Şimdi Ara

Yerli otomobilin kokpitinden ilk görüntü! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
3
Favori
46.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RedPyro

Nerden biliyorsun hocam ? Gece malum mu oldu ?
    Göklerden gelen bir karar vardir duymadinmi yoksa sen o karari
    Sen aksini nerden biliyorsun ki ,bana malum falan olmadi ama sen alişik gibisin geceleri malum olmasina malum yerlerinden
    Bu araba fabrikasyon olarak uretilip satisa cikmayacak aha buraya yaziyorum boş yapmayin , 10 senedir araba yapacaklar koskoca saray yapmak isteyince dakkasinda yapiyorlar da bunumu yapmak bu kadar zaman aldi ?
    Miletin agzina bal çalmak senin gibi tiperi heveslendirmek başka bir şey degil bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

TRT Haber 'i izliyorum, baştan sona izledim, 14:30 'da konuşmacılar çıkacak Gürcan Bey, bakan Varank ve sonra Erdoğan ile devam edip test sürüşü deniyor, 15:00 gibi ortaya çıkmış olacak her şey zaten motoru jantları şasesi çıktı ortaya.
    Sağolasın teşekkür ederim,bende az önce jantları gördüm.Baya güzel duruyor,ortaya güzel birşey çıkacak belli

• TheJudgé kullanıcısına yanıt
    Zeka testine girmelisin bence . Durumun çok vahim . Nerden biliyorsun diyorum , sen aksini nerden biliyorsun diyor🤣 kafaya bak .

Sonra “aha da buraya yazıyorum “ yazıyorum diyor 😃 Bunu da yıllardır yapılmamasına bağlıyor .
    Dünyadan bi haber , bi araç , bi motor yapmanın , lisans almanın , ona uygun üretim bandı oluşturmanın ne anlama geldiği ile ilgili en ufak bir fikrin yok. Olabilir mi olabilir , bilmiyor ilgilenmiyor olabilirsin , o zaman sessizce otur , kara cahilliğini insanlara niye kabul ettirmeye çalıştırıyorsun ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Zeka testine girmelisin bence . Durumun çok vahim . Nerden biliyorsun diyorum , sen aksini nerden biliyorsun diyor🤣 kafaya bak .

Sonra “aha da buraya yazıyorum “ yazıyorum diyor 😃 Bunu da yıllardır yapılmamasına bağlıyor .
    Dünyadan bi haber , bi araç , bi motor yapmanın , lisans almanın , ona uygun üretim bandı oluşturmanın ne anlama geldiği ile ilgili en ufak bir fikrin yok. Olabilir mi olabilir , bilmiyor ilgilenmiyor olabilirsin , o zaman sessizce otur , kara cahilliğini insanlara niye kabul ettirmeye çalıştırıyorsun ?
    Bana zeka testi onerene kadar kendin git , sorularin cevaplarini kendin vermissin ileri zekali arkadasim ,uretim tesisis bidi bidi hangi uretim tesisi miş nu hangi arastirmaymis araba zaten komple italyan firma cizimi hasi ona okey tesismi var ortada boş yapiyosun anca boş boş konuşun isin gucun laf baska bisey yok ortada tesis yok uretim bandi yok gelmis bana uretim bandi diyor , arabanin demosu var suanda onuda kimbilir hangi ulkeden urettirdiler tesis falan yok diyorum ama senin o kalin kafans girmiyor birturlu , gecmis olsun kardesim allah ailene sabir versin ulkemizede sabir versin oksijen israfisin ,senin bu zekana yatirilan harcamayla 3 cocuk okutulur bilim adami olurdu yazik sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 27 Aralık 2019; 14:26:40 >

• açılışa MERCEDES MAYBACH V12 ile mi geliyor malum kişi ?
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    İnşallah, cümlemize ve milletimize ve de Dünya 'ya. :)
    Zeka testine gitmene gerek kalmadı :) arabanın protitipi icin ülkede fabrika mı kurulacaktı ? Yoksa yurtiçindeki mevcut araba fabrikalarına mı ürettireceklerdi , üretim bandlarını bozdurup ?
    Kafaya bak bomboş , bomboş . Tam cahil, dünyadan bi haber . İtalya’da protitpin üretilmesi , orada custom araç üreten fabrikalar olması .
    Sen bunlara kafa yorma , ufacık aklın gördüğün gibi sana yetmiyor , 1 yıla zaten neyin ne olduğu fiziken ortaya çıkar . Bi kaç saate de neyin nerede kurulacağını açıklarlar tahminen , o zaman da git o haberin altına gelecekten bilgiler ver .

