Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (705. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Multistrada , Multistrada
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.317
Cevap
333
Favori
615.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 6.2.2025)
Giriş

Volkan hayırlı olsun ,senin şasi benden önceydi sanırım ,benim 23binlerde sen ne zaman teslim almıştın ?

Serviste birisi sordu , ona sordukları başarısız mı bulanamadı mı ? başarısız ise önce servis çözecek ,bize gelin diyorlar ,bulunamadı ise dosyayı yeniden gönderme yani randevu veren ekiple irtibat

Doğrudan randevusuz servise gidebilirsin ,durumu anlatınca yardımcı olurlar  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

Ben aranmış ama açamamıştım ,sonra çağrı açmıştım ,dosyayı yükledinizmi dedi hayır deyince söyleyim göndersinler siz ara ara kontrol edin dedi ,bugün baktım yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 4 Şubat 2025; 21:19:21 >
  • winamp44 W kullanıcısına yanıt

Pek hayırlı bir işe varmayacak bu işin sonu...

Bu şirket ne yaptığını bilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba togg t10x almayı planliyorum.
    Youtubeda vidyolar izledim çok özellikli araba olduğuna kanaat getirdim ama bu forumda gerçek kullanıcı deneyimini göreceğimi düşündüm kararsız kaldım
    Qasqhai arabam var 1100 TL+650bin düşük faiz kredi 150 falan da ayarlayıp alsam diyorum bu aracı diye düşünüyorum
    Antalya'da yaşıyorum sizce almalı mıyım yoksa bekleyip diğer markaların biraz daha düşmesini mi beklemeliyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • htezcanolur H kullanıcısına yanıt
    Hakkınızda hayırlısı hangisiyse o nasip olsun kardeşim.
    Şahsi görüşümdür, şimdi alacak olsam yine TOGG alırım🤷🏼‍♂️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    500 0 faiz kredi var zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Ben 650bini 30 ay 0,99 diye düşünmüştüm
    Meğer 30 ayda 2,29 Muş
    Çok da süper kampanya olmamış olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    qasqhaiden sonra memnun kalırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sorunları okuyarak alın. Sorunlar karşısında araçsız kalmak size ciddi sorun oluşturacaksa yaklaşmayın. Yoksa gayet güzel bir araç. Bunun için test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim

• Son 1 aydır ne zaman araca binsem N konumunda oluyor meret, ESA ya alıştık bir de bu çıktı şimdi. Neyden kaynaklanıyor bilen eden yaşayan var mı?

Yazılım desteği şart yoksa bu gidişle hesap makinesi teknolojisinden öteye geçemeyecek araç.

• muratt29 M kullanıcısına yanıt

Ben yaşıyorum, ESA ile birlikte oluyor hatta trafikte ilerlerken benim araç kendi kendine N'ye geçiyor.

Alıp başınıza bela etmeyin, aracın bir sürü sorunu var, Qasqhai'yi ararsınız her gün.

• ayhankarabudak36 A kullanıcısına yanıt

bir defa yaşadım bunu aylar önce, ışıklarda beklerken, elim mi değdi acaba diye düşündüm hatta vites kulakçığına yanlışlıkla falan.

sabah çalıştırırken N de açılma sık olurdu, son güncellemelerden sonra hiç görmedim. 1.5 ve 21.1.26 yazılım yüklü şu an. Düzelmiştir inşallah tamamen.

sizin aracın sürümü nedir hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 5 Şubat 2025; 10:41:15 >
  • Karlar düşer, düşer düşer ağlarım.

Ekranlar da ateş ediyor. (Seyir halindeyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 5 Şubat 2025; 12:3:32 >

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

toplam 4 km yol gidip 2kw tüketmişsiniz, 20 lira yakmış yani. ağlayacak bir şey değil aslında  

bu yol 20km olsa düşe düşe ortalama 20kw lara gelirdi muhtemelen.

Aynı yol benzinli SUV'la yapılırsa en az 15-20 lt /100 km tüketilir, km si 9-10 TL ye gelir.

En pahalı DC şarj bile yapsanız km si 4-5 TL ye gelmiş

ya şu arabaya araba muamalesi çekmeyin

akıllı cihaz dedik boru mu bakmış senin tüketim 57kw/h tasarruf etmek için ekranları kapatmış bu 

• sadays S kullanıcısına yanıt
    100 yıllık firmalar bile sorun yaşıyabiliyor. Vw id4 çıkalı 4 yıl oldu daha yeni yeni topluyorlar sorunları. zamanla düzelecek şeyler.

Kasımda aldığım v1.5 ile en ufak bi sıkıntı yaşamadım mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 5 Şubat 2025; 12:43:58 >
  • Merhaba. Togg V2 full versiyonu yeni satın aldık. 1.5 yıldır tesla long range kullanıyorum. TOGG ilk çıktığında da satın almak istemiştim ama yazılımcı bir arkadaşın uyarısıyla ürün olgunlaşana kadar beklemeye karar vermiştim. Şimdi aldım henüz arabanın acemesiyim. Tesla ile beraber kullanacağımdan karşılaştırma imkanım da olacak. Ancak ilk izlenimim iki ürünün oldukça farklı olduğu. TOGG, tasarımda, mal kalitesinde ve süspansiyonda oldukça iyi. Ama Teslanın yazılım seviyesine yaklaşması çok zaman alacak.
    İlk dikkatimi çeken farklı ekranların harmonisinin çok zor olduğu ve kırılgan olduğu.
    Bunun yerine tek ekran ya da iki ekran ile başlasaydı daha efficient olabilirdi.
    Yazılım tarafında Vestel varsa bence bir an önce oradan atılmalı ve hatta ortaklıktan çıkarılmalı. Mümkünse yerine Baykar ortak olsa süper olur. TOGG projesi başladığında Baykar’ın parası yoktu. Şimdi mebzul miktarda cashi var. Projeye dahil olursa TOGG çağ atlar.
    Şu ana kadar TOGG’da sorun yaşamadık. İnşallah yaşamayız.
    Arabayı çalıştırırken biraz beklemekte fayda var. Farklı ekranların arkasındaki beyinlerin uyumu zaman alıyordur.
    Aracın kullanımı gayet güzel. Yolda seyrederken sağa sola sinyal verdiğimde yan kameralar devreye girmiyor. Yok mu ben mi bulamadım henüz bilmiyorum.
    Km yaptıkça objektif tespitlerimi yazmaya çalışırım.

• munadi M kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam.

Her şeyiyle daha üstün veya her yönüyle daha kötü değil. İyi yanları da var eksikleri de tesla ya göre.

Togg Keyifli bir araç bence, o yönü çok güzel.  

Eksikliği yazılım genel olarak ve o da sonradan, yıllar sürse de, güzelleşebilir.

Sinyal verince yan kamera görüntüsü yok maalesef, öyle bir özellik yok  belki belki sonradan açarlar. Yandan araç geliyorsa ekranda uyarı veriyor ses de çalıyor. O kadar.

• Yazılımın olgunlaşma süreci 5-10 yıl bile sürebilir.
    Bu arada tabi aracı kullanıyor olacağız yine. Kullanırken gelişecek inşallah.

• 
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.