|
YeşilYurtGame Dolandırıcılığı
-
-
Dostum bu tip siteler islemleri guven amaciyla videoya kaydeder kanit olarak isteyebilirsin
Yyg iyidir diye hatirliyorum gerci en son 2015 te falan alisverislerim oldu sonra baya dustu piyasadan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kopazar ve bynogame gerisine bulaşmayın aynı durum bir arkadaşımında başına gelmişti anlattıklarının aynısı. -
dostum öncelikle geçmiş olsun.bu güne kadar yygde bir sürü gb alış satış işlemi gerçekleştirdim bir sorun çıkmadı ama bu saatten sonra hayatta yapmam.bu paylaşımı yapıp insanları bilgilendirdiğin için teşekkür ederim tekrar geçmiş olsun. -
aynısını banada yaptılar
sitede verdikleri nick chzydi ben itemi çektikten sonra czhye mi ne dönüştü klasik işte yanlış adam vsvs dediler dedim o adam benim kaç m satıcağımı nerden biliyorduda okadarlık pazar açıyor ?
tabi ki cevap gelmedi bende hesapta ki paranın hepsini çekip bıraktım keko siteyi
basit köylü kurnazlığı yapıyor site gidin bynoya kopazara satın uğraşmayın böyle sitelerle -
Olayın tıpa tıp aynısını banada yaptılar 400 liram gitti. Rızıklarından çıksın daha beterlerini yaşasınlar. -
Bynogame gibi bir site dururken a sitesine b sitesine c sitesine neden item, gb satar bir insan?
Üç beş kuruş fazla kazanabilmek için malesef.quote:
Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp
Bynogame gibi bir site dururken a sitesine b sitesine c sitesine neden item, gb satar bir insan?
geçmiş olsun. bynogame den gerisi yalan en azından şuan için en güvenilir site o yani. -
Yeşil yurt gama sitesinde hesap açtım ve 120 TL yükledim. Daha sonra ise oyunda maradonun farklı bir noktasında iken neredesiniz diye "mdlv" adlı bir hesap yazdı sonra bende "ınn hostes nia'nın" oraya geliyorum dedim. Sonra bu "mdlv" adlı hesap GB mi geri vermemi ve siteden 2.3 olarak sipariş geçebileceğimi söyledi. Bunun da kampanya olduğunu belirtti. Bende GB yi geri verdim sonra da daha yazmadı. Yeşilyurt game yazdım, dediler ki soyulmuşşsunuz. O zaman söyle bir durum var bu adam benim ismimi nereden aldı, GB alacağımı nereden biliyordu dediğim zaman biz size pm atmayız ve GB yi geri almayız diyorlar. Peki ben nianın yanın da değilken bile bana bu adam neden pm attı? Yeşilyurt game'e dikkat edilmesi gerekiyor. AYNI SORUNDAN BUGÜN BENDE MUZDARİP OLDUM.
-
Başlık mart 2018'de açılmış ama değişen hiçbir şey yok :)
Ben bu siteye gb sattım alıcı kişi inn yanında xd3v gibi bir nick dedi. Bunu der demez xv3d nickinden biri bana trade attı, nick kontrolü yaptım fake hesap bu kabul etmedim. Bana söylediği nicke ben trade attım bu sefer o kabul etmedi.
Ardından yine fake xv3d trade attı reddettim. Sitenin söylediği nicke 3.kez trade attığımda kabul etti ve hesabıma parayı geçirdi.
Bu moradondaki fake adam ben 2 saattir orada dururken trade atmıyor da yyg ye gb satacağım zaman nasıl oluyor dolandırmaya kalkıyor?
Tüm paramı çektim site başlıbaşına dolandırıcı arkadaşlar dikkatli olun.
-
İlginç bir durum. Gb satarken baya dikkat ediyorum, tekrar tekrar kontrol ediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X