|
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (658. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 6.1.2025)
-
-
Bugün aracın çalışmadığını bildirdiğimiz 6. gün, araçtan ilk defa bu sabah sinyal geldi, akü %3 uyarısı var ve akşama kadar başka sinyal alınamadı. Nihayet bu kadar gün sonra ikame aracı da vereceklerini bildirdiler, bu güne kadar olan kaybı da ödemeyeceklermiş. Araçla ilgili bilgi verilmediğini söylediğimde 2 yeni numara daha verdiler ama onları da açan olmadı. Kayıt üzerine servisten yine hiç bir bilgisi olmadığı halde aradı birisi, "bana masal anlatmayın, şimdiye kadar araca ne yaptınız" dedim. "Ben teknisyen arkadaştan bilgi alıp arayayım" dedi ve aramadı. Maalesef araca baktıklarını düşünmüyorum, gerçekten yazık.
-
Otopark KurallarıyoutubeTesla Model Y SR | LR | Togg | ioniq 5 direksiyon dönüş çapı testi #tesla #togg #hyundaiioniq5https://www.youtube.com/shorts/j4F8G0yLrKc?si=pqVk1bqqc7iMXoBQ
Seviyorum ben bu keratayı yav 😊
-
Bu ara el freni ışığı baya geç sönüyor , 2-3dk sonra baktım hala yanıyordu
geçen şunu fark ettim ,mesela araca yaklaştık anahtar cepte ama aracı açmadık ,etrafında dolaştık ama açmadık bir süre sonra bir kere içeriden vıyoong gibi bir uyarı sesi çıkarıyor :)) ne demek istiyor bineceksen bin mi diyor acaba
-
Bekleme modunda da değildi :) aracı kilitlemiştim , tamamen kapalıydı , bir daha ki sefere denerim
-
Bende servisteki aracımı teslim aldım. Arıza tespit edilememiş. Parça değişimi olmamış. Yani araç boş yere beklemiş oldu. Sigorta kapağını ben sökmüştüm takın demiştim onu bile takmamışlar. Araba testlerden geçmiş sorun görülmemiş. Kendileri şarj etmişler yüz olmuş test falan yapmışlardı. Araç 31 aralıktan beri beri almıyordu. Bugün hazır demişlerdi. Veri almadığını söyledpimde araca bindim internet isteyen bir uygulanayı aracın ekranına gönderdiğim anda tru more beri geldi. O yüzden ekran da internet isteyen birşey yoksa veri göndermiyor bilginiz olsun. Youtube olabilir tru store olabilir. Gibi gibi -
-
5732 adet resmileşti -
quote:
Orijinalden alıntı: alfa-xBu ara el freni ışığı baya geç sönüyor , 2-3dk sonra baktım hala yanıyordu
geçen şunu fark ettim ,mesela araca yaklaştık anahtar cepte ama aracı açmadık ,etrafında dolaştık ama açmadık bir süre sonra bir kere içeriden vıyoong gibi bir uyarı sesi çıkarıyor :)) ne demek istiyor bineceksen bin mi diyor acaba
Kilitler açıldıktan sonra kapı açılmazsa 30 sn sonra tekrar kilitliyor ama aynalar açık kalıyor. Belki onu haber veriyordur :)
-
Hocam senin işlem uyurken kulağına fısıldamak gibi olmuş, duymamıştır o
-
Hocam sevgili TOGG yönetimi küçük aküyü takviye edecek yazılımı yapmak yerine aküsü hiç bitmeyen para sayma makinesi almıştır yüksek ihtimal... daha neler göreceğiz neleeer neleeer.
-
Yükleniyor...
-
Önde bagajı olan/olmayan Ev farkı bu, tüm bagajsız Ev'lerde tekerleklere dönüş için rahat alan açıyorlar, Mg4'lerde de böyle. önemli olan ön/arkaya bagaj koyup dönüş çapını makul tutabilmek. alt bilgi olarak dursun.
-
Aralık siparişleri toplamda ne kadardır ki?
Teslimat, Ocak şubata sarkabilir demelerinin sebebi çok sipariş mi acaba? -
Kötü düşünmek istemiyorum ama sistemin içinde bulunanların markaya saygı, sevgi ve güven duyan insanımız kadar hassas olmasını beklemek hakkımız diye düşünüyorum.
Uzaktan gördüğüm kadarıyla aracın aküsünü dün gece şarj etmişler, şimdi de lastik basınç sensörü yazılımını aktifleştirmişler, 1 saatlik işlem için 1 hafta beklemeyi makul göremeyiz. Muhtemelen bugün arayacakları için aracı ele aldılar ve birkaç sorunu giderecekler, bunlardan en basit olanı halletmişler(sensörlerden veri geliyor). İnşallah başta ADA Sistem hatası olmak üzere diğerlerini de halledip kısa sürede teslim ederler.(Not: Normalde bu hataların olmaması gerekir. Ya fabrika kontrolünde, ya da teslimat öncesi servis kontrolünde çok açık bir şekilde görülebilecek şeyler bunlar.)
-
Bakanlığın belirlediği fiyatla: 4,90 TL den eski sözleşmeye devam edilecek bilgisi var
-
Bu listeleri hazırlayanların emeklerine sağlık
Bizimle paylaşan arkadaştan da Allah razı olsun
-
4.90 çok yüksek değil mi? yedaş gibi şirketler 3.86 demiş ama çorum bölgesindeyiz biz istanbul bizi aşar demişler
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tuncer YAMAN
Aralık siparişleri toplamda ne kadardır ki?
Teslimat, Ocak şubata sarkabilir demelerinin sebebi çok sipariş mi acaba?açıkçası bu rakam tescil edilen mi yoksa satılan mı onu bilmiyorum bence satışı yapılandır teslim gecikse bile hala teslimatlar sürüyor aralık siparişlerinde ama yeni sipariş almıyorlar nedeni olarak aklıma bir tek zam geliyor çünkü sipariş iptal etmek ya da almamak nasıl bir şey ticarette ben duymadım senelerdir yüzlerce şirketin hesaplarını denetledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 7 Ocak 2025; 14:49:31 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X