Merhaba, Ben Furkan. Uzun zamandır geliştirmekte olduğum ve aktif kullananların olduğu sosyal medya uygulamamı paylaşmak istiyorum. Adı: Kroko Diğer uygulamalardan ayrılan özelliği: Nasıl kullanmak istiyorsanız o hale bürünmesi. Siz kendi adınız ile hesap açtığınızda, sistem size arka planda bir hesap daha yaratır ve hesabınıza bağlar. Bu sayede örnek: (@ahmet) olarak kullanırken aynı zamanda gizli paylaşımlar (@kroko-248f812e183) 'da yapabilirsiniz. Yani hem anonim olabildiğiniz hem de kendi kimliğinizle kullanabildiğiniz bir sosyal medya uygulaması. Üstelik bunu sadece kendi hesabınızı kullanarak yapabiliyorsunuz. Google Play ve App Store 'a: Kroko yazarak ya da aşağıdaki linki tarayıcınıza yazarak direkt indirebilirsiniz. Hislerinizi gerçekten dile getirebileceğiniz bir uygulamadır. Kimse sizi siz olduğunuz için yargılayamaz fakat her yazdığınızı okuyabilir. İşte güzelliği de burada... Uyarmak istiyorum: Gizli paylaşımlar atmaya başladığınızda bağımlılık seviyeniz çok yükselecek o yüzden dikkat edin :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkananter -- 5 Ağustos 2024; 19:29:22 > |
Bildirim