Şimdi Ara

Yeteneksiz miyim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
1
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten çocukluğum köyde geçti 2 kuzuya bakamadım bir de sürüye'mi bakacam
  • hiromen3 H kullanıcısına yanıt
    Benim 4. Grup senin 5. Grup daha fazla İnşaat mühendisliği okuyorsun galiba ya da okumak istiyorsun hakkında hayırlısı seviyorsan asla bırakma bende seveceğim bir iş istiyorum :D
  • Ben Ressam kullanıcısına yanıt
    Ama en azından yetenek ile dünyaya geliyor belki şarkı söylemeyi öğrenerek gelmiyor sesi güzeldir ders alarak daha da güzel hale getirebilir
    Belki futbol öğrenerek annesinden çıkmaz ama belli bir yeteneği vardır çocuklukta mahallede bu tam oluşur sonra bir alt yapıda geliştirir.
    Annesinden Boya ve kağıt ile doğmaz ama el yeteneği vardır bu konuda üstüne koya koya geliştirir ben mesela 2010 yılından beridir deniyorum sürekli ama çizemiyorum.

Yani yeteneklerin varsa ve sende seviyorsan üstüne koyarak mutlu olabilirsin mutlu olursan da daha verimli yapacaksın
  • Yeteneksizsinizdekiler kadar yeteneksız degilsiniz.
  • Kendini geliştirebileceğin bir sürü alan var. Yaşın genç, şanslısın. Eğer troll konu değilse naçizane bir abin yada büyüğün olarak tavsiye vereyim.
    Öncelikle hayatta itilmişsen, özellikle arkadaş çevren bile yoksa kesinlikle spor yap, vücudunla barışık ol, her yerde her zaman işine yarar.

Yabancı dizileri takip et, dizi kültürü kazan. Belki dil konusunda geliştirmek istersin kendini..
    Belkide ülkede eksik olan bir ürün bulursun, onun ticaretine girersin... Başkasınn altında çalışacağım diye şartlama kendini.
    Ha, en kötü 2 aylık kursla gemici olursun. Çıkarsın güverteye, 6 ay yurt dışı 6 ay yatış, ayda 3k maaş (güverte temizleyene bile 3k maaş)

Bak acuna? 25 yaşına kadar kimdi adam? Kadıköy modada benim dolaştığım sokaklarda gezen bir gençti. Adam fırsatları değerlendirdi, Türkiye de eksik olan şeyi, survivor ı getirdi. Kutu yarışmasını getirdi.. Hepsini başka ülkeden görüp aldı..

Belki bunun kadar büyük yapamasan bile, Bakarsın izmirde bir yemek yersin, çok beğenirsin, bunu bizim mahallede açsam parayı kırarım dersin?

Gözünü kapayıp ben beceriksizim deme öyle hemen. Dine falan vurma olayıda, allah böyle yaratmış napalım deme. Kediye köpeğe ilgi duyuyorsan oturtduğun muhite göre kedi köpek oteli açabilirsin.. vs.. vs..

Ha, hobi olarak hiç birşey yapamıyorum diyorsan, bak işte forum hobidir benim için. Dota hobidir, knight ho-- --- neyse knight ı karıştırmayalım... :))))

• InsignAce kullanıcısına yanıt
    Onlarda da oraya çıkma cesareti var bende kamera gördüğümde mal gibi kalıyorum
  • ChevyLacetti kullanıcısına yanıt
    Abim öncelikle vakit ayırdığın için sağ olasın yanıtlaya yanıtlaya gideyim

Vücudum ile barışığım
    Dizi olarak öyle takip ettiğim yok ( yerli, yabancı ) sevmiyorum sürekli böyle etkileyici filmleri diziler olacak belki oturup izlerim
    Gemicilik Demişsin deniz tutuyor be abi

Acun gibi olabiliriz belki ama işte acun bu işi sevdiği için peşinden gitmiş bende sevebilecek bir şey arıyorum belki sevebilirsem o zaman elimden gelenin en iyisini her zaman yapmak için uğraşacağım

Yemek yapmak, satmak işi aslında bana niye uzak bilmiyorum ama ısınamadım ki bir türlü ( YİYİCİ )

Beceriksizlik şimdilik doğru ama işte yeteneğimi bulursam belki geliştirecek bir şey bulurum
    Kedi köpek oteli olduğum bir yerde olmaz be abi kimsenin emaneti ile uğraşamıyorum ki ben kendime alıp beslerim belki ileride o ayrı

En son x forumunda buna benzer konu açtım " Psikoloji bozukluğu " diyip konumu kaldırdılar

Elimden gelen bir şey bulmam ne güzel olur benim için

• yapmaktan zevk aldığın bir şey elbette vardır. onun üzerine yoğunlaş. belki yeteneğin bunların ardında gizlidir.
  • bosgezeninciragi B kullanıcısına yanıt
    O zaman yeteneğimi şu fotoğraf özetliyor

Yeteneksiz miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKizil -- 28 Mart 2016; 13:20:31 >
  • DarKizil kullanıcısına yanıt
    AŞAĞILARDA KALMASIN BU KONU İÇİN DEPRESYONA GİRECEM

• quote:

Orijinalden alıntı: DarKizil

AŞAĞILARDA KALMASIN BU KONU İÇİN DEPRESYONA GİRECEM

Amele ol seninde kaderin böyleymiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Infinity2nd kullanıcısına yanıt
    1 Katlı ev yapan yer var mı ?

