Şimdi Ara

YETEEEEEEERRRRR////ESET SMART SECURITY Yİ KALDIRAMIYORUM***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

web de yüzlerce sayfa da eseti kaldırmakiçin çözümler yazılmış. ancak hiçbiri bi işe yaramıyorum. Bu programı PC den tamamen silmenin bir yolu yokmudur. Format atmadan tabii. Bilgisi olanlardan acil yardım rica ederim. tşk.

• Hocam güvenli kipte denedin mi ? Ben zamanında silinemeyen dosyaları silmek için bir programla güvenli kipte açıp esetle ilgili bütün dosyaları silerek kurtulmuştum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakdemir S kullanıcısına yanıt
    Başlat -> Çalıştır

regedit YAZ

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
  • Eset nod 32 9. sürümle beraber mahvetti programı.. Sürekli saçma salak şeyler tehdit diye algılayıp uyarı ve türe başlayınca yine 8.sürüme döndüm, aylardır rahatım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Sedat kandaşım, eseti meseti boşver avg kullan. Zaten ilaçlanarak kullanılan koruma yazılımının bir faydası olmaz. Avg koruması ise ücretsiz sürümü bile gayet yeterlidir. Ayrıca ilaçlamaya gerek duymadan, sayfalarda yapacağın küçük bir araştırmalardan sonra paylaşılan anahtarları deneyerek üst sürümlerini kolaylıkla kullanabilirsin.
  • Sorun hala devam ediyorsa programları bilgisayarsan tamamen temizlemek için "Revo Uninstaller" kullanmanızı öneririm.
  • sakdemir S kullanıcısına yanıt
    bende şu program var : IObit Uninstaller kaldıramadığı program yok dene bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsini denedim. Kullanmadığım uninstaller programı kalmadı. Dosyaları silmek istediğimde yöneticiden izin alman gerekiyor dşye bir uyarı veriyor. Onu nasıl tanımlayabiliriz birde öyle deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakdemir -- 8 Ekim 2016; 8:22:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yönetici olarak oturum açıphttp://support.eset.com/kb146/?locale=en_US deki programı kullanın bir de kaldıramama sebebi ne şifre koyup o mu unutuldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.