Bu bir işaret olabilir, ''fosil yakıtlı aracında kaal. şimdilik bulaşma dertsiz başına dert almaa, sorunlar çözülsün ileride alırsın'' gibi mesela... |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (656. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 6.1.2025)
-
-
Zaten devlet de elektriği sübvanse etmeyi bıraktı
5000kw/h üstünde kullananlar 05.02.2025 tarihinden itibaren serbest tüketici tarifseine geçti lektriğin kw/h saati 3.8den başlıyor yukarısı yok 5.5 diyen var 6-7-8 Allah ne verdiyse elektirk tedarik :irketleri ile sözleşme yapmaya bağlı
Bunu gören ZES durur mu yapıştırdı zammı 13 tl yaptı şarjı içten yanmalı gibi tükettikten sonra kim çeker bunların kahrını
Evde şarj imkanı olmayan asla yanaşmasın elektrikliye derdi bitmez
-
Tam kurt kapanı oldu bu zam işi,önce herkese verdiler gazı, bu yeni zamlı fiyatlarla dizel 1.5 lt den fazla yaktıracaklar anlaşılan. Mazottan devam bi kaç sene daha
-
Onların elektriğine zam gelmedi ki. Aynı fiyattan almaya devam ediyorlar. Vestelin yaptığı fırsatçılık. Togg ortağı olmaları şanssızlık maalesef.
Trugo halen aynı fiyat. Ev elektriği 5.5 lira olsa yine yaklaşık yarı fiyatına gelir. Avantajı kaybolmaz. 6.5 liradan ac şarjlar olduğuna göre elektrik daha da pahalı değil demektir. Bence halen avantajı var ve devam eder.
-
Yazık daha düne kadar DAKİKASI 1.25 di zes te. -
trugoda da şarj çekleri stoktan kaldırıldı yapıştıracak herhal zammı biz indirim beklerken
Tesla 7 tl yerli elektrikler 13 yürüyün aslanlar kim tutar sizi
-
4 Ocak 2025 verisi, Ankara s.içi, sıcaklık 8 derece, hafif yağmurlu, ön koltuk ısıtmalar açık, dönüşte fan ısıtma 22 derece koltuk ısıtmalar la birlikte açık
-
Mecbur kalmadıkça zes e girmem, kablosu da kısa, aynı numarayı zes geçen yıl da yaptı,daha geçen elektriğe zam gelmeyecek diye açıklanmadı mı?? Zes hep böyle kendileri bilir Ankara da alternatif çok,trugo dan bile ucuz
-
Ben istanbulda pirim şarj kullanıyorum kızı okula bırakıyorum dibinde hemen 7.5 tl missss -
Ülkede inanılmaz bir ticari ahlaki çöküş var. Bizim düşmana ihtiyacımız yok. Ahlaksızlığımız bizi bitirecek. -
Kasım siparişiyle 1 yıl şarj hediyeli aldık da bir nebze kurtardık paçayı yoksa bu zamlar iyice tadını kaçıracakmış işin -
ZES hesaplarımızı ve uygulamaları telefonlarımızdan siliyoruz, siz de destek olun bu tepkiye.
-
Bu menzil işine biraz alışmamız gerekecek sanırım. Dün istanbull bursa yaptım.
Yaklaşık 320 KM gidiş dönüş tuttu. %93 le yola çıktım tekte dönerim diye düşündüm. Trafiğe denk gelmedim hiç gidişte ortalama 120 civarıyla gittim %56 ile vardım. Geri kazanım yüksek seviyede açık ve konfor modu aktif.
Dönüşte gece ve yağmura denk gelince farlar, klima ve silecekler ful çalıştı. Daha varmama bir saat kalmışken %30 u görünce biraz çekindim ve gerildim açıkçası ve ortalama 80-90 ile döndüm.
Fazla şarj yeme işi tam olarak kaçtan sonra başlıyor sizin bir deneyiminiz var mı örneğin 130 sonrası mı 100 sonrası mı ben çözemedim bunu.
%11 le vardım ama bitti bitecek gerginliği açıkçası garip hissettirdi buna bir alışmam gerek sanırım. Siz min kaça kadar indiniz nasıl ilerliyorsunuz bu durumlarda?
Örneğin 500 km bir yol gideceksem tekte bu yolu gitmek zor görünüyor özellikle kışın
Araçta geri dönüşte sadece ekranlar açılmadı yeniden başlat yaptım düzeldi ve klima kendi kendine ful hıza geçmişti onu düzelttim. Bunların dışında bir sorun yaşamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riiddick -- 5 Ocak 2025; 10:46:20 >
-
Çok güzel bir hareket başlattık telegramda olmayan arkadaşları da buradan davet edeyim zes'in içinden hesabı siliyoruz sonra cept telefonundan uygulamayı 1 yıldız vererek yeter bizi koyun yerine koyduklarıquote:
Orijinalden alıntı: hardcrss
Ülkede inanılmaz bir ticari ahlaki çöküş var. Bizim düşmana ihtiyacımız yok. Ahlaksızlığımız bizi bitirecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 5 Ocak 2025; 11:37:45 > -
Normalde sakin kullanan birisiyim benzinli araçlarda 4.xx litreleri sıkça görürüm uzun yolda. T10X almadan önce V1 Kısa işimi görür diye düşünürdüm çünkü en sık gittiğim uzun yol git-gel 225km civarı. Şimdi V2 Uzun ile çıkmaya korkuyorum aynı güzergaha kış şartlarında çünkü güzergahta sadece 1 tane 22'lik istasyon görünüyor.
