Şimdi Ara

Yerli otomobilin kokpitinden ilk görüntü! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
3
Favori
46.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devrim arabaları ilk çıkarken de böyle olmuştu inşallah sonu benzemez.
    Şu olsun bu olsun o olmazsa çöp bu olmazsa bir hiç diyen zihniyet yüzünden 80 yılımızı heba ettik. Ha pardon bir ara Anıtkabirin bayrak ipini biz üretmiştik ve bununla övündüğümüz haberler çıkmıştı gazetelere onu unutmuşum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lost in turkey kullanıcısına yanıt
    Çok mu zor sanki yazılımı başka bir ülkeden alıp Türkçe diline çevirmek? Peugeot, Mercedes, BMW (benim gördüklerim) arabalarda ekran Türkçe, yazılımı biz yapıyoruz da benim mi haberim yok? Yazılımı gayet Turkcell de yapmış olabilir. İngilizce diye biz yapmadık mı oluyor? Bırakın şu boş yorumları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 26 Aralık 2019; 21:13:34 >
  • Hyundai ilk çıktığı dönemdeki arabalarına bakın birde şimdiki arabalarına bakın yapmayın etmeyin gerizekalılık yapmayın destek olmayacaksanız bari köstek olmayın sessizce kenardan seyredin. Her çocuk doğar önce emekler sonra çat pat yürür sonra koşmaya başlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevzu yazılımı satın alıp Türkçeye çevirmek değil. Devletden destek alıp araba yapıyoruz diyen şirketlerin ne iş yaptığı. Boş yapan onlar ben değilim.
  • Crossover yada suv gibi duruyor 🤭

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arac neden kara carsaflara burunmus anlamadim ? Anlasilan video cok eskilerden kalma cekilmis...

Anlasilan erken seime karsi kaybetmeme icin tavsan havuc meselesi uygulanacak ... Zaten kilpayi istedikleri oluyor genel secimlerde ama ...
  • warchief46 W kullanıcısına yanıt
    boş boş ne güzel savunuyorsun, bırak bts ctsi yi, o cadillac projesine para verildimi verilmedimi ondan bahset sonra yok oldumu olmadımı o proje ve o harcanan para nereye gitti ? hani cadillac, hani pano ?
  • İhrac edebilecekmiyiz? Ben ona bakarim!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Ben zaten mevzu satın alıp Türkçe ye çevirmek demedim. Demek istediğim yazılım bize ait olmasa dahi Türkçe dil eklenirdi. Orada İngilizce yazıyor diye yazılımının bizim olup olmadığına kanaat getirmeniz saçma. Orada Türkçe yazınca yazılım bize mi ait oluyor onu soruyorum. İngilizce evrensel bir dildir ve bence tanıtımında İngilizce dilinde yazmasında bir problem yok. Bu aracın yazılımını Turkcell in veya başka bir Türk firmasının yapıp yapmadığımızı göstermez.
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Videonun çok eskilerden kalma çekildiğine nerden kanaat getirdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

https://twitter.com/BaranKk20/status/1209774546443788288?s=19

Alıntıları Göster
    hmm italyanlara araba yaptırdık çıkartcaklar çok güzel olunca biz üstümüze alıp kocaelinde araba yapıcaz iyiymiş

ilk başlarda zevkli oluyordu acaba? diye düşünüyordu ama 2010'dan bu yana 71 kere yerli otomobil duyurusu yapılmış şuana kadar elimizde sadece 2 far 1 lale var. birde görünmez uçağımız var çok iyi yapıldığı için kimse göremiyor

• crista galli C kullanıcısına yanıt
    Onlar cevap aramıyor kötülemeye yer arıyor. Bazıları anlamadığından değil kasıtlı olarak yapıyor. Girip okusalar bile devam edecekler.
  • Seninki de farklı bir bakış açısı, saygı duyarım. Ama Yerli arama motoru ve yerli bir çok kopya yazılım üreten Turkcell (Hepsi Türkçe) o yazılımı yapmış olsaydı menü de Türkçe olurdu diye düşünüyorum. Seninki de fikir benim ki de. Hiçbiri boş yorum değil. Umarım anlatabilmişimdir.
  • Death Note kullanıcısına yanıt
    Yarın daha fazlasını alırsın merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNNL

Onlar cevap aramıyor kötülemeye yer arıyor. Bazıları anlamadığından değil kasıtlı olarak yapıyor. Girip okusalar bile devam edecekler.
    Ne güzel demiş Atatürk:

"İstikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dâhilî ve haricî bedhahların olacaktır."
    Benimki fikir seninki bir iddia. Ortaya bir iddia atıyorsan kanıtlaman gerekir. Ben şu anda bilmediğimiz için İngilizce olmasından böyle bir çıkarım yapılmayacağını söyledim hayır yerli diye bir iddiam olmadı.
  • Haderslev kullanıcısına yanıt
    TR de halkın yüzde 94 ü alacak bütçede olamayacak bu aracı. O yüzden mecburen seve seve ihraç etmek zorundayız.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.