Şimdi Ara

Yerli otomobilin kokpitinden ilk görüntü! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
3
Favori
46.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İsim ve amblem belirlene kadar şimdilik koyulmuştur bence boş kalmasın diye .
    Amblem iyi de TOGG diye marka hoş olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MehmetDH5355 M kullanıcısına yanıt
    Karşılaştırma çok anlamlı değil. Tesla bileşenleri diğer markalardan almış olabilir ama önemli olan motordur. Şirketin adı da Tesla Motordur ve bir startup olarak kurulmuştur. Bizim yaptığımız ise şudur. 5 babayiğit devlet desteği ile bir araya gelmiştir ve araca ne gibi bir katkı sağladıkları henüz bilinmemektedir. Sahi Türkiye olarak bu racın neyini yaptık? hiçbir yerde yazmıyorda.
  • Tornado of Souls kullanıcısına yanıt
    araç hakkında bir şey bildiğimi iddia etmiyorum. senin bilmediğin hakkında konuşmamanı söylüyorum. aracın, görünüşü dışında bir şeyini eleştiremiyor veya sorgulayamıyorsun çünkü bir b*ktan anladığın yok. insanlar doğrusunu öğrensin demişsin ama saçma sapan şeylerini ddia sensin. aracın tasarımında orada bulundun mu? yok. yerli olmadığına nasıl karar verdin? mabadınla, çünkü biz yapamayız. iddiayı ortaya atan kişi kanıtlamakla yûkümlüdür. araç yerli değil diyen sensin, ne kadarı yerlı üretim ne kadarı değil kanıtlamakla yükümlü de sensin. asıl ben bekliyorum iddianı kanıtlamanı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MehmetDH5355 M kullanıcısına yanıt
    Evet ben biraz iyimser düşündüm sadece. Çünkü ekranda göründüğü kadar kaliteli olacağını düşünmüyorum. Bu aracın söylediğiniz araçların yarı kalitesinde olması bile bizim için büyük şans olur. Bu arada ülkemizde hukuken herşey mümkün bunu da belirteyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

Ekran çok aşağıda kalmış gibi
    Yukarda boydan boya ekran var. Hız gösterisinin çizgisinden devam ediyor.

• TITAN kullanıcısına yanıt
    fabrika prototip çıkmadan önce açılabilir mi?
    sizin gibiler yollara çıksa dahi kabullenemez gerçeği.
    yaklaşıyor merak etmeyin. o gün geliyor...

bu iş sayesinde milyarlarca lira trye kalacak ve getirisi olup türk ekonomisine girdi sağlayacak. cari açığı kapatacağı gibi fark yaratacaktır. destek ver. sonunda sen de kazanacaksın. Türkiye kazanacak.

siyaset üstü bi konu olduğunu görün artık.
    bu tür projeler siyaset üstüdür.
    ayrıca ülkemizde nükleer enerji santralinin olması elektrik fiyatlarını düşüreceği gibi araçların da elektrikli olması ucuza çok yol yapmaya yol açacaktır. maliyeti az her türlü milletimize kazanç olacak.

o yüzden siyasi olarak bakmayın. mesela yerli savaş uçağı projesi siyaset üstüdür. sihalar siyaset üstü meseledir. nükleer enerji santrali, ya da bunun gibi üst düzey teknolojik çalışmalar, füze yapımı, motor üretimi gibi konular siyaset üstüdür. çünkü bu tür projeler ana bileşen konumunda olduğundan ve ekonominin büyük bir kısmını oluşturduğundan siyasi bir konu olamaz.

• StrangerLovely kullanıcısına yanıt
    aracın görüntüsü dışında elimizde veri olmadığından eleştiremiyor olmamız normal değil mi sayın einstein? resmi hesap laleyi ve kokpiti paylaştı ben de o konuda yorum yaptım.aracın italyan olduğu da zaten ortada.eee daha niye ağzını bozarak saldırgan şekilde yorum yapıyorsun? ailen sana hiç mi terbiye vermedi?
  • 500 kilometre menzili olursa ve hızlı şarj ile yarım saatte %80 sarj olursa fiyatida her sey dahil 100 bin tl olursa iyi satar.

Yoksa çöp, isterlerse Ferrariye benzetsinler, olay menzilde, batarya omrunde ve fiyatinda bitecek.

• Neden fanrika yok, niye tasarım italyan vs diyenlere cevap niteliğinde okunması gereken flood

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tornado of Souls kullanıcısına yanıt
    Lale gerçekten çok kötü. Benim fikrim de bu şekilde. Sen bakma bu trollere, şevkini kırmasınlar, herkes fikirlerini söylemekte özgür bu ülkede.
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Dalga mı geçiyorsunuz yoksa gerçek mi söylüyorsunuz? Neresi benziyor buna Allah aşkına? Diyelimki Fiat'tan kopyalandı, Fiat'ın buna izin vereceğini mi düşünüyorsunuz? Patent, telif, lisans haklarından bi-habersiniz galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

öyle marka ismi olmaz saçma
    audi isminin nereden geldiğini bir araştır. Togg ismini beğenmediysen o başka ama togg bana gayet olgun geldi.
  • warchief46 W kullanıcısına yanıt
    ne kopyası ? satın alınmış diyorum zamanında cadillac cts ye folyo geçirip yerli diye tanıtıp şakşaklanmadımı ? peki cadillac dava mı açtı hayır neden çünki satın alındı. firmalar bu tür araçların satışını yapıyor kaldıki bu araç üretilmeyecek bile tanıtım amaçlı satın alınmış protetipten öte değil. tanıtılıcak ve unutulup gidecek.
  • İsmini bilmiyorumda model adı Şahin olsun bence. Evini satıp alacak adamlar var, sırada bekliyorlar
  • İçi muhteşem duruyor çok güzel hakikaten başarılı çok beğendim ben arabanın dışından ziyade içinin güzel şık olmasını tercih ederim ki bu da tam olmuş👍

• Umarım buda geçmişteki chevrolet ve göklerdeki uçağımız gibi havada kalan bir proje olmaz. Fiyatı 150 bin lira olursa kredi falan alınabilir.

• besttrr kullanıcısına yanıt
    Bu saydığın özellikte 100 bin liraya nerde C-SUV var. Bırak 100 200 bin liraya nerde varda 100 bin lira olmazsa çöp falan diyebiliyorsun?

• Çöp. Köpeğimi bindirmem bu arabaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: olvidohho08

Bu saydığın özellikte 100 bin liraya nerde C-SUV var. Bırak 100 200 bin liraya nerde varda 100 bin lira olmazsa çöp falan diyebiliyorsun?
    Vatandaş elektrikli arabaya sicak bakmiyor.

Ne udugu belirsiz olan arabayi kobay olarak kullanmak istemeyecek

Bataryasi konusunda supheler olacak

Ulkede hizli sarj ağı yok.

Dolayisi ile bugunun sartlarinda 150 bin liranin uzerinde bir rakam ile cikarsa direk çöp.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.