|
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (650. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 6.1.2025)
-
-
Sipariş ekranı komple kapanmış Trumore’da.
Bugün yarın yeni şartlar ve olası zam var ise belli olur diye tahmin ediyorum. ADAS da ücretli olacak malum, o da belli olur sanırım. -
1 aylık tecrübelerime göre, arabadan cok memnunum.Bu süreçte 2-3 defa sorunla karşılaştım hepsindede reset kapı ac kapat vs gibi bilindik çözümlerle çözdüm.Gecen günde 160+ giderken lastigim patladı şimdi lastiğe mi laf edeyim Togga mı, yola çiviyi koyanami.Sol şeritten 3 şerit saga 2 saniyede geçebildim. araba güzel idare etti.taklada atabilirdim. Servis dersek ben sıfır arac alıpta parca tedariginde olsun müşteri hizmetleri olsun en bilindik 100 yıllık firmalarda bile %100 memnuniyet duymadım hayatimda.Adı Togg olunca %100 memnuniyet arama çabası niyedir diye düşünüyorum..Açın bakın tesladaki volvodaki toyotadaki mercedes deki Peugeot daki sıkıntılara. biz daha önce alıpta başımıza birşey gelmedi diye mükemmel değiller sadece milletin diline düşmüş mükemmel araba sağlam araba mh si mükemmel..Sayfalarca karşılaştırma ornek yazilabilir ama defalarca yazilmistir zaten.
Hele % kaçı yerli muhabbetine tam ayar oluyorum.Gidip en bilindik 2-3 markayi hic arastirma zahmetine girmemis tiplerin cehalet göstergesi resmen..
-
Hocam ben de sizinle benzer durumdayım. Mevcut aracım dizel, onu satıp elektrikliye geçmek istiyorum. Başta Togg ve Tesla konuları olmak üzere birçok konuyu takip ediyorum ve izlemediğim inceleme, şikayet, deneyim videosu kalmadı. Aralıkta 800bin kredi kampanyası gazıyla neredeyse aracımı satıp togg siparişi veriyordum, o sıra çok fazla togg şikayeti görünce içime kurt düştü biraz daha bekleyeyim dedim. Tamamen de vazgeçmedim toggtan. Bir ara togg olsun tesla olsun diğer markaların hepsinde sıkıntılar olduğunu görünce elektikli şu an mantıklı değil mi acaba hibrit bir araç mı baksam diye düşündüm. Anlayacağınız kafam çok karışık. Şimdi de yeni yıl ötv, zam, yeni modeller bir sürü etken devreye girecek. Bakalım nasıl bir karar vereceğiz
-
Valla birebir aynı durumdayız. Beni sorunlardan çok sorunlara kayıtsız kalınması ve sipariş veren insanların sipariş iptalleri de kaygılandırdı Togg ile ilgili. Tesla için de uzun termin süresi ve bu arada olası afaki zam olabilir mi düşüncesi kaygılandırıyor. Anlayacağınız tam olarak arada kaldık bizler. Diğer markaları neredeyse hiç düşünmüyorum. Bunun sebebi de hiçbirinde uzaktan bağlantı Vb yazılım özellikleri olmayışı. Dümdüz içten yanmalılar ile aynı. Hybridler de bana mantıksız geliyor. Elektriklinin en büyük avantajı yıllık bakım olmaması. Hybridler, içten yanmalılarla aynı şartlara ve daha yüksek bakım maliyetlerine sahip. Bir de 30-40 km hızlarda ancak devreye giriyorlar. Dediğiniz gibi benim de izlemediğim video vs kalmadı. Togg tasarım, ihtişam olarak en en çok beğendiğim. Tesla da yazılımda gerçekten rakipsiz. -
Yorumları okurken canım sıkıldı. Milyon tl para verip "yerli" otomobil alıyorsun uğraştığın şeylere bak. Yok aç kapa yok resetle. Servis olayı ayrı muamma zaten.
Bu aracı alanlar parayı kolay kazanıyor heralde.
-
Ben 2.el aldım değer kaybı fazla yaşamamak için, bir aydan fazla oldu hiç sorun yaşamadım. Almadan önce bayağı tereddüt ettim Şikayetvar ve forumları okuyunca ama şükür sorunsuz bir araca denk geldim. Evin diğer aracı clio 5 onu sattım şimdi t10f veya ufak bir elektrikli araç bakıyorum. Dışarıdan bakınca para çöpe gidiyor gibi gelebilir ama elektriklinin keyfi de ayrı birşeymiş.
-
Mesele yerli olması değil yerli olması bu işin güzelliklerinden bir tanesi ve gurur verici olması sadece. Konu yeni bir teknolojiye adım atma cesareti.bir sonraki kuşak biz nasıl fosil yakıta doğup kullandıysak onlarda aynı şekilde yeni teknojiye entegre bir yaşamla garipseyecekler gecmiside geleceğide..
95 hp Easy bomboş paket egea olmuş 1milyon+ kime göre neye göre pahalı Togg :)) A noktasından B noktasına gitmekse mesele zaten araba almayada gerek yok 1 milyon (en ucuz sıfır araç) verip.
Bazen dusunuyorumda 25 sene once akıllı telefona neden gecmistik mis gibi yesil ekranlarda yılan oynamak varken..İlk akıllı telefonlara gectimizde ne sıkıntılar yaşamıştık telefon dondu etti reset at filan.. ama ne hikmetse okadar hızlı hayatımıza entegre oldu ki süreci çoğu kişi hatirlamiyordur.
