Şimdi Ara

Yerli Sosyal Medya Uygulamam - Kroko

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Ben Furkan. Uzun zamandır geliştirmekte olduğum ve aktif kullananların olduğu sosyal medya uygulamamı paylaşmak istiyorum.

Adı: Kroko

Diğer uygulamalardan ayrılan özelliği: Nasıl kullanmak istiyorsanız o hale bürünmesi.

Siz kendi adınız ile hesap açtığınızda, sistem size arka planda bir hesap daha yaratır ve hesabınıza bağlar.

Bu sayede örnek: (@ahmet) olarak kullanırken aynı zamanda gizli paylaşımlar (@kroko-248f812e183) 'da yapabilirsiniz.

Yani hem anonim olabildiğiniz hem de kendi kimliğinizle kullanabildiğiniz bir sosyal medya uygulaması. Üstelik bunu sadece kendi hesabınızı kullanarak yapabiliyorsunuz.

Google Play ve App Store 'a: Kroko yazarak ya da aşağıdaki linki tarayıcınıza yazarak direkt indirebilirsiniz.

https://www.kroko.social/app

Hislerinizi gerçekten dile getirebileceğiniz bir uygulamadır. Kimse sizi siz olduğunuz için yargılayamaz fakat her yazdığınızı okuyabilir. İşte güzelliği de burada...

Uyarmak istiyorum: Gizli paylaşımlar atmaya başladığınızda bağımlılık seviyeniz çok yükselecek o yüzden dikkat edin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkananter -- 5 Ağustos 2024; 19:29:22 >

• çok güzel hayırlı olsun

• h.o

• armatorrrrr A kullanıcısına yanıt
    05 Ağustos 2024
    Tarihinde Katıldı

Aktiflik: Şu anda DH'de değil
    Son Giriş: 4 sa. önce
    Son Mesaj Zamanı: 4 sa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.