Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (651. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: trotsky
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.148
Cevap
319
Favori
558.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
42. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 649650651652653
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 6.1.2025)
Giriş
    Hocam senin bu mesajları görünce gözlerim yaşarıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kasım ayı sonu itibariyle 24361 adet toplam satış vardı.
    Aralık ayında 5732 adet satmış. Bravo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vope -- 1 Ocak 2025; 21:24:15 >
  • Bugün arabayla biraz uğraşayım dedim. Mann polen filtresğ siparişim stok olmadığı şöin iptal edilince, yurtdışı siparişin de gelmesi 2 ay kadar süreceğinden motocar marka yerli üretim antialerjik polen filtresi almıştım. Togg'un üstünden denso marka düz -karbon değil- kapıt filtre çıktı.

Eski ve yenisinin resimleri aşağı

Öncelikle şunu söyleyeyim ben yaptım siz yapmayın. eliniz yatkın değilse hiç bulaşmayın

Gerçekten zor ve çok dar bir yerde filtre. Torpidoyu sökmek zorunda kaldım iki saat sonunda ancak değiştirebildim.

Sonra gözümü hiç %100 olmayan, sürekli %80 civarı dolu görünen aküye diktim. Ön tarafftaki korumayı kaldırıp akünün üzerindeki sensörü fişini söktüm taktım. Anında akü %100 oldu. Toplamda sök-tak 30 dk kadar sürdü.

Benim gibi aklında bunları yapmak olanları bilgilendirmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greentooth -- 1 Ocak 2025; 21:30:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tum pazarin yaklasik %3.5’u. tek motor ve model icin iyi rakam.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Nazar değmesin diyelim hocam kazasız belasız sorunsuz kullanın.

Son 50 sayfayı okudum sadece. Yapılan yorumlara göre yazdım. Diğer arkadaşlar değişik sorunlarla uğraşmış. Umarım kimsenin başına gelmez yazılanlar YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

• quote:

Orijinalden alıntı: greentooth

Bugün arabayla biraz uğraşayım dedim. Mann polen filtresğ siparişim stok olmadığı şöin iptal edilince, yurtdışı siparişin de gelmesi 2 ay kadar süreceğinden motocar marka yerli üretim antialerjik polen filtresi almıştım. Togg'un üstünden denso marka düz -karbon değil- kapıt filtre çıktı.

Eski ve yenisinin resimleri aşağı

Öncelikle şunu söyleyeyim ben yaptım siz yapmayın. eliniz yatkın değilse hiç bulaşmayın

Gerçekten zor ve çok dar bir yerde filtre. Torpidoyu sökmek zorunda kaldım iki saat sonunda ancak değiştirebildim.

Sonra gözümü hiç %100 olmayan, sürekli %80 civarı dolu görünen aküye diktim. Ön tarafftaki korumayı kaldırıp akünün üzerindeki sensörü fişini söktüm taktım. Anında akü %100 oldu. Toplamda sök-tak 30 dk kadar sürdü.

Benim gibi aklında bunları yapmak olanları bilgilendirmek istedim.
    Yapma yahuu facebooktaki videoda çok basit görünüyordu yandık desene benim 13.000 oldu değiştirmek gerekir karbonlar bile maksimum 15.000 km bu denso hayatta filtreleme yapmaz😳

Kaliteli mi motocar yoksa adı mı karbon filtre😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 1 Ocak 2025; 21:41:58 >

• Aralık ayında 5.732 adet Togg satılmış ben 6.000 tahmin etmiştim yaklaşmışım :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

Valla maalesef yer çok dar, görmeden yapmak çok zor. Bırak görmeden yapmayı görerek yapmak bile kolay değil :(

Yerine takmayı bırak, içindekini sökmek bile kolay değil. Çünkü filtrenin sığacağı kadar boşluk yok, mecbur filtreyi biraz büzmek gerekiyor. Zaten bu işlemleri yapabilmek için yolcu koltuğunu en geriye alıp, sırt üstü torpidonun altına yatmak gerekiyor.

Filtre bu kapağın altında ama sorun kapağın arkasında yeterli boşluk olmaması. Tabi bu görüntüyü torpidoyu sökünce alabiliyoruz. Alttan böyle bir görüntü yok.

Motacar filtre fena değil, karbonun bir üstü antialerjij. Mann siparişi gelince daha net karşılaştırma olur. Üzerinden çıkan pelur kağıttan hallice.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greentooth -- 1 Ocak 2025; 22:2:44 >

• Source kullanıcısına yanıt
    Ben daha fazla bekliyordum çünkü hep üretimin çok sıkıştığı haberleri geldi.

Yeni kampanya ve sipariş ekranı vs de henüz ortada yok. Bakalım yarın neler gösterecek.

