Şimdi Ara

yerli turbo ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
15.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

Kısaca baktım 1-2 marka gözüme çarptı fiyatları da uygun sayılar aslında Turbo yaptırmaktansa yerli sıfır Turbo almak daha mantıklı gibi geldi ama bilmiyorum kullanıcı Yorumlarını da bakmak lazım Sizin bir bilginiz var mı

Alıntıları Göster
    Senin bildiklerin hangileri? Yazarsan sevinirim. Bura uygun değil diyorsan pm de alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Cnc ile yapılabilir bu. Bu metallerin hepsinin kodları ve kullanım alanları katalog olarak var zaten. Yalnız işledim oldu şeklinde bir sonuç yok. 50-60 bin devir, hadi biz o kadar yapamadık diyelim 30-40 bin devir dönecek bi parçada balans bozuk olamaz. Dönme olayının pürüzsüz ve titreşimsiz olması lazım.

• Supsan alinir güvenle takılır.

6-Sigma kalite metodolojisi uyguluyor, Borusan firmasi.

Malinin arkasında duran bir firma .

www.supsan.com.tr
    Turbo - Supsan Otomotiv Parçaları
    http://www.supsan.com.tr/urunler/turbo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 20 Haziran 2019; 23:25:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Supsan alinir güvenle takılır.

6-Sigma kalite metodolojisi uyguluyor, Borusan firmasi.

Malinin arkasında duran bir firma .

http://www.supsan.com.tr/urunler/turbo
    hocam tecrübe ettiniz mi supsan'ı ?
  • Egzantrik ve rocker'i tecrübe ettim ve halen ediyorum, Turbo değişirken Supsan yoktu(ya da varlığından haberim) ben garret düz mantıkla düşünüyordum, bana da otomobil yarısıyla ilgilenen bir büyüğüm tavsiye etti araştırdım kullandim. Sorun yaşamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 21 Haziran 2019; 13:1:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Egzantrik ve rocker'i tecrübe ettim ve halen ediyorum, Turbo değişirken Supsan yoktu(ya da varlığından haberim) ben garret düz mantıkla düşünüyordum, bana da otomobil yarısıyla ilgilenen bir büyüğüm tavsiye etti araştırdım kullandim. Sorun yaşamıyorum.
    eyvallah hocam,cevap için teşekkür ederim
  • Saffet Turbo var Konya'da, bir çok firmanın yan sanayisini üretiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etusch

Cnc ile yapılabilir bu. Bu metallerin hepsinin kodları ve kullanım alanları katalog olarak var zaten. Yalnız işledim oldu şeklinde bir sonuç yok. 50-60 bin devir, hadi biz o kadar yapamadık diyelim 30-40 bin devir dönecek bi parçada balans bozuk olamaz. Dönme olayının pürüzsüz ve titreşimsiz olması lazım.
    Cnc ile yapılır ama eksen sayısı önemli yüksek mukavemetli çeliği işleyecek kesici uç takımı toleranslar falan kolay değil o iş

• up
  • up
  • up
  • Yerli turbo mu varmış, ben mi yanlış duydum ??
  • up

• up
  • up
  • up
  • Beyler ne içiyorsunuz Allah aşkına yerli turbo mu olurmuş, biz nasıl yapacağız, saman bile ithal geyikleri..

Koca kamyon turboları satıyoruz Dönmez marka. Her türlü şikayette anında ekip gelip inceleme yapıyor. FSS diye marka var arıza anında fabrikaya postalıyoruz bir hafta içinde detaylı rapor geliyor. Supsan'dan yukarıda da bahsedilmiş daha çok motor malzemelesi konusunda çok tecrübeli bir firma.

Velhasıl o kadar hor görmeyin kendi ülkenizdeki potansiyeli..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.