Şimdi Ara

Yerli otomobilin kokpitinden ilk görüntü! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
3
Favori
46.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

Apple telefonları da fabrikanın olduğu Çinli Foxconn dizayn ediyor.Kafalar bi milyon hep.Ne güzel ya...

Burada nihayi maksat marka üretebilmek aracın cıvatasına kadar kadar Türkiyede üretmek değil.Öyle bir üretim tarzı kalmadı zaten.Mercedesi ,Peugeotyu ,Volkswageni senelerce Murak Günak isminde bir Türk tasarladı ,ekibin başında o vardı.Ne direlim şimdi bunlar Türk markası mı?
    Apple ile durumu karşılaştırmak komik olmuş zira Apple işletim sistemini,işlemcisini kendi üreten bir firma.

Onun haricinde 2. cümlene katılıyorum şu durumda yerlilik oranına takılmamak geriyor önemli olan elektrikli otomobiller pazarında güçlü bir markaya sahip olabilmek. Yarını merakla bekliyorum hangi marka altında yapılacak tanıtımı. Umalım iyi bir isim ile çıkış yapsın. Keşke seri üretim tarihi de daha erken olsaydı yıllardır otomobil üreten bir çok firma elektrikli otomobil üretimine bizden daha hızlı adapte olabilecekken pazarda kendimize yer bulmak oldukça zor.

• Bir araç üretmek o kadar basit deil arkadaşlar. evet tasarım yurt dışında yaptırılmış olabilir. Bazı arkadaşlar neden türk tasarımcılar yapmadı vs. diyor o işler o kadar kolay deil ve bilgi tecrübe vs. bir çok etken gerekiyor. Sadece iş kaporta ile bitmiyor malesef. evet bir çok parçası belki ilk etaplarda yurt dışından alınacaktır ancak bu işe el atmamız lazımki ileriki yıllarda kendimiz üretebillelim. Bence tasarım herkes için göreceli ben çok ta kötü bir tasarımı yok evet eksikleri olacak göze batan şeyler. Ancak ülkemiz için bu tip girişimleri halk olarak destekleme lazım. Tabi bu tip araçların satış fiyatıda çok önemli. Halk arabası olacaksa bence bu araçlardan ötv alınmaması lazım. Sonuçta ötv muhabbetini yurt dışından gelen ürünler için koymuşlardı bu araç ülkemizde üretilecekse alınmaması lazım.

• D.Baran kullanıcısına yanıt
    Ya adamı öyle nicke sardırırlar işte. Asıl konuya dönmeyeceksen kapatalım konuyu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    Valla ülkedeki bütün makine mühendisleri senin gibiyse yandık ki ne yandık.Yazdigin saçmaliklarin hepsinin internette cevabi var. Gerçekten üzülüyorum bu yorumuna.Başka bi markanın uretim bandında prototip üretmezsin.İzin alman lazim.Adamlar uluslarasi çalisiyor.Sen prototip üreteceksin diye üretimini durdurmaz.Hepsinin rakamsal olarak cevabini bu projede çalisan muhendisler vermişler gir internete bak.Üretecek fabrika bilmem ne yok demişsin de.Adamlar zaten prototipler testleri tamamlanıp hazır oldugunda ona göre üretim bandı kuracaklar.Çok daha detaylı bilgiler var.Prototipin neden italyada yapildigi vs vs projede çalisanlar açıklamişlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Oldu peki Peterpann kardeş bir numarasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli otoyu 30000₺-40000₺ alamıyorsam yerli demem.

• Araba has be has İtalyan yapımı arkadaşlar.Yerli diye kendinizi kandırmayın

• Yerli otomobil üretecegine inananlar var. Saskinim. Ortada para yok, pul yok. Fabrika yok. Arge yok. Adamlar donumuza kadar satacaklar. ülkede üretim yapan firmalar konkordato ilan ediyor. Siz de hala araba yapacagimiza inaniyorsunuz. Kokpitteki butonlar menüler bile ingilizce bari milleti kandiriyorsunuz onu Türkçe yazsaydiniz.

• Bildiğin fiatın konsept otomobilini almışlar. ARACI ÇOK MERAK EDENLER İÇİN BUYRUN TAM RESMİ

Lansmandan önce ben göstereyim

Yerli otomobilin kokpitinden ilk görüntü!

Bu arada fiatın iç mekanı.

Yerli otomobil diye söylenen aracın tanıtılan iç mekanı iki aracın iç görselide pc üzerinden yapılmış çizim resimleri. zaten benzerlik ortada

az kaldı 2023 olsun ondan sonra bu haberleri görmeye gerek bile duymayacaksanız

bundan sonra haber editörü ben olayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 26 Aralık 2019; 18:36:6 >

• %100 yerli ekibi toplar çizdirirsin tasarım ateş eder,
    Ama en basitinden sürücü posizyonu, görüş açıları, ağırlık merkezi, baş omuz diz medafeleri, koltuğun ön tekere yakınlığı, rüzgar direnci şu bu derken birinde hata yapsan dönüşü olmaz.

• KızgınHokkabaz K kullanıcısına yanıt
    anlattığın şeyler unutulsun diye yapılıyor zaten bu haberler
  • Prototip aşamasının bir ilerisini görmeden hiç ümit bağlamayacağım. Bu ülkede Jet Fadıl da prototip araba gösterdi, sonucunu hepimiz biliyoruz. Şimdiden umut bağlayıp salak yerine koyulmak istemiyorum yıllardır aynısını yaptılar bu sefer bir tık ötesine götürmüşler işi.

• Kaldı 1 gün.İnsallah gaz alıp arkası kesilmez.Sonuna kadar gidilir.

80-85M ülkenin kesinlikle bir otomobil firması olmalı.

• Bilgi ekranında ingilizce yazıyor ama olsun yerli ve milli.

• StrangerLovely kullanıcısına yanıt
    Asıl Sen kimsin la, bilir kişi kişi misin, burayı istediğim gibi kullanırım, sana giren çıkan ne, söyle bilelim

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Eldorado_ -- 28 Şubat 2020; 7:3:43 >
  • super olmus haydi bakalim az kaldi tanitima

• Nurhan Halit N kullanıcısına yanıt
    Araştırdım bulamadım yok öyle bir bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zacharryyou -- 26 Aralık 2019; 18:50:8 >
  • Aracın parçalarının Türkiyede üretimi için açılan fabrikalar hangileri, neredeler?

• pininfarina harikasın

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.