Şimdi Ara

Yeteneksiz miyim ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    El birliği ile yeteneğimi bulalım sonra ben gidecem
  • Tht bitti şimdi buraya mı açtın konuyu (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: vigivan

Tht bitti şimdi buraya mı açtın konuyu (:

Tht de psikolojin bozuk diye bir gerekçe ile sildiler konumu bende burayı buldum buraya yazdım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKizil

quote:

Tht de psikolojin bozuk diye bir gerekçe ile sildiler konumu bende burayı buldum buraya yazdım :D

İyi yapmışsın çözüm bulursun umarım :D orada uzun uzun yazmıştım şimdi üşendim burada ki insanlar daha yapıcıdır arada troll olsada kolay gelsin
  • quote:

quote:

quote:

İyi yapmışsın çözüm bulursun umarım :D orada uzun uzun yazmıştım şimdi üşendim burada ki insanlar daha yapıcıdır arada troll olsada kolay gelsin

Orada ki ismin neydi ?
  • Yeteneksizsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

Yeteneksizsiniz.

O konuda haklısın bende burada yeteneksiz olduğumu yüzüme vurmanızı değil tam aksine belki de keşfetmediğim yeteneği sayenizde bulmak için buradayım
  • DarKizil kullanıcısına yanıt
    Yeni mezun oldum makine mühendisliğinden. Heralde uyuşur en azından ilgi alanım çünkü. Bir de bu testlere çok fazla itimat göstermeyin, sizi yanıltmasın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Goodbye Agony

quote:

Kodlama işine girdim ama yok hiç bana göre değil diyerek çıktım o işten :D ( DERS ALIRKEN KARAR VERDİM )

Durum vahim Kil ile çanak çömlek falan yap, hikaye yaz, sevdiğin bir spor dalı varsa onunla ilgili birşeyler yap, kaligrafi yap, maket yap, gezmeyi seviyorsan farklı yerleri gör, balık tut, bisiklete bin, paten sür, penspinning yap, origami yap, DIY projeleri yap. Valla aklıma gelen her şeyi yazdım Bunlardan birini bile yapamıyorsan:D

Kil ile çanak çömlek falan yap : Kilmiydi o ya ben onu çamur sanardım hep Ama yinede çamuru da sevmem onu da sevmem
    Hikaye yaz : Noktalama işaretleri falan berbat bende yazmayı bilmiyorum ki ancak web altına kırmızı çizgi çeksin düzelteyim
    Sevdiğin bir spor dalı : Yayılmak
    Kaligrafi yap : Şimdi öğrendim bunu netten baktım ama yazımı eczacılar okuyamıyor o güzel yazıyı nasıl yazayım
    Maket yap : Bu zevkli olabilir ya hobi olarak yapabilirim bunu
    Gezmeyi seviyorsan farklı yerleri gör : Hiç sevmem
    Balık tut : Hiperaktiflik var öyle sabit duramıyorum ama tabi yere bir şey çakılıp beklemek zorunda değilsin ama ben küçükken babamların tutuğu balığı gizleden ya da göstere göstere suya bırakan birisiyim
    Bisiklete bin : Biniyordum ama bisiklet taşıyamıyor şuan motosiklet düşünüyorum :D
    Paten sür : Yürümeyi beceremiyorum ki paten süreyim
    Penspinning yap : Ben bunu kaç yıldır elde kalem çevirme şeysi olarak tanımlıyordum ( BECEREMİYORUM AMA )
    Origami yap : Güzel güzel denemeye başladığım şeyi küfür ederek bıraktım
    DIY projeleri yap : Anladığım kadarıyla bu işe yaramaz olan ve artık kullanılmayan şeyleri tekrardan hayata döndürmek gibi bir şey herhalde hobi olarak yapılabilir

Dostum o kadar şey söyledim, birini bile yapamazsan harbi durum vahim :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orada ki ismin neydi ?

Hep aynı benim isim vigivan

• Oha senin çözdüğün testi çözdüm şimdi hepsi sıfır geldi. Pc mühendisliği 15, turizm yabancı dil vs. 35 geldi geri kalan hep sıfır geldi.

Oysaki ben kendimi yetenekli sanardım yani uğraştığım başardığım şeyler var ama bu testteki hiç bir şeye ilgi duyamadım nedense.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Probis

Yeni mezun oldum makine mühendisliğinden. Heralde uyuşur en azından ilgi alanım çünkü. Bir de bu testlere çok fazla itimat göstermeyin, sizi yanıltmasın.

