Şimdi Ara

Yeteneksiz miyim ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Professional Student

quote:

Orijinalden alıntı: DarKizil

quote:

Orijinalden alıntı: Professional Student

quote:

Meslek Testi Linki ( TIKLA )

Buyur link budur sonucunu atarsan sevinirim

Hedeflere yönelik oldu benim sonuç.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Yeteneksiz miyim ?

O meslekler ile yakından uzaktan alakan var mı ?

Hocam şöyle anlatayım, iktisad ve işletme hedefim zaten. O ikisini elersek, gazetecilik edebiyatla ilgim var ki şu an dergi editörlüğü yapıp yazılar yazıyorum. Psikoloji ilgilendiğim bir dal insanları analiz etmeyi severim ama okumak gibi bir düşüncem yok. Benim açıma mantıklı bir sonuç oldu.
    Yalnız size Nasıl hepsi uygun değil cinsinden geldi onu anlayamadım

Bir daha çözeceğim Sakin bir kafayla

• Başka bir şey youtube kanalı takip et kardeşim.

Fizik kurallarına göre duran hiç birşey kendiliğinden hareket etmez dışardan bir etki gerekmekte çevrenin değiştir ortam bul yoksa yarat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha çok gençsin bende senin yaşlarında yapamıyorum edemiyorum diyordum şuan sonuç itibariyle yazılımcıyım aklını kullan duygusal hareket etme yoğunlaşmaya çalış cidden iş yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackwolf589

Başka bir şey youtube kanalı takip et kardeşim.

Fizik kurallarına göre duran hiç birşey kendiliğinden hareket etmez dışardan bir etki gerekmekte çevrenin değiştir ortam bul yoksa yarat.

Yapmıştım ama yine niyeyse bugün arkadaşla onu konuştum bugün youtube kanalı açmaya karar verdim Kısmet Bakalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lindegaard

Daha çok gençsin bende senin yaşlarında yapamıyorum edemiyorum diyordum şuan sonuç itibariyle yazılımcıyım aklını kullan duygusal hareket etme yoğunlaşmaya çalış cidden iş yaparsın

Saygılarımla.

•  Yeteneksiz miyim ?

Son Sonuç :D
  • Ülkeye boş adam da lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesencephelon

Ülkeye boş adam da lazım.

O zaman neyse ki küçük bir kesimin içinde değilim büyük bir kesimin içerisindeyim
  • Yav kardeşim sende ozguven kalmamis.Ne o disladilar diye okulu birakmak falan.Yukarda yazdiklarinin cogu zaman isteyen seyler.Adam gibi zaman ayirmadigin surece hicbirsryde basarili olamazsin,once bunu anla.

• quote:

Orijinalden alıntı: blcksilver

Yav kardeşim sende ozguven kalmamis.Ne o disladilar diye okulu birakmak falan.Yukarda yazdiklarinin cogu zaman isteyen seyler.Adam gibi zaman ayirmadigin surece hicbirsryde basarili olamazsin,once bunu anla.

Burada da yeni ilgimi çekebilecek şeyler arıyorum çünkü boş şeylere zaman ayırmaktansa belki buradan duycağım bir işi çok sevecem ona zaman ayıracam dimi

• quote:

quote:

Yav kardeşim sende ozguven kalmamis.Ne o disladilar diye okulu birakmak falan.Yukarda yazdiklarinin cogu zaman isteyen seyler.Adam gibi zaman ayirmadigin surece hicbirsryde basarili olamazsin,once bunu anla.

Burada da yeni ilgimi çekebilecek şeyler arıyorum çünkü boş şeylere zaman ayırmaktansa belki buradan duycağım bir işi çok sevecem ona zaman ayıracam dimi

Teste zaman ayırıp yaptım şuan hepsini okuyarak iyice ve sonuç böyle çıktı

Yeteneksiz miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucketthead

quote:

quote:

Yeteneksiz miyim ?

Hepsine evet cevabımı verdin naptın

7. Gruptan istediğin herhangi bir meslek dalı ya da şuan da yaptığın iş ile aynı mı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yeteneksiz miyim ?

7. Gruptan istediğin herhangi bir meslek dalı ya da şuan da yaptığın iş ile aynı mı ?

Hepsine evet cevabı vermedim. Gümrük memuru olarak çalışıyorum şuan, ama ben daha çok 1. gruptan olan meslekleri isterdim hep.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yeteneksiz miyim ?

Hepsine evet cevabı vermedim. Gümrük memuru olarak çalışıyorum şuan, ama ben daha çok 1. gruptan olan meslekleri isterdim hep.

En eğlenceli meslekler 4. Grup galiba

• quote:

O Konuda
    Hayat : Şahin K
    Ben : Sibel Kekilli

Espiri yapabiliyosun al sana yetenek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarKizil kullanıcısına yanıt
    Övünmeyi sevmem ama, prof latin dansçısıyım buz pateni yapıyorum iyi bir yüzücüyüm ve doğacıyım bu arada mesleğim daha doğrusu yeteneğimden dolayı istediğim meslek aşçılık yani burada benim yemeklerimi pastalarımı yemeye gelen bile var bu arada yaş 22 doto makinam yok maddi durumdan dolayı fakat teknede çalışırken öğrendim baya foto çekmeyi ingilizcemde iyi trizmden dolayı... kısdacası özelden yaz yardım edeyim kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

O Konuda
    Hayat : Şahin K
    Ben : Sibel Kekilli

Espiri yapabiliyosun al sana yetenek

Türkiye nüfusu 31 Aralık 2015 itibarıyla 78 milyon 741 bin 53 kişi imiş

Bunların 1 Tanesi Gerçek Cem YILMAZ Geri kalan 78 Milyon 741 Bin 52 Kişi de Cem YILMAZ aday adayları

• quote:

Orijinalden alıntı: MrBowTie

Övünmeyi sevmem ama, prof latin dansçısıyım buz pateni yapıyorum iyi bir yüzücüyüm ve doğacıyım bu arada mesleğim daha doğrusu yeteneğimden dolayı istediğim meslek aşçılık yani burada benim yemeklerimi pastalarımı yemeye gelen bile var bu arada yaş 22 doto makinam yok maddi durumdan dolayı fakat teknede çalışırken öğrendim baya foto çekmeyi ingilizcemde iyi trizmden dolayı... kısdacası özelden yaz yardım edeyim kardeşim

Bana da yetenek verilmesi gerekirken kaydırma yapılıp sana mı verildi yetenekler

• DarKizil kullanıcısına yanıt
    Beni instagram sayfamdan takip edebilirsin ve dm den yaz @omermrmrs
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBowTie

Beni instagram sayfamdan takip edebilirsin ve dm den yaz @omermrmrs

İnstagram Kullanmıyorum ki facebook var ise Pm at eklerim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.