Korkanlar uzaktan izlesin fosile devam etsin evdeyken ne bileyim amigo 64 oynasın ps5 alacağına bu bir keyif..bu bir heves..
30 bin tl verip ps5 alanlari garipsemekle aynı mantık:)) parayi agactan topluyor herhalde oyunun tanesi olmus 2.5 3bin tl şaka gibi ama aliyoruz..bizdede ne sorunlar varmış arkadaş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyperX -- 1 Ocak 2025; 20:33:25 >
-
Hayırlı olsun , bu kadar ilgilenilmesi incelenmesi güzel inşallah tümünü çözerler
sizin de doğum gününüz kutlu olsun ,hayırlı sağlıklı senelere inşallah , teşekkürler
tüm arkadaşların doğum günü kutlu olsun
-
Para var huzur var gardaş😂quote:
Orijinalden alıntı: muthisbishiYorumları okurken canım sıkıldı. Milyon tl para verip "yerli" otomobil alıyorsun uğraştığın şeylere bak. Yok aç kapa yok resetle. Servis olayı ayrı muamma zaten.
Bu aracı alanlar parayı kolay kazanıyor heralde.
-
Aracın mtvsi yüksek dilimden hesaplanmış en az 2.151.000 TL olacak ya da mtvyi düzelttireceğiz 2-3 güne çıkar kokusu😳quote:
Orijinalden alıntı: burki_rock
Sipariş ekranı komple kapanmış Trumore’da.
Bugün yarın yeni şartlar ve olası zam var ise belli olur diye tahmin ediyorum. ADAS da ücretli olacak malum, o da belli olur sanırım. -
-
Oooo bizim hayallerin selası okundu o zaman… -
İnşallah haksız çıkarımquote:
Orijinalden alıntı: burki_rock
Oooo bizim hayallerin selası okundu o zaman…
Bir ümidim standart menzillerinki de yanlış hesaplanmış standart menzil asla ötv ve kdv hariç 1629 olmaz alt dilime girer normalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 1 Ocak 2025; 20:8:17 > -
Yarın netleşir sanırım. Bakalım hayırlısı. Nasipte varsa alırız.
Zaten elimdeki araç için de pek talep yok, piyasa da durgun yani. -
Bir iki haftada bir veya ayda bir iki defa menüye girip reset tuşuna basıp kapıyı açıp kapatmak zor gelmiyor şahsen. Yolda bırakmıyor kolay kolay, nadiren oluyor. Beni hiç yolda bırakmadı mesela, çok şükür.
Alıştığınız araba değil bu, başka bir şey. Alışanlar boşuna demiyor artık benzinli araba almam diye.
Birçoğumuz evin ikinci aracını da satıp yerine T8x almayı düşünüyoruz. Öyle kaçacak bir durum yok yani.
Parayı da kolay kazanmıyorum, taksitleri öderken paraya sıkıştım çoğu ay, maaş yetmedi tekrar borç aldım kardeşlerimden arkadaşlarımdan. Togg için değer ama. Denesen alışsan sen de vazgeçmek istemezsin.
-
Az önce küçük evladımı bir yere götürecektim çalışmadı meret, kapıları açtım çocuğu yerleştirdim, elimdeki bidonu bagaja koymak istedim ama açılmadı, arka şaft kısmına koydum öne geçtim çalışmıyor araç, vites seçici yanıp sönüyor, 10dk soğuk yedikten sonra acelemiz olduğu için başka bir yere yaya olarak geçtik. Yarım saat sonra tekrar araca geldim bir 10dk koldan resetlemeye çalıştım olmadı. Aradım, önden sigorta söktürüp taktırdılar ama olmadı, akü bitmiştir dedi bana yaklaşık 300km uzakta bir arkadaş, benim oraya gelmem 3-4 saat alır dedi. Yarın sabah yönlendirelim birini dediler kaldı öyle. Kendimi zor tuttum gerçekten.
Ekleme: Çekiciyle gelip servise alacaklarmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 1 Ocak 2025; 21:10:8 > -
Allah sabır versin hocam. Benzerlerini yaşadım servislik oldu. İkamesiz gezdik. Başkalarına aynı gün ikame verildi. Böyle saçma sapan bir sistem.
Borcu bitince ya ioniq yada teslaya geçeceğim.
Geçen bir arkadaş video atmış batarya alttan az bir darbe bile alsa garanti dışı kalıyor diyorlar. Çok tedirgin ediyor beni -
gercekten cok uzucu. bizimkilerin daha cok calismasi lazim.
gecmis olsun. -
bir ay ve 2700km’dir byd kullanicisiyim;
dun isten cikip eve gelirken telefonu sarj olsun diye type c’den bagladim. wireless olarak baglanmis olan apple car play kablolu olarak geldi.
sonra bi an bi multimedia ekrani tamamen kapandi. onumdeki ekran da cozunurlugu daha dusuk olan, ama butun verileri yine gosteren bir simple mode’a gecti.
hadi bakalim basliyoruz dedim.
onbes yirmi saniye sonra onumdeki ekran simple mode’dan cikip normal olarak geri geldi. ana ekran da restart edip acti kendini.
benim yasadigim simdilik togg’dakiler kadar ciddi degil, yurtdisi forumlarda da daha beterlerini henuz okumadim, ama belli ki bu android isleri hicbir markada henuz tam mutekamil sekilde oturtulamamis.
allah beterinden saklasin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X