( YÜKSEKLİK KORKUM VAR )
  • Bilgisayara ilgin varsa bilgisayar mühendisi olmaya çabala, kodlama dili öğren, oyun falan yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodlama işine girdim ama yok hiç bana göre değil diyerek çıktım o işten :D ( DERS ALIRKEN KARAR VERDİM )
  • quote:

Kodlama işine girdim ama yok hiç bana göre değil diyerek çıktım o işten :D ( DERS ALIRKEN KARAR VERDİM )

Durum vahim Kil ile çanak çömlek falan yap, hikaye yaz, sevdiğin bir spor dalı varsa onunla ilgili birşeyler yap, kaligrafi yap, maket yap, gezmeyi seviyorsan farklı yerleri gör, balık tut, bisiklete bin, paten sür, penspinning yap, origami yap, DIY projeleri yap. Valla aklıma gelen her şeyi yazdım Bunlardan birini bile yapamıyorsan:D

• O kadar da sıfır olamazsın herhalde

Bir tanesi baskın geldi yaptığım testte
    Bu mesaja eklenen görseller:

Yeteneksiz miyim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarKizil kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarının hepsi hobidir. İnsanlar sevdikleri şeyleri hobi edinirler. Madem sevmiyorsun niye başlayasın ki?

Kendine çeki düzen ver. Böyle yaşayamazsın. Öyle bön bön düşünürsün.

Ayrıca her başarı mutlaka başarısızlıktan geçer. Kimse annesinin karnından mükemmel doğmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Goodbye Agony

quote:

Kodlama işine girdim ama yok hiç bana göre değil diyerek çıktım o işten :D ( DERS ALIRKEN KARAR VERDİM )

Durum vahim Kil ile çanak çömlek falan yap, hikaye yaz, sevdiğin bir spor dalı varsa onunla ilgili birşeyler yap, kaligrafi yap, maket yap, gezmeyi seviyorsan farklı yerleri gör, balık tut, bisiklete bin, paten sür, penspinning yap, origami yap, DIY projeleri yap. Valla aklıma gelen her şeyi yazdım Bunlardan birini bile yapamıyorsan:D

Kil ile çanak çömlek falan yap : Kilmiydi o ya ben onu çamur sanardım hep Ama yinede çamuru da sevmem onu da sevmem
    Hikaye yaz : Noktalama işaretleri falan berbat bende yazmayı bilmiyorum ki ancak web altına kırmızı çizgi çeksin düzelteyim
    Sevdiğin bir spor dalı : Yayılmak
    Kaligrafi yap : Şimdi öğrendim bunu netten baktım ama yazımı eczacılar okuyamıyor o güzel yazıyı nasıl yazayım
    Maket yap : Bu zevkli olabilir ya hobi olarak yapabilirim bunu
    Gezmeyi seviyorsan farklı yerleri gör : Hiç sevmem
    Balık tut : Hiperaktiflik var öyle sabit duramıyorum ama tabi yere bir şey çakılıp beklemek zorunda değilsin ama ben küçükken babamların tutuğu balığı gizleden ya da göstere göstere suya bırakan birisiyim
    Bisiklete bin : Biniyordum ama bisiklet taşıyamıyor şuan motosiklet düşünüyorum :D
    Paten sür : Yürümeyi beceremiyorum ki paten süreyim
    Penspinning yap : Ben bunu kaç yıldır elde kalem çevirme şeysi olarak tanımlıyordum ( BECEREMİYORUM AMA )
    Origami yap : Güzel güzel denemeye başladığım şeyi küfür ederek bıraktım
    DIY projeleri yap : Anladığım kadarıyla bu işe yaramaz olan ve artık kullanılmayan şeyleri tekrardan hayata döndürmek gibi bir şey herhalde hobi olarak yapılabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Probis

O kadar da sıfır olamazsın herhalde

Bir tanesi baskın geldi yaptığım testte
    Bu mesaja eklenen görseller:

Yeteneksiz miyim ?

1 Baskın 2 Orta var gerçek şuan yaptığın iş ya da yapmak istediğin ile uyuşuyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Platypus

Yazdıklarının hepsi hobidir. İnsanlar sevdikleri şeyleri hobi edinirler. Madem sevmiyorsun niye başlayasın ki?

Kendine çeki düzen ver. Böyle yaşayamazsın. Öyle bön bön düşünürsün.

Ayrıca her başarı mutlaka başarısızlıktan geçer. Kimse annesinin karnından mükemmel doğmaz.

Önce ki mesajınızı göremedim maalesef kaldırdınız mı yoksa sildiniz mi bilmiyorum ama işte onu diyorum böyle severek yapabileceğim bir şey olacak ki bende onu yapayım hem akıl akıldan üstündür örnek ben bulamıyorum ama x kişisi çıkar ya sen şu konuya da bir göz at der benim o konu hakkında hiç bir bilgim olmaz ama o kişi sayesinde belki de yeteneğimi bulurum o yüzden açtığım bir konu bu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.