• Vope V kullanıcısına yanıt

Togg sevgime mi fakirliğime mi anlamadım  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

• metinTasci M kullanıcısına yanıt

amadeus99  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU  bu kullanıcıyı hatırlamışsınızdır , bunlar teslada herşey süperdiyen tayfa , Togg gerçekten büyük iş çıkarmış ,Metin kardeşim teşekkürler  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

bugün Ankara 3-4 derece ama güneşli ,konfor mod , koltuk ısıtma ,ısıtma ,ilk anda hızlı buğu çözme vs balgata inip tekrar yukarı çıktım 22 ortalama , çankayanın zirvesine çıkmasam 17 lerde olacaktı  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

• Arkadaşlar aracı alalı 2 hafta oldu. Ben de almadan önce 1 ay olumlu olumsuz yorum video hepsini okudum izledim. Eğer faizsiz kredi kampanyası olmasaydı büyük ihtimal aracı almayacaktım ama faizsiz kredi ile biraz daha ağır bastı pozitif tarafım. Araca gelecek olursak 1 hafta çok tedirgin şekilde bindim. Arıza yapar mı vs. gibisinden sonra alışmaya başladım. Şu anda aracıma keyifle biniyorum ve iyiki de almışım diyorum bir iki defa problem yaşadım fakat panik yapmadan kendi başıma servisi aramadan çözdüm. Alacak arkadaşlara tavsiyem bu yeni nesil araç normal araçlarla kıyasladığınız zaman aracınıza biraz daha vakit ayırmanız gerekiyor şarj olayları vs. vaktinizi biraz çalıyor ama verdiği keyfe değiyor. Bu teknolojiyi ilk kullanan kişiler olarak sancılı dönem muhakkak olacaktır ama her teknolojik alet gibi elektronik ve yazılım işi fazla olunca ister istemez problemlerle karşılaşacaksınız. Togg firmasının acilen servis işine biraz daha önem vermesi gerekir. Maalesef bizim halkımızda en ufak bir şeyde servisi arayıp meşgul etmekte gerçek arıza sahiplerinin hizmeti almasını engellemektedirler. Togg kullanıcılarına tavsiyem her şeyde panik yapıp servisi aramayın belli başlı arızaların giderilmesi hakkında tonlarca video ve yazı var bu şekilde çözerseniz servis kalitesi bir tık da olsa artacağı kanaatindeyim. Tereddüt edip aracı almakta kararsız alan arkadaşlara da buradan yardımcı olabiliriz bildiğimiz kadarıyla tecrübelerimize dayanarak olumlu olumsuz her türlü eleştiriyi yaparız aklındaki soru işaretlerini gidermiş oluruz...

• greentooth kullanıcısına yanıt

eline sağlık

senin şu akü olayını bende yapayım ,bende de 80 lerde , kapağı açarsak akünün üzerinde mi sensör fişi genelde aküye baya kablo girişi oluyor ,terminal oluyor orada , sensör fişi belli oluyor mu resim var mı :)

• alfa-x kullanıcısına yanıt

80 az mı hocam?

Bence Togg o akünün de ömrü uzun olsun diye 80 den fazla dolmasını engellemiş olabilir! Olamaz mı?  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

Benim araç aküsü hep 75 civarında dolanıyor, nadiren 80 i geçiyor. Ama günlük kullandığım için sorun olmuyor. Belki böyle kalması daha iyidir.

Haklısın aslında :)) ama 100 leri görünce ,birde arkadaştada aynı şekildeymiş sensör fişini söküp takınca %100 olmuş

geçen sırf bunun için %100 olsun diye dışarıda AC şarjda şarj ettim 3 saat sürdü ama akü %81 di aksesuar modunda ,sonra kullandım park ederken %83 gibiydi :)

ben hergün kullanmıyorum 100 de kalsa daha iyi olur  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

kendi kendine otomatik şarjı güzel ,çok şükür hep çalıştı , işte bu sensörler güzel ama durduğu yerde bile elektrik harcıyor , ellerserbest gibi sürekli anahtar sinyalini bekliyor ,yani devrede , araç uyurken bile çalışan sistemleri var

birde akü yiğit marka galiba ilerde değişirse mutluya geçerim mutlu agm , bakalım bu akü kaç yıl gidecek

Abi nası olur ya? Ben mi karıştırıyorum acaba? 🤔 Yaklaşık 1 ay kadar önce servisten güncelleme almıştın. Güncelleme sonrası, ne yaparsam yapayım araçtan arıza almıyorum demiştin.

Güncelleme öncesi “Sıfır araç fiyatları” konusunda bile gömüyordun aracı. 😂

• Karıştıryorsun  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU o arkadaş bu aralar yok

@Multistrada idi bahsettiğin arkadaş  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 1 Ocak 2025; 23:49:44 >
  • Teşekkürler @b4s4y3v @CemUsUs

Aracı çekici alırken dikkat edilecek bir durum var mı? Ruhsatı ve anahtarı elden çekici sorumlularına mı vermeli? Daha önce hiç çekici ile işim olmadı çok şükür, o yüzden soruyorum. Aslında bu şekilde aracı teslim etmek de içimden gelmiyor ama bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 1 Ocak 2025; 23:58:33 >
  • alfa-x kullanıcısına yanıt
    Aaa doğru ya. Karıştırmışım. Sahi nerde multicimiz
    Madmaxibo şefim kusuruma bakma. Hatlar karıştı

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun ,çekici olaylarını bilmiyorum ,ruhsatı verilmez herhalde ,çekicinin plakasını alırsın resim çekersin

peki aracı aksesuar modunda bırakıp beklesen , aksesuar modunda ana bataryadan küçük aküyü şarj ediyor %50 lere geldimi herşey çalışır ,aksesuar moduna geçmiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 2 Ocak 2025; 0:51:31 >
  • 
Sayfa: önceki 649650651652653
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.