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

açılışa MERCEDES MAYBACH V12 ile mi geliyor malum kişi ?
    Ne oldu zorunamı gitti ?
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt
    He kesin öyledir.Azalacağını söylemedimki sen uyduruyorsun kendi kendine yükselecek alçalacak diye onu diyorum ben.
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    Helikopter. Yakışır

• www.haberturk.com/galeri
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Gebze'de tanıtılacak
    https://www.haberturk.com/galeri/ekonomi/498884-yerli-otomobilden-yeni-fotograflar

Türkiye'nin Otomobili, 30 dakikanın altında hızlı şarj ile yüzde 80 doluluğa ulaşacak. Doğuştan elektrikli modüler platform ile 300+ ve 500+ kilometre menzil opsiyonlarına sahip olacak otomobil, merkeze sürekli bağlı olacak ve güncellemeleri uzaktan 4G/5G bağlantısıyla alabilecek. Gelişmiş batarya yönetim ve aktif termal yönetim sistemlerinin sağladığı uzun ömürlü batarya paketine sahip olan otomobil, 200 beygir güç ile 7,6 saniye, 400 beygir güç ile de 4,8 saniye altında 0-100 km/s hızlanabilecek. Euro NCAP 5 yıldız seviyesine uyumlu, platforma entegre edilmiş batarya ile yüksek çarpışma dayanımı ve yüzde 30 daha fazla burulma direncine sahip olacak. Araç menziline yüzde 20'ye kadar katkı sağlayan geri kazanımlı frenleme de otomobilin önemli özelliklerinden biri olarak öne çıkıyor.

• araba çok güzel,

fiyatı 300.000 üzerinde olur, buna ötv kdv teşviği gelmez diğer araçlara zam gelir.

bunu bir kaç imtiyazlı insan dışında kimse satın alamaz.

yapsalardı ya sedan ekonomik bi araç, devlet kullanırdı, filo aracı olarak şirketlere kullandırılırdı, ekonomik durumu zayıf olan ailelere teşvik yapılarak düşük faizli kampanyalarla mesela 5 yılda bir alım hakkı verilirdi... bu şekilde bir faydası olabilirdi.

bilemedim...
  • Günlerdir araba ile ilgili bilgileri medyadan takip etmeye çalışıyorum.Ancak bilgileri paylaşan,konuları tartışanların çoğu,bu sektörle ilgili bağı olmayan,bilgisi becerisi olmayan insanlar.Dikkat edin ekranlarda tartışmalar,bilgi paylaşanlar hep aynı kişiler.
    Seçimi,Kanal İstanbul'u,Siyaseti vs vs tartışan yorumcular şimdide "Yerli Otomobil" tartışması yapıyor.
    Forumda da aynı şekilde bilgisi becerisi olmayan insanlar,sayfalarca boş muhabbet yapıyor.
    Her halta siyasi açıdan bakacaksak,biz ne otomobil ne uçak ne füze kurtarır.
    Maşallah her b.k. biliyoruz,her şey hakkında fikrimiz var.
  • yerli otomobilimizle göklere çıkacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • quote:

Zeka testine gitmene gerek kalmadı :) arabanın protitipi icin ülkede fabrika mı kurulacaktı ? Yoksa yurtiçindeki mevcut araba fabrikalarına mı ürettireceklerdi , üretim bandlarını bozdurup ?
    Kafaya bak bomboş , bomboş . Tam cahil, dünyadan bi haber . İtalya’da protitpin üretilmesi , orada custom araç üreten fabrikalar olması .
    Sen bunlara kafa yorma , ufacık aklın gördüğün gibi sana yetmiyor , 1 yıla zaten neyin ne olduğu fiziken ortaya çıkar . Bi kaç saate de neyin nerede kurulacağını açıklarlar tahminen , o zaman da git o haberin altına gelecekten bilgiler ver .
    Ahaha arabanin uretimi de seçimlere yakin bir zamanda yapilcak ne tesadüf dimi zaten zeki bi insan olsan bunlari anlardin sana fantazilerinle mutlu mesut yaşamlar dilerim kendi gozlerinle goruceksin bunun seçim yatirimi oldugunu ama aglama tamam mi o zaman ,nato kafa nato mermer degişmezsin ,zaten asgari ucretin aciklandigi gun de tanitim olmasi tesaduftu dimi 😂 neyse ben daha fazla konuşup kendimi yormicam sana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor ,cahille etme muhabbet ya asabin bozulur yada terbiyen demişler ben senin gibi dusuk iq lu cahil bi insanla konusup terbiyemi bozmak istemitorum block sana hayatta basarilar bigun uretilirse binersin (ruyanda) hadi sana hayirli blocklar :) konuş kendi kendine deli deli cevap falan ver blocklu halinle

• Var mı doğru düzgün bir canlı yayın arkadaşlar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Aç halinle sen al bin. Benim altımda zaten gayet iyi araba var :)

• miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt
    HaberTürk alternatif TRT Haber
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.