Şimdi Ara

Yerli otomobilin kokpitinden ilk görüntü! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
3
Favori
46.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla beğendim tasarımı.İtalyanlar anlıyor bu işten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yandaki Ekran umarım bu kadar görüş mesafesinin dışında değildir.
    Ekran biraz daha görüş mesajesi içinde üste olması çok daha kullanışlıdır.

• bu arabanın üretileceğine inananlar varken bu ülkede siyasetçi olmaktan kolayı yok. Zaten 17 yıldır bu kanıtlanmış durumda artık 2023 de göklerde tfx ile yollarda lale ızgaralı araba ile uçarız Arabayı destekleyenlerinde %90 ı akşamları donarak metrobüs bekleyip ne zaman et yediğini unutanlardır ama olsun yola devam hedef 2053 sonrada 2071
  • İçi çok güzel görünüyor.
  • Yarın fiyatda açıklanacak mı ?
  • Çok beğendim. Ama gerçekçi olalım ledler ghost göstergeler, aracın kıvrımları falan, eğer kaliteli bir montaj yapılırsa bu aracın 150 bin TL den aşağı satılması imkansız. Oda ÖTV siz olacağı için. Anladığım kadarı ile İtalya da bir üreticiye tasarlatılmış ve prototipler yaptırılmış. Hakları bize ait olup Türkiye de üretilecek. Hayırlı olsun. En azından bir yerden başlandı.

Alırmıyım? Hayır. Alamam. Çünkü bu aracı alacak param yok. İsterdim ki devlet bir kez olsun alt tabakayı düşündeydi de asgari ücretli de 10 yıl vadeyle sıfır arabaya binebilseydi. Bu dünyada zengin olmak varmış.

• routemaster kullanıcısına yanıt
    çinlilerde önce tvli takoz telefonlar ütettiler ama şimdi şimdi abde amborgodan başka yol bulamadılar. sizlere kalsa nereği var ithal alalım derler tıpkı 50 yıl önceki pırpır uçaklar gibi.
  • gösterge paneli, ve içi o arabaya ait değil birisi atmış yani gayri resmi paylaşım resmi değil içindeki ekranın soldan sağa kesintisiz olacağını söylemişlerdi
  • Tornado of Souls kullanıcısına yanıt
    sen de haklısın kardeşim bi b*k bilmediğin konularda gerizekalı gibi ahkam kesmek de büyük emek istiyor. bu kadar basitmiş. burda teslanın senelerdir kullandığı araç platformu ve tasarımının doğrudan lotus lisansı satın alınarak üretildiğini bile %99 bilmeyen bir adamsın ağzını yamulta yamulta kastım şop diyorsun. prim yapacağım diye ampır sampır konuşma şu arabanın üretiminde emeği geçen 1 kişi karşına çıksa korkudan olduğun yerde dikilip 2 kelime edemeyeceksin burada cahil cesaretiyle boş konuşuyorsun.

• Güzellll

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O lale izgarayi degistirin..

• quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely

sen de haklısın kardeşim bi b*k bilmediğin konularda gerizekalı gibi ahkam kesmek de büyük emek istiyor. bu kadar basitmiş. burda teslanın senelerdir kullandığı araç platformu ve tasarımının doğrudan lotus lisansı satın alınarak üretildiğini bile %99 bilmeyen bir adamsın ağzını yamulta yamulta kastım şop diyorsun. prim yapacağım diye ampır sampır konuşma şu arabanın üretiminde emeği geçen 1 kişi karşına çıksa korkudan olduğun yerde dikilip 2 kelime edemeyeceksin burada cahil cesaretiyle boş konuşuyorsun.
    şu araç bir çıksın bu lafları afiyetle yedireceğim sana.bu mesajı şikayet etmiyorum kalsın ki, rezilliğini herkes görsün.haa eğer şimdiden rezil olmak istiyorsan, bir kaç mesaj yukarı bak, paylaşılan iç mekan ile fiatın konsept arabasının içinin aynı olduğunu gör.

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Ben iki iç mekan arasında benzerlik göremedim ama ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüsami

gösterge paneli, ve içi o arabaya ait değil birisi atmış yani gayri resmi paylaşım resmi değil içindeki ekranın soldan sağa kesintisiz olacağını söylemişlerdi
    Bende böyle düşmüştüm ama rıfat hisarcıklıoğlu kendi Instagram sayfasında paylaştı.Hatta 19.23 de yeni paylaşımı olacakmış 1dk var bakalım hangi detay gelecek

Edit..yeni video geldi içi resimdeki gibi olacak o kesinleşti.togg twitter sayfasında paylaşıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 26 Aralık 2019; 19:28:11 >
  • Sonuç Yayınlandı...

• Yeni görüntü geliyorr...

• Arababin kamuflajla köprüden geçtiği videosu geldi çarşafa geçirmişler

• Yine kokpitin goruntusu var. Sürücünün onundeki hiz vs gosteren ekranin yanina dogru uzanan (mercedeslerdeki gibi) ekran var.

Biri o goruntuyu atar sanırım buraya

• Arac hangi ilimizde uretildi bilen var mi?

• Start ve stop kelimeleri TÜRK DİL KURUMU na eklenmiş oldu .

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.