Şimdi Ara

Yerli Rol-Yapma, Hayatta Kalma ve Macera Oyunu The Nature Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 1 senedir üzerinde çalıştığım oyunu nihayet steamde yayınlamaya başladım. Oyunla ilgili kısa açıklama şu şekilde:

"Doğada diğer canlılar gibisin. Aynı ihtiyaçların, aynı yeteneklerin var. Tek farkın Tabiatın Ruhu ile konuşabiliyorsun. Eşyalar topla, silahlar üret, aileni kur, parti oluştur ve görevlerini ölmeden tamamla."

Oyunun steam mağaza linki:https://store.steampowered.com/app/829720/The_Nature/

Yorumlarınızı bekliyorum.

• Hiç mi yorum olmaz diyor insan...
  • Çabanız takdir edilesi ama bu oyun 2018 yılının oyunu değil, 95-2000 arası yapsaydınız buraya yorum yağardı ama bu durumda çok da bir şey beklememek gerekiyor.
  • çimenler gözümü çok yordu
  • küçükken oynadığım bi kayak oyunu vardı. bu oyuna bakınca anılarım depreşti. oyun da ilgimi çekti açıkçası. modlanabilir olması ve fiyat olarak ucuz olması vesilesiyle oyunu aldım. mümkün olan en yakın zamanda oynarım

edit: oynadığım oyun buydu

ey gidi günler

edit2 : art of guile de varmış. tr dil desteği gelecek mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 3 Ekim 2018; 16:41:57 >

• Oyun benim aradığım tarzda bir oyun bir deneyip bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun güzel eski tip arayüzlü oyun ama eksikleri var veya fazlalıkları da olabilir. Öncelikle evlilik için eş aramam gerek ama bir türlü bulamadım :D. Erkek ve kız seçenekleri olsa bence daha iyi olur. Yanındakilere komut veremiyorsun bu iyi olmamış düzeltilirse iyi olur. Oyunda ev yapma gibi şeyler olsa bence oyun daha iyi olur ama tabi yapı da herhalde ona göre değişecektir. Gözlemlerim şimddilik bu kadar. Eline sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam hayırlı olsun. İyi satış yapmanı isterim açıkçası. Oyun kodlaması, tasarımı falan zor iş tek başına yapıyorsan. Hangi dille kodladın bunu? C#, Java?
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

küçükken oynadığım bi kayak oyunu vardı. bu oyuna bakınca anılarım depreşti. oyun da ilgimi çekti açıkçası. modlanabilir olması ve fiyat olarak ucuz olması vesilesiyle oyunu aldım. mümkün olan en yakın zamanda oynarım

edit: oynadığım oyun buydu

ey gidi günler

edit2 : art of guile de varmış. tr dil desteği gelecek mi ?
    Bu oyunda en sonunda ne kadar gidersen git ayı hızla gelip kapıyordu değil mi? Vay anasını 25 sene olmuş.

Oyunun adını biliyor musunuz?

• E-Nazmi E kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunu bitirememiştim zaten o da kurtlardan olsa gerek :) bi yerde epey bi geliyodu çaprazdan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hocam oyunu bitirememiştim zaten o da kurtlardan olsa gerek :) bi yerde epey bi geliyodu çaprazdan
    Kurt muydu o? Ben ayıydı diye hatırlıyorum. Oyunun adını biliyor musunuz? Ya da ne yazsam çıkar google'da?
  • E-Nazmi E kullanıcısına yanıt
    Yarın bakayım ona hocam su an hatırlayamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-Nazmi

Kurt muydu o? Ben ayıydı diye hatırlıyorum. Oyunun adını biliyor musunuz? Ya da ne yazsam çıkar google'da?

Alıntıları Göster
    "SkiFree"

• quote:

"SkiFree"

Alıntıları Göster
    Teşekkürler. Çocukluğuma döndüm izleyince.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.