Hocam öncelikle her şey menzil değil, 50km veya 80km düşük olsun olmadı 100km düşük olsun kafam rahat olsun yazılımda son nokta olsun derseniz TOGG dan uzak durun derim. 1 yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum illa elektrikli alacağım kafasında olsam ve şuan ki aklım olsa TESLA. Ama yine de şimdilik içten yanmalı bir araç alın derim batarya ve araç teknolojisi tam oturana kadar. |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (685. sayfa)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 30.1.2025)
-
-
Benim araçta 1.5 güncellemesi yapıldı 30km ada yı kullandım sevdim ya :)
OyuncuyaHaberyoutubeTogg 1.5 Yazılım ADA Testihttps://www.youtube.com/shorts/3ooQS2HipqY?si=kAttDsgn9pgyexsV
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Güzel çalışıyor, bende test aracında denedim, yanlış aklımda kalmadıysa hız sabitleyici ile kullanınca direksiyona 15sn de bir müdahale istemiyordu, tek fark öndekine göre fren veya gaz vermiyor,yani yol açıksa hız sabitleyici ile şerit takip yarı otonom gibi ellemeye gerek kalmadan götürüyor 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İstiyor hocam. Müdahale olmazsa direkt gazı kesiyor. Şerit takibi de kapatıyor. Öylece kalıyor yolda. Hani bi sağa çekeyim durayım falan da yok.
Ayrıca auto hold ve tek pedal kapalı ve yokuş yukarıysa durduktan sonra geri kaçırmaya başlıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adas değil,sadece hız sabitleyici, şerit takip zaten çalışıyor, yanlış hatırlıyorda olabilirim
Değerli Kullanıcımız,
T10X'inize deneme amaçlı tanımlı Yoğun Trafik Pilotu, Adaptif Hız Sabitleyici (ACC) ve Adaptif Sürücü Asistanı (ADA) özelliklerinin ücretsiz kullanım süresi 31 Ocak 2025'te sona erecektir.
"Adaptif Sürüş Paketi" ismiyle sunulan bu ek yazılımsal özellikleri, "Akıllı Cihazım" kaydınız varsa, 24 Ocak 2025 tarihinden itibaren Trumore mobil uygulamamızdaki mağazadan satın alarak kullanmaya devam edebilirsiniz.
Saygılarımızla,
Togg
Saatler sonra açıklanacak bakalım kaç tl olacak Eylül 2024 den sonra aracı alan bizlere :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün Pendik'te açılan togg noktasına gittim henüz servis-onarım hizmeti veremedikleri servisin hazır olmasının 3 ay kadar sürebileceği söylendi.
Bu firmanın batması yakındır
Helal olsun Togg'a servis hizmeti vermeyen servisi de açtı Elhamdülillah 😂quote:
Orijinalden alıntı: adam94
Bugün Pendik'te açılan togg noktasına gittim henüz servis-onarım hizmeti veremedikleri servisin hazır olmasının 3 ay kadar sürebileceği söylendi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana da öyle geliyor Maalesef 😪quote:
Orijinalden alıntı: MultistradaBu firmanın batması yakındır
Alfa-x telegramda senden bahsettik bileklerini kessen Togg diye akar kanı dedim hakkını helal et arkamdan konuşmuşsun deme diye buraya da yazıyorum
Valla güzel gidiyor, güle güle kullanın. Işıklarda duruyor mu kırmızıyı görünce?
Cumartesi bana da yükleniyor :)
Helal olsun 😉, ben yakınlarıma kesinlikle tavsiye ediyorum, severek ve gururlanarak Zaten binenler ilk herkesin sorduğu klâsik sorulardan sonra baya baya iyiymiş diyor.
Bu ülkenin son teknoloji ürününe destek olmak , mesele bu, bilinçli olmak lazım, Musk ı , ABD yi kalkındırmak isteyen Tesla alır, tesla tavsiye eder .
Türkiye'yi kalkındırmak isteyen Togg alır Togg tavsiye eder
Bu arada üründe onların yaptığından üstün olunca, elde Togg lehine cephane de çok ♥️
Kaç markada kaç arabada döküm salıncak kolu var? Hangi markaların katlanır aynalarında açıldığında ses yapmasın diye lastik conta var, hangi markalar ön camda,cam tavanda bu kalınlıkta cam kullanıyor,hangi markalar 3mm den kalın davlumbaz keçesi kullanıyor, hangi markalar hangi serilerinde kapı içi maçlara elyaf izolasyon kullanıyor, hangi markaların şasisi bu kadar çelik kullanıyor,88.5kw ve en performanslı batarya teknolojisi NMC batarya kullanıp ta bu donanımda bu fiyata olan başka araç var mı 😎
Benim meselem bu , beni tanıyan çevrem bilir ,size de söyleyim, bundan 25 yıl önce de hayalim sorulduğunda emekli olunca Türkiye üretimi kendi aracımı üretmek diyordum ,3-5 tanede olsa :) artık gerek kalmadı, huzura kavuştum 😉
Eksileri var ama tesladan fazla değil, olanları da Togg care den , email den yazıyorum, tavsiyelerde yazıyorum
Tesla alanlara özellikle 2024 den itibaren alanlara da saygı duymuyorum ama Togg alan herkese saygım var
Telegram a gelirim ama korkup kızıp üyelikten atmak yok😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Araç kalitesine lafımız yok ki Esa harici hatalar ilk defa üretilen araca göre yok gibi bir şey
Makine canavar ama iyi yönetilmiyor maalesef inatla da yönetilmemeye devam ediyor
Bizim ona olan sevgimizin binde biri Togg'da yok😪
Yukarıdaki resim Ankarada muhtar bir arkadaşımıza ait 8 aylık araç 3 aydan fazla çeşitli sebeplerle serviste kaldı adam araca binemedi yahuu
Abs kablosu hata alanlarda değiştirildi ciddi sorunlara yol açıyor hareket halinde geçen sıfır alan arkadaş lastikçide fotoğraf çekmiş hala eski kabloyu takıyor ne yapmamız gerekiyor Togg sevgisiyle yolda ölmemiz mi
Yazsam günlerce bitmez acilen gönülsüz ortakların hisseleri devredilmeli ama kamuya ama başka ortağa bu iş böyle yürümez
Tesla konusunda sonuna kadar katılıyorum zaten Sr siparişe kapatılmış muhtemelen zaten sınırda bir fiyata satılıyordu dolar azıcık kıpırdayınca zarara geçti sağlık olsun insanımız daha kaliteli araçlara layık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Ocak 2025; 8:9:33 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler :) yok onu yapmıyor onuda yaparsa tam otonom olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu araç asla evin tek aracı olamaz.
-
Adaptif Sürüş Paketi (Yoğun trafik pilotu, dur-kalk fonksiyonlu adaptif hız sabitleyici ve adaptif sürücü asistanı) ücrteleri yayınlandı mı diye bir resmi siteye daldım ama orada da bi duyuru göremedim ancak 1.5 yazılım güncellemesi içerisinde aşağıdaki bilgilendirmeyi gördüm dijital anahtar daha aktif olmadı diye biliyorum var mıdır dijital anahtarı kullanan aranızda :)
-
Musk'u kalkındırmayalım dedik..
Hans'ı kalkındırmayalım dedik...
Hasan'dan kazık yedik..
Talihli talihli deyi kazıkladılar..
Gerçek bu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X