Şimdi Ara

Yerli otomobilin kokpitinden ilk görüntü! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
3
Favori
46.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yoo hiç birşeyi kanıtlamam falan gerekmiyor. O yazılımı Turkcell'in yapmadığını düşünüyorum, fikir telakki ediyorum. Niye takıldın kaldın burada, ne zoruna gitti anlamadım açıkçası?
  • Bazıları neden yerli arabaya muhalif oluyorsunuz, neden karşı çıkıyorsunuz diye saldırmış hemen... Balık hafızalı olsak, taa 2010 yılından beri aynı haberleri gördüğümüzü unutsak, her gün kandırılmaya müsait olsak biz de destek oluruz tabi ki ama beynimizdeki hippocampus tanrıya şükür ki çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErrorVerenHesapMakinası

Vestel çinli şirketle batarya fabrikasının makinaları için anlaştı ve yarın araç fabrikasının konumunu belirlenecek. Çıkmaması için bir neden yok.
    Hocam şunu merak ediyorum.Zaten halihazirda Yiğit akünün,elektrikli otomobillere yılda 1.5 milyon hücre üretebilen,fabrikasının yeri belli,kapasitesi belli,bütçesi,pazarı belli olan fabrikası var,yanlış bilmiyorsam 3 senedir de üretiyor.Şimdi neden Yiğit değilde; 'Biz yazılımı,dizaynı,donanımı tamamen yerli olan Vestel telefona 400 mliyon lira harcadık.' diyen bir adama bu otomomobilin aküleri teslim ediliyor ? Biliyorsun ki,vestel telefon tamamen Çin malı.Üstelik Ahmet Zorlu telefon üretimini Manisa'da yaptığını da söylüyor.Şimdi bu adama güvenip,ve projenin başındaki bu adamın aynıları olan kişilere güvenip,yerli otomobil üretiliceğine gerçekten inanıyor musun ? Görüşlerini almak isterim.

• bazı akaraplar kuduruyo köstek oliyisiniz diye. ula fabrikaları kapatanlara köstek oldunuz mu siz? bu ülkede üretilmeyen bi araba vardı. şimdi de üretilen sadece araba olacak. yirli iribi. ülkenin %90'ının parasının yetmeyeceği yetse bile EKONOMİK KRİZDEN dolayı almayacağı veya yurtdışı araç alacağı malum.. benim cebimdeki kuruşa göz dikenler bi ömür toplayamayacağım paraya araba yapıyormuş da buna sevineccekmişim. buna kim sevinir biliyor musunuz? anca sizin gibi köylüler
  • crista galli C kullanıcısına yanıt
    Ülkemiz insanı maalesef her şeyi çok uç noktalarda yaşamayı çok seviyor. Böyle bir şeyde bile tarafsız olmayı beceremiyor. Devletin yaptığı her yatırıma maalesef seçim malzemesi gözüyle bakılıyor. Doğrudur seçim malzemesi de olabilir, yatırımın iyisi de olabilir kötüsü de olabilir bunlar her zaman her dönem olur. Ancak güzele, iyiye de çirkin,kötü denecek kadar veya daha ortada gerçek bir bilgi olmadan yorum yapacak kadar kopmuş, bütünlüğünü kaybetmiş ne yazık ki milletimiz. Atatürk gerçekten çok ileri görüşlü bir lidermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 26 Aralık 2019; 21:53:17 >
  • Assassino! kullanıcısına yanıt
    Evet,bir de know-how öğrenmişler, neymiş efendim s-400 Türkiye de üretilecekmiş sonra biz onu üretmeyi öğrenecekmişiz, İngilizler motor üretecekmiş sonra biz onu üretmeyi öğrenecekmişiz, italyanlar prototipi yapmış biz sonra üretip öğrenecekmişiz.. böyle sürer gider. Adını da teknoloji transferi koymuşlar. Kusura bakmayında bu adamlar sizin babanızın oğlumu da size teknoloji transfer etsinler? Neyin kafası bu anlamak mümkün değil.
  • 47 milyon euro harcadığımız prototip vardı. Sahi buna ne oldu?

Yerli otomobilin kokpitinden ilk görüntü!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shiro Battousai kullanıcısına yanıt
    Her hangi bir parti desteklemiyorum, dediğiniz diğer konuya karşı da çıkmıştım. Bu iyi yapılan bir işi sırf devlet yapıyor kötüleyeceğim anlamına gelmiyor. Bu kadar fanatiklik yapmayın. İyiye iyi kötüye kötü demeyi öğrenin.
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    Yuzde 99 cift ekrandir hocam. Hatta ekran sistemi vw,direksiyon volvo diyorum. Bana oyle geldi :)

• Beyler şu herşeye muhalefet zihniyeti ciddiye almayın bunlar 80 yıldır vızıldıyor dikili taşları yok tek özellikleri çok konuşmak. Bu millet İha yazılımı yazıyor arabaya mı yazılım yazamayacak ayrıca tabiki ingilizce olacak Almanlar almanca mı yazıyor Dünyaya satılacak mevzu sadece iç pazar değil.
    Ayrıca 150.000 bekleyenler boşuna saçmalamasın. Resimlerdeki versiyon gayet teknolojik ve lüks segmentde olacak rakibi Tesla Model X. Byton Mercedes EQC. Audı E Tron olacak onlar 70.000$ ken bu da min 60.000$ olur 400.000 e satılır gayet de alan olur memleket 250.000 lik Passatlarla 400.000 lik Mercedes lerle dolu.

