Şimdi Ara

Yerli otomobilin kokpitinden ilk görüntü! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
3
Favori
46.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üretilmeyecek arabaya inanan uyuyanlar ordusu bunlar başka bir şey değil. Altay vardı hani ne oldu senelerdir ses çıkmıyor hani nerede yerli milli tankınız ? Herkes bir gaza gelmişti bayraklar asılmıştı altaydı tanktı nerede ya nerede?? Ama bir dakika yoksa hala altayın motoru bulunamadı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 26 Aralık 2019; 20:24:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tornado of Souls kullanıcısına yanıt
    aracın tasarımı bilindik biri.
    üretim yeri uygun olmadığından prototip yurtdışında üretilmiş ancak prototipinin orada üretilmesi italyan üretimi olduğunu göstermez.
    iç aksam vb. içerisindeki malzemeler trde üretildiğinde italyan üretimi mi yerli üretimi mi anlarız ;)

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Cadillac cts değil bls idi. Aynı araç saab'da da vardı. Ordaki ortak bir platformdu, yani halihazırda vardı. Siz şimdi diyorsunuz ki, Fiat'ın konsept yani henüz inşa etmediği platformu satın aldık. Çok mantıklıymış!!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada ekranda "AUTO" yazıyor. Bu şu demek, Teknoloji partneri Turkcell aracın yazlımını Türkçe değil ingilizce yazmış. Direk ihracat odaklı yani.Yerseniz...
  • dünyada fabrikası olmadan üretilen ilk araba olacak değil mi bu araç ?
  • Uzay teknolojisi gibi sevinenler var😀 hayatinizda ne degisicek sokaga ciktiginizda hicbisey yer mili vergiler insin önce 😀teknolojiye normal fiyatlardan ulasalim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

dünyada fabrikası olmadan üretilen ilk araba olacak değil mi bu araç ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• dünyaya katkın nedir? 0 faydalı bir mahlukatın burada yorum kasmaktan başka işi olmayan birinin bu tür şeylere alışkın olmaması normal olsa gerek.

boş boş konuşuyorsun!
  • herşeyi geçtim fiyatını merak ediyorum ben. kimse kara gözüne kara kaşına dünya markaları dururken yeni bir markaya para vermez. uygun olursa satar amaç müşterinin ayağı alışsın kaliteli bile olsa ucuza satacaksın ki sattığın insanlar memnun kalsın reklamını yapsın yoksa olmaz bu iş.
  • Tasarımı çok güzel. Şaşırttı baya beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    200 küsür bin lira olacak diyorlar o kadar paraya başka araba alsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcan y

200 küsür bin lira olacak diyorlar o kadar paraya başka araba alsana
    Hocam 6 bin lira maas ve Istanbul'da oturunca araba zaten biraz hayal. Ama ben benzini cok pahali buldugum icin elektrikli istiyorum gelecek elektrikte. 200 bin lira da kaliteli bir elektrikli araba icin sudan ucuz. Kaldi ki 150 bin lira civarinda olacak diyorlar cok mantikli gelmedi bana ama iki seneye ne olur bilinmez.
  • Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    https://www.linkedin.com/company/toggas/people/

Burada adın yok diye mi bu saldırgan tavır :D

Bak kaç mühendis var görebilirsin.

Tek tek profillere gir de gör neyin ne olduğunu.
  • ben de zaten prototipe göre Türkiyede üretilecek diyorum.tartışmanın sonundaki mesaja göre yorum yapmak doğru değil.diğer sayfalardaki ilk mesajım duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Üretilmeyecek arabaya inanan uyuyanlar ordusu bunlar başka bir şey değil. Altay vardı hani ne oldu senelerdir ses çıkmıyor hani nerede yerli milli tankınız ? Herkes bir gaza gelmişti bayraklar asılmıştı altaydı tanktı nerede ya nerede?? Ama bir dakika yoksa hala altayın motoru bulunamadı mı
    Uğraşma hocam.Beyni her ay resetlenen halk elbet inanacaktır.Altay tankının motor ihalesini de Avustralya almıştı,yanlış bilmiyorsun.Ha birde Atak helikopteri vardı.Rolls-Royce motoru olan,başkalarının envarterinden çıkardığı a129 model helikopteri aldık,ucuna taramalı bağladık,Abd bizden tövbe istedi,diz çöktü.Dombıralar çalındı,halaylar çekildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoomBookTR

dünyaya katkın nedir? 0 faydalı bir mahlukatın burada yorum kasmaktan başka işi olmayan birinin bu tür şeylere alışkın olmaması normal olsa gerek.

boş boş konuşuyorsun!
    benim bir katkım olmadığını hemen anladın demek sanalda nick den karakter tahlili yapabiliyorsun. sanırım çocuk falansın böyle saçma bir şey yazdığına göre. mahluk derken sen mahluk bile olamayacak bir zavallısın ki tanımadığın insanların dünyaya katkısının 0 olduğunu iddia edebiliyorsun neyse haydi çocugum başka kapıya başka boş yapma benle...
  • Güzel görünüyor, umarım iyi bir şekilde devam eder.
  • Çok umutluyum be. İnşallah gurur duyacağımız bir iş olur

• Vestel çinli şirketle batarya fabrikasının makinaları için anlaştı ve yarın araç fabrikasının konumunu belirlenecek. Çıkmaması için bir neden yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 26 Aralık 2019; 21:4:55 >
  • Fiyat tahminini nasıl yapıyorsunuz.Üretime dünya kadar zaman var,bugünden kim fiyat verir.150bin,200bin vs vs tahminler havada uçuşuyor ama olurda yarın fiyat verilirse saçma olur

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.