Dtc sıfırlama + yeniden başlatma demek istiyorsunuz değil mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (654. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 21.1.2025)
-
-
Birisi corsa d aracıma sürtüp kaçmış alçak. Uzun zamandır araç içi güvenlik kamerası düşünüyorum ama togg elektrikli olduğu için çekiniyorum. YouTube da 1-2 kişi güvenlik kamerası takmış togga.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En çok merak edilen soru bu.
1. Yazın klima acmak.
2. Kışın kalorifer açmak.
Hangisi daha çok tüketiyor.
kışın kalorifer açmak menzili %30 azaltıyor yazın 550 gidiyoruz kışın 400
-
500 km rahat gider klimanın tüketim etkisi çok az
-
O da çözüm değil dtc yapmaktan araç yalama oldu gelir 1 gün sonra yine kafasına göre gider
-
"Araç kamerası güç kaynağı" diye aratırsanız özellikle bu iş için üretilmiş powerbank'ler var ama onlar da gücü çakmaklıktan aldığı için kapı fitillerinin içinden bagaja kadar kablo götürmek gerekir.
Ya da yüksek kapasiteli bir powerbank alıp ondan besleyeceksiniz ama kamera kayıttan çıkınca güç kesilebilir. Kamerayı sürekli kayıt modunda bırakınca da powerbank'in şarjı ne kadar dayanır denemek lazım. Eğer geceyi çıkartıyorsa da arada eve götürüp şarj etmek gerekecek ama o zaman da araç kamerasız kalacak
Marka-model neydi hatırlamıyorum ama aracın birinde dikiz aynasının üzerine USB portu koymuşlardı sırf kamera bağlanabilsin diye.
-
çözemediler gitti şu işi.
gerekirse parça değiştirin bişeyler yapın diyorum ama hayırlısı.
son talebe artık bana dtc sıfırla resetle demeyin dedim 72 gün olmuş 80 kere yapmışımdır onu ben zaten.
işte böyle kızdırıyorlar. ama çok şükür diyorum bi yandan da aracı her gün kullanıyorum, sorun yok pek aslında.
-
commodore 64 zamanında basicle yazardık herhalde yazılımcılar basic kullanıyor ancak
-
Teşekkür ederim bakacağım bu yazdıklarınıza 👍
Şu konu karıştırılırıyor kışın ısıtıcı açılmasa bile tüketim artıyor, çünkü doğası gereği batarya verimi soğukta düşüyor, tüm markalar için geçerli, tüketim farkı onun için
Yani ısıtma çok tuketmiyor kışın batarya hareketleri yavaş,yani kışın batarya kapasitesi en az %10 düşük düşünün
Yazında mesela menzil artıyor hatta klimalı şekilde uzun yolda 110-120 hizlarda 500 leri görüyor ,çünkü hava ısındı mı batarya verimi artıyor,menzil baya iyi oluyor
Bende hava sıcaklığı 10 derece ve uzeriyse tüketim 20 altı, 13-15 derece ise yaza yaklaşıyor
togg t10x v2 sahibiyim. 10 günde 1 20-80 arası DC hızlı şarj yapıyorum. ac şarj imkanım yok. bu bir problem yaratır mı?
ayrıca ortak kullanım otoparkı olan apartmandan izin alamadığım için filşarj 3-22kw taşınabilir ac şarj aletini satıyorum ilgilenen olursa.https://www.sahibinden.com/s/RKGCEHPB
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HawK95 -- 3 Ocak 2025; 14:2:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
problem olmaması lazım hocam. batarya ömrü 25 değil de 15 sene olur en kötü ihtimalle diye düşünüyorum. tabi olağandışı durumlar hariç, arıza vb.
ben de hiç ac şarj kullanmadım, hep dc şarjla haftada bir bazen iki defa şarj ediyorum ben.
-
Aynen dtc sıfırlama değil çözümü,bir kere dtc yaptım geldi, geçen gün yaptım gelmedi . sanırım aldığım Mayıs dan beri yaklaşık 4-5 defa dtc yapmisimdir,ben yapmıyorum sorunda yaşamıyorum
Şunu keşfettim veri aslında sürekli geliyor ama sadece hava sıcaklığı verisi geliyor, geçen dikkatimi çekti
mesela bende şu an son alınan veri 31 Aralık,oda kendi aküyü şarj etmiş sabah 6:30 göndermiş, sonrasında her gün verilere baktım hala 31 Aralık ve her gün değişen tek veri hava sıcaklığı ve onuda doğru gösteriyor.daha öncede fark etmiştim not almamıştım, sıkıntı bence aktardigi veri kısımlarında var ,yazılımı orada düzeltmek gerekli , çünkü hava sıcaklığı verisi araçtan sürekli doğru değerde geliyor bugün çağrıda açacağım
Sizde takip edip yazar mısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende hep DC hatta 100 yapıyorum, bence de DC daha iyi,2 kez AC şarj ettim aksesuar modda ikisindede ekranda şarj sonrası enerji yazısı çıktı bekleme aksesuar yapınca gitti
Güncel hava sıcaklığı verisini araçtan almıyordur, takılı kalmış olan son konumdaki hava durumunu internetten güncelliyordur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
onu ben de farkettim sadece hava sıcaklığını güncelliyor, km lastik batarya vs güncellemiyor.
-
https://www.mercedes-benz.com.tr/passengercars/technology/e-mobility/eq-deneyimi.html
-
Hazır araç fiyatlarını yine düşürmüş, zaten satamıyor niye arttırdığını da anlamamıştım.
Şu araç selenit gri olsa direkt alıp kapatacağım bu mevzuyu;
-
bende de son veri 28 Aralık. genel bi problem mi var acaba. bugüne kadar her zaman güzel veri gönderiyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X