Yerli diye kimse lüks aracı bedava verecek değil Elin Düşmanına para kazandıracağıma bu ülkenin malına para veririm fabrikada çalışan işçi geleceğin mühendisleri kazanır.
    Yeni çıkacak arıza vs diyenler neyi alacak merak ediyorum Tesla dan başka eski Elektrikli mi var Hepsi yeni Herkes Aynı Bataryayı kullanıyor Aynı sorunsuz Elektrik motoru Şase konusunda zaten bu ülke tecrübeli Üreten 5 li Konsorsiyum yeni yetme değil. Aslolan Yazılım ve teknolojisi onu da zaten gayet iyi yaparlar

• Yapsınlar kardeşim yapabiliyorlarsa yapsın millet faydalansın 20 yıldır betona gömdükleri parayı keşke bunlara ayırsalar şimdide tuturmuşlar kanal istanbul kanal istanbul arkadaş bu akp liler bıkmadımı betona gömülen paradan heryer beton heryer taş istanbulun konut stoğu 2milyon kanala gömeceğin parayı başka faydalı işlere harca kanal yapılacak yok şu kadar geçenden şu kadar para kazanılacak biliyoruz biz referandumda da evet verin türkiye uçucak dediler milletin cebine yansıyan tek şey zam üstelik heryerden zam ensesi kalınların cebine tonla para girsin diye 75 milyar lira bu paranın binde birini bile bir arada görmeyen işsiz emekli memur ihtiyaç sahibi varken öncelik kanalmı rantmı #yakanalyaistanbul

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lost in turkey kullanıcısına yanıt
    İşte bak sizin hala anlayamadığınız Know How ile biz atı aldık üsküdarı geçtik. Atak da yaptık başarılı oldu şuan tasarım ve motor da yerli. Bayraktar da başarılı oldu %47 olan Yerlilik Şimdi en gelişmiş sınıf olan Class 3 Akıncı Tiha da %94 oldu Motor ve önemsiz birkaç yer hariç tamamen Yerli ki zaten en önemlisi Radar ve Yazılım gibi kritik alanlar tamamen yerli. Motor kritik olmamasına rağmen o da 2022 den itibaren Yerli olacak. S400 de de yapacağız olacak adamlar ile anlaşma bu şekilde biz ihaleyi teknoloji transferi şartı ile açtık Abd kabul etmedi almadık Rusya vermek için etmek zorundaydı etti aldık. Ayrıca İngiliz Rolls Royce ile Kale Havacılık 2011 de çoktan protokol imzaladı ve Know How yoluyla Bayraktar Atak ve Akıncı için 750bg e kadar olan Turbo Jet motorlar bu yolla Yerli hale geldi tam 7 yıl sürdü ve oldu. Şimdi TR Motor kuruldu TFX için Jet Motoru geliştirilecek o sizin anlayamadığınız Know How olmasa 7 yıl değil 17 yıl sürerdi o motorları yapmak

• lost in turkey kullanıcısına yanıt
    İşte bak sizin hala anlayamadığınız Know How ile biz atı aldık üsküdarı geçtik. Atak da yaptık başarılı oldu şuan tasarım ve motor da yerli. Bayraktar da başarılı oldu %47 olan Yerlilik Şimdi en gelişmiş sınıf olan Class 3 Akıncı Tiha da %94 oldu Motor ve önemsiz birkaç yer hariç tamamen Yerli ki zaten en önemlisi Radar ve Yazılım gibi kritik alanlar tamamen yerli. Motor kritik olmamasına rağmen o da 2022 den itibaren Yerli olacak. S400 de de yapacağız olacak adamlar ile anlaşma bu şekilde biz ihaleyi teknoloji transferi şartı ile açtık Abd kabul etmedi almadık Rusya vermek için etmek zorundaydı etti aldık. Ayrıca İngiliz Rolls Royce ile Kale Havacılık 2011 de çoktan protokol imzaladı ve Know How yoluyla Bayraktar Atak ve Akıncı için 750bg e kadar olan Turbo Jet motorlar bu yolla Yerli hale geldi tam 7 yıl sürdü ve oldu. Şimdi TR Motor kuruldu TFX için Jet Motoru geliştirilecek o sizin anlayamadığınız Know How olmasa 7 yıl değil 17 yıl sürerdi o motorları yapmak

• Ulkenin çalışan kesiminin %40'ı asgari ücretli. Bu aracı kim nasıl alacak bu ekonomik şartlarda benim asıl merak ettiğim bu. Yok yabancılar için yapıyorsak ayrı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MehmetDH5355 M kullanıcısına yanıt
    Bedava isteyen yok zaten, yerli ise ucuz olacak. Amacı ne o zaman? Bu memlkette orta ve alt gelir grubu için birşey yapılmayacak mı hiç?
  • Ülkemizde benzin yoksa elektrik var.

• haxz kullanıcısına yanıt
    Projeyi biraz incelersen asıl amacın İstanbulu Finans Merkezi yapmak olduğunu anlarsın mevzu sadece Kanal değil Büyük Türkiye. 75 Milyar da devletin cebinden çıkmayacak yap işlet devret olacak. Şuna katılırım eski yap işlet devret ler Yap Millete misliyle ödet halini aldığı için güvenmek zor geliyor lakin Büyük Güçlü Türkiye için 3.Köprü 3.Havalimanı ve İpek Yolu Projesi ile entegre büyük bir adım eninde sonunda yapılır engellenebileceğini düşünmüyorum.
    Ayrıca 80 yıl boyunca 1.Köprüden 3.Köprüye 1.Havalimanından 3.Havalimanına kadar karşı çıkmış zihniyet karşı çıkınca insan daha da bir güvenmek istiyor demekki bunda bir hayır var da karşı çıkıyorlar dedirtiyor

• şimdide 2021 de yollarda derler hocam ne olacak
  • Elektirikli heykel yapılsın su an cok ihtiyacımız olan şey birde izmirlilere yürüyen damacana suyu kamyondan doldurup eve kendi getirsin
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.