Şimdi Ara

Yeteneksiz miyim ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: os_lnx

Başlık mesajında yazılanların tamamının gerçek olması ihtimal değil. O yüzden hiçbir tavsiyenin öğüdün tasdikleyici onaylayıcı cesaret verici vb. cevaplar ne başlığı açan şahıs tarafından dikkate alıncak ve dolayısı ile nede bir değeri olacaktır.

Başlığı açan kişi siz ne söylerseniz söyleyin olmadığını başaramadığını yapamayacağını daha önce denediğini söylecektir. Başlığa ikinci mesajım. Hemen hemen yarısını okudum ve kişinin bazı cevaplarını gördüm. Ancak geri kalan tüm cevaplarınında şu paragrafa başlarken söylediğim biçimde olacağından ve böyle devam edeceğinden eminin. O yüzden bir tavsiyede bulunmayı yardımcı olmayı düşünen herkes umarım benim mesajımı okur. Daha fazla yardımcı olmaya çalışmaz. Kişinin ciddiyetide sorgulanır. Zira olur olmaz her mesajının arkasına gülen şeytan yüzü koyuyor.

Bir şey soracağım sen troll müsün ciddi misin bu durumda inşAllah trollsündür çünkü ciddiysen daha komik bi durum beni tanımadan hakkımda yorum yürütüyorsan eğer ki bunu günlük hayatımda da konuştuğum 2,3 kişi de olsa soruyorum emin ol sen ki dikkate almasam burada zaman geçirip her mesaja cevap vermem

• quote:

Orijinalden alıntı: Lighting2

quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

Başlık mesajında yazılanların tamamının gerçek olması ihtimal değil. O yüzden hiçbir tavsiyenin öğüdün tasdikleyici onaylayıcı cesaret verici vb. cevaplar ne başlığı açan şahıs tarafından dikkate alıncak ve dolayısı ile nede bir değeri olacaktır.

Başlığı açan kişi siz ne söylerseniz söyleyin olmadığını başaramadığını yapamayacağını daha önce denediğini söylecektir. Başlığa ikinci mesajım. Hemen hemen yarısını okudum ve kişinin bazı cevaplarını gördüm. Ancak geri kalan tüm cevaplarınında şu paragrafa başlarken söylediğim biçimde olacağından ve böyle devam edeceğinden eminin. O yüzden bir tavsiyede bulunmayı yardımcı olmayı düşünen herkes umarım benim mesajımı okur. Daha fazla yardımcı olmaya çalışmaz. Kişinin ciddiyetide sorgulanır. Zira olur olmaz her mesajının arkasına gülen şeytan yüzü koyuyor.

vay pis şeytan!

sırf o gülüşü attık diye şeytan ilan etti BU SİTEYİ YAPANLAR NE O ZAMAN

Bu arkadaşın kafasından lütfen

• Şu an ne iş yapıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edıfıce

Şu an ne iş yapıyorsun ?

Şuan da bi firmanın sekreteri gibi bir şeyim

Mail, Telefon kontrolü falan
  • Kendini tanıyarak büyürsün. Bir işe yeteneğin yoksa, diğerine odaklan.
    Resim yapamıyorsan, Gerekirse kopya kağıdı kullanarak yap ama yine de yap.
    Koşuda iyi değilsen, yüzmeyi dene, onda da iyi değilsen, futbolu, basketbolu dene. Birinde mutlaka iyi olduğunun farkına varırsın.
    Sesin gerçekten hiç iyi değilse, şiir oku. Bazıları öyledir. Şarkı söyleyemez ama muazzam şiir okuyabilir. Bol bol kitap oku, gazete oku, dergi oku. Sesini kontrol etmeyi öğrenmeden güzel şarkı söyleyemezsin zaten.

Ben bu ülkede, blogcu ile adsense hesabını entegre ederek, film sitesi işi yaparak sitenin aldığı hit üzerinden bir dünya para kazandım. ben bunu yapabildiysem, senin yapamayacağın şey yok. Rahat ol o yüzden.

Kendini de bu kadar üzme. Dik dur, dik yürü. Net ol, kendini asla ezdirme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

Kendini tanıyarak büyürsün. Bir işe yeteneğin yoksa, diğerine odaklan.
    Resim yapamıyorsan, Gerekirse kopya kağıdı kullanarak yap ama yine de yap.
    Koşuda iyi değilsen, yüzmeyi dene, onda da iyi değilsen, futbolu, basketbolu dene. Birinde mutlaka iyi olduğunun farkına varırsın.
    Sesin gerçekten hiç iyi değilse, şiir oku. Bazıları öyledir. Şarkı söyleyemez ama muazzam şiir okuyabilir. Bol bol kitap oku, gazete oku, dergi oku. Sesini kontrol etmeyi öğrenmeden güzel şarkı söyleyemezsin zaten.

Ben bu ülkede, blogcu ile adsense hesabını entegre ederek, film sitesi işi yaparak sitenin aldığı hit üzerinden bir dünya para kazandım. ben bunu yapabildiysem, senin yapamayacağın şey yok. Rahat ol o yüzden.

Kendini de bu kadar üzme. Dik dur, dik yürü. Net ol, kendini asla ezdirme.

İlgin için çok teşekkür ederim

Şuan için yeni Konuya gitmek için TIKLA

Bu konuda da desteklerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKizil -- 30 Mart 2016; 15:12:40 >

• Şu ezik trolle prim vermeyin. Gelip burda millete ağlayıp dınılama. En huylandığın insan tipi ben yapamıyom yeaa diyenler. Asosyal ergen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şu gemicilik kursu olayını biraz daha açar mısınız ? Nereye başvurulur, ücreti ne kadar vb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyüyünce geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infinity2nd

Şu ezik trolle prim vermeyin. Gelip burda millete ağlayıp dınılama. En huylandığın insan tipi ben yapamıyom yeaa diyenler. Asosyal ergen

Yazdıklarını daha düzgün yazsan da okuyabilsek

Ve işte kendi egosu altında kalan bir zavallıdan farklı bir şey değilsin
  • Ben gitara başladım yavaş yavaş öğreniyorum öğrenince neler çalabileceğimi görünce dahada hevesim artıyor. Ayrıca ingilizce öğreniyorum. Yurt dışına çıkmayı planlıyorum.

Tavsiyem kendine bir hedef belirle zaten hedefine ulaşana kadar bir uğraş bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.