Bakmadığım yer kalmadı galiba benim yeteneğim yeteneğimin olmaması
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kodlama işine girdim ama yok hiç bana göre değil diyerek çıktım o işten :D ( DERS ALIRKEN KARAR VERDİM )

Durum vahim Kil ile çanak çömlek falan yap, hikaye yaz, sevdiğin bir spor dalı varsa onunla ilgili birşeyler yap, kaligrafi yap, maket yap, gezmeyi seviyorsan farklı yerleri gör, balık tut, bisiklete bin, paten sür, penspinning yap, origami yap, DIY projeleri yap. Valla aklıma gelen her şeyi yazdım Bunlardan birini bile yapamıyorsan:D

Kil ile çanak çömlek falan yap : Kilmiydi o ya ben onu çamur sanardım hep Ama yinede çamuru da sevmem onu da sevmem
    Hikaye yaz : Noktalama işaretleri falan berbat bende yazmayı bilmiyorum ki ancak web altına kırmızı çizgi çeksin düzelteyim
    Sevdiğin bir spor dalı : Yayılmak
    Kaligrafi yap : Şimdi öğrendim bunu netten baktım ama yazımı eczacılar okuyamıyor o güzel yazıyı nasıl yazayım
    Maket yap : Bu zevkli olabilir ya hobi olarak yapabilirim bunu
    Gezmeyi seviyorsan farklı yerleri gör : Hiç sevmem
    Balık tut : Hiperaktiflik var öyle sabit duramıyorum ama tabi yere bir şey çakılıp beklemek zorunda değilsin ama ben küçükken babamların tutuğu balığı gizleden ya da göstere göstere suya bırakan birisiyim
    Bisiklete bin : Biniyordum ama bisiklet taşıyamıyor şuan motosiklet düşünüyorum :D
    Paten sür : Yürümeyi beceremiyorum ki paten süreyim
    Penspinning yap : Ben bunu kaç yıldır elde kalem çevirme şeysi olarak tanımlıyordum ( BECEREMİYORUM AMA )
    Origami yap : Güzel güzel denemeye başladığım şeyi küfür ederek bıraktım
    DIY projeleri yap : Anladığım kadarıyla bu işe yaramaz olan ve artık kullanılmayan şeyleri tekrardan hayata döndürmek gibi bir şey herhalde hobi olarak yapılabilir

Dostum o kadar şey söyledim, birini bile yapamazsan harbi durum vahim :D

Vahimden daha vahim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orada ki ismin neydi ?

Hep aynı benim isim vigivan

Eğer cevap verdiysem niye hatırlamıyorum bilmiyorum kusura bakma ama vermediysem son cevap veremediğim bir çok mesaj varken sildiler

• quote:

Orijinalden alıntı: suicideRelated

Oha senin çözdüğün testi çözdüm şimdi hepsi sıfır geldi. Pc mühendisliği 15, turizm yabancı dil vs. 35 geldi geri kalan hep sıfır geldi.

Oysaki ben kendimi yetenekli sanardım yani uğraştığım başardığım şeyler var ama bu testteki hiç bir şeye ilgi duyamadım nedense.

Testi o kadar şey yapma severek yaptığın bir şey varsa üstüne yoğunlaş sakın bırakma

• quote:

Meslek Testi Linki ( TIKLA )

Buyur link budur sonucunu atarsan sevinirim

Hedeflere yönelik oldu benim sonuç.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Yeteneksiz miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Çok güzel bir video sağ olasın ama yetenek işte bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Professional Student

quote:

Yeteneksiz miyim ?

O meslekler ile yakından uzaktan alakan var mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Professional Student

quote:

Yeteneksiz miyim ?

O meslekler ile yakından uzaktan alakan var mı ?

Hocam şöyle anlatayım, iktisad ve işletme hedefim zaten. O ikisini elersek, gazetecilik edebiyatla ilgim var ki şu an dergi editörlüğü yapıp yazılar yazıyorum. Psikoloji ilgilendiğim bir dal insanları analiz etmeyi severim ama okumak gibi bir düşüncem yok. Benim açıma mantıklı bir sonuç oldu.
    Yalnız size Nasıl hepsi uygun değil cinsinden geldi onu anlayamadım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.