-
Uzun yol kışın 500km leri görmek için hava sıcaklığının 10 derece ve üzeri güneşli olması , hızın 110 u geçmemesi gerekir
Siz aslında 120 hızla , ısıtma açık ,rejen 3.kademe 320km gitmişsiniz ,%11 kalmış oda 9kw yapsa 50km daha yapar 90-100 hızlarda. Araç kaç km lerde ?
Yani 120 ile ısıtma açık 370km gündüz gece kullanımında yapmışsınız ki gece dönüş dış sıcaklık düşüktür , farlar silecekler bence iyi değerler , ısıtma kaç derecedeydi ?
Bence rejen 3. kademe yerine 1. kademe seçilmeliydi , ben şehir içi bile genelde 1. kademe seçiyorum . çünkü 2. kademeden itibaren ciddi frenleme yapıyor tekrar hızlanmak için daha fazla gaz gerekiyor oysa rejen 1 de hafif frenleme yapıyor
Aslında kullanıma göre güzel tüketim yakalamışsınız gibi görünüyor ancak aynı güzergahı kullanırsanız bir dahaki sefere rejen 1. kademe ve EKO modu denermisiniz
-
Sorununuz ne durumda çözüldü mü ? ne işlem yapıldı ?
-
Hiç bir bilgi yok, alındığı gün akşam aradılar aracınız ulaştı diye, anladığım kadarıyla akşama kadar hiç bir işlem yapılmamış. Ertesi gün arayıp ulaşamayınca Togg Care MH açtı telefonu ve kayıt oluşturdu, kayda binaen aradılar ve hiç bir şey söylemediler, sadece talepleriniz varmış o yüzden birkaç gün sürebilir dediler. Sonraki gün aradım yine ulaşılamıyor. Gerçekten servis kısmı da Milletin sinirlendiği kadar varmış. Harcadıkları Milli Servet ama maalesef farkında değiller gibi.
Ekleme: Şu adama da aracı sattırmışlar. Yazık olmuş, abi elektrikli aracın bataryası doluyken aküsü nasıl bitiyor, böyle bir şey nasıl olabilir? Biz nasıl sinirlenmeyelim...
FDyoutubeTogg’u satma kararımın ardında yaşadığım teknik problemler ve hizmet sürecindeki zorluklar var. Bu videoda, Togg'un sunduğu hizmetler ve karşılaştığım teknik aksaklıklar hakkında her detayı paylaşıyorum. Satış sürecine nasıl geldim, bu kararın arkasındaki sebepler nelerdi? Togg ile ilgili yaşadığım deneyimlerimi açıkça anlattım. Merak ettiğiniz tüm soruların cevabı bu videoda! Elektrikli araçlar hakkında merak ettiklerinizi yorumlara yazmayı unutmayın! #togg #ArabaSatışı #ElektrikliAraç #ToggİleYaşadıklarımhttps://www.youtube.com/watch?v=74muxnX9xR4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 5 Ocak 2025; 14:41:55 >
-
Küçük akü ,araç beklemede bile şarj olsa kendini her konumda şarj etmeli kullanıcı bunu takip etmemeli , şuan normalde aracı bıraktın akü belli seviyeye düşünce otomatik şarj ediyor , ben 10 gün hiç kullanmadım ,7 gün hiç kullanmadım sorun olmadı çok şükür , anlaşılan bekleme modunda bu otomatik şarj kısmı devrede olmuyor , aslında bekleme moduna bu fonksiyonun çalışması eklenirse kimse sorun yaşamaz ,videodaki de seninle aynı sorunu yaşamış ,merak ettiğim o sırada birkez start/stopa basılıp (aksesuar olmuş olacak) 15-20dk beklense sanki akü bataryadan kendini şarj eder çünkü hala vites ışığı yanıp sönüyor
Aslında beklemede uzun süre kalırsa araç otomatik olarak tüm elektriği de kesiyor , yani enteresan bir hata
aracını satan arkadaşta eniştesine satmış ,o togg alacağım diyince benimki güzel yabana gitmesin demiş , videonun tamamını izledim kötü olsa eniştesine satmaz ,güncellemeyi yükleme işinin de kendisi takip edecekmiş
yazdırdığın arızalar içinde işlemler yapılacakmış , beklemek kötü , geçmiş olsun
-
Katıldım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X