Çok benzer durum bende de var şehir içinde duyduğum bir şey yok ama belli hızlara çıkınca var sanırım sizin hızlara yakın normal ise normal ama anormalse korkuyor insan |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (683. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 30.1.2025)
-
-
lastik sesini bastırıyorsa servise götürün
-
Servise götürün, anlatın test etsinler.
Motor içinde entegre bir sensörmüş benim sesin kaynağı. Parça değişimi tamiri mümkün olmadığından motor komple değişti🙋🏻♂️
.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yukarıda belirtmiştim. En kötü koşullarda tüketimin 25 kWh/100 km olacağını esas alarak hesaplama yaptım. Ortalama tüketimin bunun üzerine (hatta buna bile) eriştiğini görmedim. Gördüğüm maksimum tüketim değeri 23,5 kWh idi. Dediğim gibi son iki aylık ortalama tüketimim 19 idi.
-
Ben yüksek hızlarda uçakta gidermiş gibi ses alıyorum çok alttan bahsettiklerş ses o değildir inşallah ben elektrikli motor sesi olarak düşündüm onu sizlerde de var mı yoksa full sessiz mi😂😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme için arandım şok içindeyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o herkeste vardır diye düşündüm ben hep ama
tiz ses olması lazım sanırım ıslık sesi dedikleri. videosu falan var mı acaba ?
-
Ben de kış için sabah sürüşlerinde kısa mesafelerde ortalama 35-45 kWh / 100 km tüketimin olduğunu bildirmiş olayım, klima buz çözme, buğu önleme ilk çalıştırmada açık. Daha önce de yazdım bu durum iklime ve yolunuza göre çok değişkenlik gösterir. Hatta aracınız kapalı alandaysa, her sabah aracı şarjdan çekiyorsanız çok daha fazla değişkenlik gösterebilir.
Bu arada şunu da sorayım arkadaşlar: malumunuz ön cam ısıtıcı açıldığında klima ayarı en yükseğe geliyor, sadece ön camın buzunu çözmek mümkün değil mi, arka rezistans gibi önü de çalıştıramıyor muyuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 22 Ocak 2025; 17:39:7 > -
Klima kapalıylende rezistansları çalıştırabilirsiniz. O ayrı bir ikon. Ama rezistans arkalar için veya ön için ayrı değil. Ön, arka, yan aynalar hepsi çalışıyor.
Şase numaranız kaçtı acaba
Valla ben şuanda hata almıyorum ya güncelleme harici elletmem. Belki lastik eğer togg dan satın alırsam kışlık öyle götürürüm taksınlar diye 😂😂
yok elektrik motorunun sesi var lastik sesi kadar arkadaşların bahsettiği tiz bir vınlama sesi birisi video atmıştı
-
Hayırlı olsun, İstanbul Ankara yı geçti galiba 😃
34*** diye gidiyor
-
Açıkçası en son araç alanlardan olduğum için (20 Ağustos) çok daha geç bekliyordum şok oldum teşekkür ederim hocam
-
hocam ön cam ısıtıcı, rezistansla olan yani, kontrol ekranında klimaya girince koltuk ısıtma tuşlarının ortasında kalan tuş. ön-arka camlar ve yan aynaları ıstıyor. buz çözmek için ideal.
sizin deidğiniz klimayı maksimuma alan buğu çözücü. o buğuyu hızla çözmek için klimayı son ayarda çalıştırıyor.
-
10 gün geç alsan paralıydı Allahın sevgili kuluymuşsun
-
Bugün test sürüşü yaptım, bayıldım.
Yarın anadolu ateşi rengine kapora vereceğiz. Son kez olumlu olumsuz fikirlerinizi almak istedim.
Isı pompası olmadığından sıcakta yada soğukta çok menzili düşüyor diyorlar ancak satış temsilcisi ısı pompası eski teknoloji bilmemne söyledi. Her iki tarafta satış temsilcisi olduğu için güvenemedim. Isı pompası olmaması sorun mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Isı pompası değil de firmanın kendi sorun.
Nasıl yönetiliyor bu şirket hayret içerisindeyim.
ısı pompası uzun yol için gerekli hocam. Şehiriçi çok fazla etkilemiyor. ısıtıcı çok fazla enerji harcıyor bu arada. ısıtıcı acınca 22-25kw/100km tüketim olurken kullanmayınca 16-17kwlara kadar düşüyor. (Şehir içi değerleri)
Ben kasım ayında aldım 2 bin km oldu en ufak bi sorun yaşamadım. tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 22 Ocak 2025; 21:22:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X