kullanan arkadaşlara bir sorum olacak, yazın devamlı kullanılan klima ile kışın devamlı kullanılan ısıtıcı arasında menzil anlamında ne kadar fark var ? Malum şu anda ısıtıcı tüketimi baya arttırıyor, yazın klimada bu şekilde tüketimde aşırı derecede bir artışa neden oluyor mu ? Örneğin aktif olarak şu anda izmirde ısıtıcıyı kullanarak 400 km civarı menzil alıyorum, yazın yine izmirde aktif olarak klimayı kullanarak kaç km menzil alırım sizce ?
Geçtiğimiz yaz istanbul için, 590 600 km menzilleri çok gördüm. Şehir içi 14 kwh Şehir dışı 17 kwh tüketimin vardı. Biraz da kullanım şekline bağlı tabi. Şimdi kış şartlarında 18 19 kwh larda dolaşıyor tüketimim.
bende de olmuştu. Birkaç kez doc sıfırla yapın düzeliyor. Yeni alınan araçlarda çok görülüyor bu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X