bindirseydin ya |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (704. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 6.2.2025)
-
-
Otobüs bekliyordum araba yoktu adam bende togg olduğunu bilmiyor geçen toggu görünce beş para etmez araba dedi geçti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumsuz.
-
Daha önce 5 Şubatta uygulamadan satın alınacağı yazılıp tarihi 15 Şubat olarak güncellemişlerdi, şimdi gelen mesajla 31 Mart yapılmış. Hem entegrasyonu yapamama durumları hem de ciddi tepkiler buna sebep olmuş olabilir. Cam tavan ve ekstra ses sisteminin birim fiyatlarının yaklaşık 22 bin TL olduğu bir durumda yeterince stabil olmayan çeyrek otonom sisteme bu fiyattan daha fazlasını talep etmek ancak markanın itibarını zedeler. Geri çekilmesi isabetli olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 4 Şubat 2025; 16:30:31 > -
Merhabalar, bugün beni güncelleme için aradılar.. akşam 18.00den sonra güncelleme açılacak onu yükleyip SMS ile belirtilen konuma gelin dediler.. arayan hanımefendiye silecek güncellemesi falan ayrıca yapılması gerekiyormuş onu da yapacak mısınız? Dedim... Tek guncelleme var hepsi bir arada yapılıyor oda 1.5 dedi... doğru mudur?
Bir de sonradan aklıma düştü benim araba aylardır uygulama erişimi yapılamıyor.. uygulamaya senk. Olsun diye arada güncelleme kontrolü yapıyordum eskiden güncelleme bulunamadı deyince telefonla arac senk. Oluyordu ama bu bağlantı koptugundan beri güncelleme kontrolüne "başarısız " diye dönüyor.. Bu durumda güncelleme yükleyebilir miyim ki? Bunu tecrübe eden var mı?
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha çok ertelerler. Sıkıntı bu. Daha verdikleri kararın arkasında tam anlamıyla duramıyorlar. İstikrarsız adımlar insanları uzaklaştırıyor. İntiba kaybettiriyor
Bana güncelleme gelmedi ama veri akışım yoktu. Bir video da gördüm denedim düzeldi. Bagajda bir soket var internet bağlantısını sağlayan, o soketi çıkarıp bagaj açık olacak şekilde bekleme modunda kilitliyorsun. 15-20 saniye sonra soketi takıp , aracı açıp aksesuar moduna alınca bağlantı geliyor.
Ben bu şekilde arızayı gidermiştim. Bu arada bende SOS kırmızı yanıyordu ve aracın interneti de tamamen gitmişti.
Sende de işe yarar inşallah.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gayri Kardeşim çok teşekkür ederim
Elektrikli nin yükselişi siruyor
3 dtc bir yeniden başlat de muhtemelen araç veri akışını alacaktır olmazsa winampın dediği yöntemi uygula
hiç gelmezse serviste yüklüyorlar ama teslim süresi bu sefer 5 saate çıkıyor güncelleyip gidersen 1.5 saatte veriyorlar hangi servise götürdüğüne bağlı olarak silecek güncellemesi yüklenmeyebilir mesela istanbulda yüklenmiyor ihlye gidin diyorlar
-
Teşekkür ederim olmazsa deneyecegim
Su an deniyorum ve güncelleme başarısız diyor :)
Ankaradayım ben..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkandeutr -- 4 Şubat 2025; 18:51:55 >
Dün beni de aradılar saat 18.00 den sonra güncelleme gelecek dediler gelmedi aradım dedi ki tekrar gönderecekler randevuya gitmeyin
24 saat geçti Yok
Aradım tekrar yarın mesai saatleri içinde arkadaşlar ilgilenecek dedi kapattı
Nereden bulaşık bilmiyorum bu arabaya..
Araba mekanik karoser olarak olgun ama bu yazılım işi patates
Satayım diyorum satılmıyor.
Geçen yıl 920 gram altın karşılığında aldım
Bu yıl 500 gram altın etmiyor
Hayatımın en büyük zararı ve hatası
Almak isteyen buyursun alsın
Beni bitirdi
Su aynı süreci yaşıyorum...
Aradım, yarın randevuya gitmeyin, ara ara deneyin, yüklenince haber verin, tekrar randevu oluşturalım diyor..
işin dandik tarafı bana yükleme yaptırmak için dtc reset, genel reset falan attirdilar, araba önce immobilizer sonra yüksek voltaj hatası verdi.. ortada hiçbisi yokken! birde benim profili tanımıyor üzerine;)
ya güzel araba, kullanması çok keyifli ama bu yazılımdaki amatorlugu değil 1.5, 1.55 bile kurtaramaz...
Yerli milli yeni doğmuş çocuk diyoruz da kabak tadı veriyorlar.
Bu araçların garantilerini 5-6 yıla uzatmaları lazım.
Bunun için toplu baskı yapmak lazım Twitter üzerinden.
Yapamıyorsan getirt Pakistanlı yazılımcılardan 3-4 ayda stabil hale getirsinler.
Nedir bu rezillik anlamıyorum
Hiç mi utanmıyorlar
Hiç mi eksiklenmiyolar.
Bu insanlar bize güvendi mağdur ediyoruz gece gündüz çalışıp düzeltmeliyiz
diye düşümüyorlar mı?
Aklım almıyor
“Bir marka nasıl olunmaz” konusunda Örnek olacak gelecekte. Ben de sürüşüne hayran olup 2 tane aldık geçen sene. Birde kredi kampanyası falan da yoktu 3M e geldi tanesi. Hayatimin en büyük hatası ve pişmanlığı oldu. Biz yandik, insallah düzeltirlerde mağdur sayısı çok olmaz.
Yarın git orada yüklerlerquote:
Orijinalden alıntı: volkandeutr
Su an deniyorum ve güncelleme başarısız diyor :)
Ankaradayım ben..
Valla zarara mı yanayım çektiğimiz ve çekeceğimiz rezilliğe mı bilmiyorum.
Resmen parayı çöpe attık
Benimkiler Falken Euroall Season As220 Pro - 4 mevsim olan
FK520 olanlar yaz lastiği ,idefix yanlış girmiş
Benim yazlıklar (aracın üzerinde gelen Lassalar ) 8bin km de ve çok çok iyi durumda , poşetledim kilerde duruyor , ilgilenirsen haberleşelim
www.hepsiburada.com
Falken 235/50 R19 103W Xl Euroall Season AS220 Pro Dört Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/falken-235-50-r19-103w-xl-euroall-season-as220-pro-dort-mevsim-uretim-2023-pm-HBC000062XB5S
-
Geçenlerde içten yanmalı araçlara baktım acaba dönsem mi diye, bir bayi takas için 1500₺ verdi kıyamadım yok dedim. Aracın sürüşü, konforu, yol tutuşu harika ama bu yazılım hataları maalesef soğutuyor. Benimki biraz aşk biraz nefret bakalım ne olacak sonumuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X