Şimdi Ara

Yeşil ekran sorunu !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

[simage]
    [/simage] bunun gibi

bu hata herzaman olmuyor ama çok sık oluyor youtube videolarında böyle problem yok bide twitch sitesindede yok

internette bunu araştırdım yok videoyu durdurup sağ tıklayıp ayarlara girip donanım hızlandırma özelliğini kaldır gibi şeyleri

yok ekran kartını güncelle diye ekran kartım güncel son sürüm kendi sitesinden indirdim ( ATI RADEON 5400 HD )

catalys control center a dan RGB ayarını değiştir diye ama RGB ayarlarını bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kr0enen -- 26 Mayıs 2015; 17:50:27 >

• Hocam öncelikle linkde ben bişi göremedim.Ancak pc hakkında biraz daha detay verirsen yardımcı olmaya çalışayım...
  • resim de pek bişi yok yemyeşil ekran paint ile boyanmış gibi yani çizgi filan da yok

ekranda biraz bozulma oluyor yeşil ekran vermez ise video başlarken bişeyler oluyor

bide bunları sadece video da oluyor yani performansı iyi ekran kartının oyunlarda filan sorun yaşanmıyor

Anakart : Gigabyte G31M-ES2L
    ISLEMCI : intel core 2 cpu 6300 @1.63 ghz
    ram 3 gb : ddr2
    ekran kartı : ATI RADEON HD 5400 SERIES (2 GB) Directx 11
  • VGA çıkışı yada monitörün kablosu ile ilgili bir durum olabilir, birde mümkünse test amaçlı, ekran kartını çıkartarak onboard ekran kartı ile denemeni öneririm, aynı hatalar olursa ekran kablosu sorunu olması yüksek ihtimal...
  • konuyu uplayacak gibi olacam ama sorun hala devam ediyor sorun ekran kartımdan dolayı onboard ekran kartını denediğimde yeşil ekran görmedim bunu nasıl çözebilirim bilen yokmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP SARI EKRAN SORUNU !!!
    13 yıl önce açıldı
    google beyaz ekran sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.